kizlar benim motivasyanum epey dustu. cunku cok guzel geliyordum. 95'den 89'a ulastim. ama kilo vermem durdu. takildi. 85'e ulasmak cok zor gounuyor su an. yeni bi sey eklemem lazim, bir degisiklik.. tabiki spor. simdiye kadar duzenli spor yapmadan verdim. acaba bir spor klubune mi yazilsam.. bilmiyorum yaa ona da useniyorum.. zaten gun boyu evden ayriyim. aksam da tekrar spor salonuna git.. kizisim da kucuk... ya napcam ben yaaaaaaaaaa.. :çok üzgünüm:
Günaydın kızlar...Hemen dün yediklerimi yazayım
aç karnına : cevizli su
08,30 : 1 dilim kepekli ekmek ,1 kk peynir ,yeşilçay
10,30 : 1 avuç leblebi
12,00 : 1 kase mercimek çorbası ,1 ufak kase cacık
15,00 : işyerinde meyve kalmadığı için yine bi avuç leblebi
17,30 : 1 kase çorba ,2 kaşık pilav , 2 kaşık patates salatası
19,00 : 60 dakika yürüyüş + 15 dakika bacak-basen hareketleri
20,30 : adaçayı + 1 avuç leblebi
Not : leblebiyi çok kaçırdığım için karnım şiş bi vaziyette dolanıp duruyorum ortada.Bikaç gün ara versem iyi olur kaydirigubbakcemile3
Bu arada kızlar dün mekik çekerken çok zorlandım.Nedeni ise karın kaslarımın iyice hamlamış olmasıydı.Umarım bu durum fazla uzun sürmez çünkü eziyet gibi oluyor mekik çekmek
selam kizlar,
2 gundur kayiplardaydim =)
beklemedigim sekilde lise arkadasim geldi de onunla birlikteydik. yazamadim o arada.
2 gun boyunca diyetime sadik kaldim. hicbir seyi abartmadim. vicdanim o yuzden cok rahat =)
cezalar her gun 50.
ehh ben de cekim gelim hemen =)
sabah 50 aksam 50 olsun bence =)
kizlar benim motivasyanum epey dustu. cunku cok guzel geliyordum. 95'den 89'a ulastim. ama kilo vermem durdu. takildi. 85'e ulasmak cok zor gounuyor su an. yeni bi sey eklemem lazm, bir degisiklik.. tabiki spor. simdiye kadar duzenli spor yapmadan verdim. acaba bir spor klubune mi yazilsam.. bilmiyorum yaa ona da useniyorum.. zaten gun boyu evden ayriyim. aksam da tekrar spor salonuna git.. kizisim da kucuk... ya napcam ben yaaaaaaaaaa.. :çok üzgünüm:
bendede laf çokta icraat yok bugün bi ara ben yapamıycam dedim boğazıma hakim olamıyorum foruma gireyim kısa süreliğine ayrılayım onlarada zarar vermemiş olurum dedim çünküü kilo almışım ben hafta sonu çok üzüldüm ama hiç bişey yapamadım kapımın dibinde spora gidiyolar her hafta sonu gitmeye karar veriyorum ama hep bişey çıkıyo gidemiyorumsaat 17.30-19.00 arası oluyo tam ailenin toplandığı bi vakit yemek saatimiz oğluşumu bırakmyada korkuyorum evdebişeyler yapmaya çalışacağım bakalım ayın 15 ine kadar 69 olmak istiyorum olamazsam çok üzülürüm
...
.....
......
ne güzel bir aile olduk biz burda ya maşallah Şeniz...
...
peki kaptancim, yani simdi 10 kilo almis gibi bir goruntu mu yansiycak takim tablomuza, o zaman biz hep sonuncu oluruz ama.
selam kızlar ... döndüm aranıza artık .. birçoğunuz beni tanımıyorsunuz .. yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz umarım hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam ederiz yeterki ALLAH sağlık sıhat versin gerisi hiç önemli deil..
selammm kızlarrr nasıl gidiyor bakalım yarış içinde yarış....
benim bugün ki listem
9.30 domates, 3 dilim peynir, 4 adet zeytin, biber, ince bir dilim kek, kahve, yarım dilim ekmek
18.00 da armut ve bir kase beyaz leblebi
20.00 da bir kase çorba, bol salata, iki kaşık nohut yemeği...........
rakiplerimmmm nasıl listemm haftaya iii başladım gibi................hayırlısı bakalım... 58 rakamını görebilecek miyim???
kizlar benim de listem aynen su sekilde
sabah: 1 dilim kizarmis ekmek, yarim domates, ceyrek biber, 1,5 kk peynir, 1 bardak sut+nesquik
oglen: 3 misir-pirinc patlagi
aksam: 3 yk zeytinyagli kabak, 2 tavuk gogus izgara (ince dilimlenmis, baharatli), sarimsakli yogurt, 1 dilim kepek ekmegi
elma sirkesi-bal-ilik su karisimi icilecek.
bol bol su, 30 dk yuruyus.
Günaydın kızlar...Hemen dün yediklerimi yazayım
aç karnına : cevizli su
08,30 : 1 dilim kepekli ekmek ,1 kk peynir ,yeşilçay
10,30 : 1 avuç leblebi
12,00 : 1 kase mercimek çorbası ,1 ufak kase cacık
15,00 : işyerinde meyve kalmadığı için yine bi avuç leblebi
17,30 : 1 kase çorba ,2 kaşık pilav , 2 kaşık patates salatası
19,00 : 60 dakika yürüyüş + 15 dakika bacak-basen hareketleri
20,30 : adaçayı + 1 avuç leblebi
Not : leblebiyi çok kaçırdığım için karnım şiş bi vaziyette dolanıp duruyorum ortada.Bikaç gün ara versem iyi olur kaydirigubbakcemile3
Bu arada kızlar dün mekik çekerken çok zorlandım.Nedeni ise karın kaslarımın iyice hamlamış olmasıydı.Umarım bu durum fazla uzun sürmez çünkü eziyet gibi oluyor mekik çekmek
ne desem boş:roflol:Günaydın kızlar..
ayy off ufff die başlıyorum çünkü sizin oklavaları yiyince dicem bunları...
sabah; 3 sunta bisküvi
öğlen; çorba,bezelyei1 kaşık pilav, yarım revanii(
ara öğün. 3 limon lifli form bisküvi,süt
akşam; çorba,pizza
1-2 saat sonra fıstıktabi bol bol suu
evet şimdi oklavaları alayım..
iyiki hafta sonu zayıflamışsın dediler yani hemen şımardım benneyaptımki
akşam 50 mekik çektim birazda kendimi yoracak spor yaptım 15 dk sürdü ama olsun hiç yoktan iyidir herhalde... bu akşam boğazıma tıp dicem kötükedihüso
...
ya bide ben bişi dicem sizde çok su içince yada form çay içince böyle tansiyon düşmesi yaşıyomusunuz ensede ağrı falan :uhm: ben özellikle dikkat ediyorum. Form çay içince yarım saat sonra ensem ağrımaya başlyor bu benim tansiyon düşme belirtim. bide çok su içince oluyo aynı şey varmı benim gibi olan yaa yoksa ben türünün tek örneğimiyimm:çok üzgünüm:
selam kızlar ... döndüm aranıza artık .. birçoğunuz beni tanımıyorsunuz .. yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz umarım hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam ederiz yeterki ALLAH sağlık sıhat versin gerisi hiç önemli deil..
not: bhk nerdee o içtiği suyun hesabını verecektikötükedihüso
hoş geldin fılavlıscıımmm
sağlıkla kilo verme frekansına hoş geldina.s
Allah herkese sıhhat versin aminna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?