Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

arkadaşlar merhaba
bugün paylaşım alanındaki mesajımızı bir kopyalayalım,

turuncucum, bu aldığın kiloları sağlıkla ilgili bir probelm olduğu için mi aldın?
en kısa zamanda bildirimde bulunabilrisen çok sevinirim...

Canım günaydın...
İnan bu mesajı görünce çok üzüldüm.Daha önce 13.takıma katılmış olduğumu söylemiştim fakat geri dönerken en son kalan kilonun belirtilmesi gerektiğini hiç bilmiyordum.:çok üzgünüm:
Alınan kilolar ise tamamen kullanılan ilaçlara ve dengesiz beslenmeye bağlı.Yani o kadar dengesiz beslendim ki bu yaşta kolestrol bile fırladı.
Takımı mağdur ettiğim için herkesden özür diliyorum.senağlama
Takımın derecesini etkilememek için takımdan ayrılmam en doğrusu sanırım...

kaptancım ben anlamadım ne oldu şimdi.....

tatlım ben 8-9 ay öncesi 13.takımdan mezun olmuştum.
Şimdi tekrar kilo alınca 1.takıma girdim.
Fakat yeniden takıma girenler ilk bildiride en son kiloları ile belirtilmeleri gerekiyormuş.
Benim en son kaldığım kilo 52 şuanki kilomda 61,2 olunca kilo bildiriminde kilo almış olarak görünüyorum.

ya canım sıkma canını bilsende bilmesende sonuçta bu hepimizin başına gelebilecek bişi yani olan oldu bundan sonraki haftalarda kilo vereceksin nasılsa

kaptancım ben anlamadım ne oldu şimdi.....

canım ben şöle anlatayım bu cuma bildiriminde turuncu bildirimini yaptı.
ama eskiden 13. takımdan ayrıldığı kilo 52 imiş şimdi yeni başlayınca şu anki kilosundan değilde, eski kilosu baz alınarak yarışmaya başlıyormuş. yani arkadaş şu an 62 kilo olduğu için 10 kilo almış olarak yarışmaya başladı ve bu hafta yarışmasında 10 kilo almış gözüküyor. Şimdide bizi dereceden düşürdüğü için üzülüyor ama olan oldu artık. yani -10 bildirildi bundan sonraki haftalar düzene girecek durum.
sonuçta bizde başlasak yarın öbür gün aynı şey bizimde başımıza gelecek. Bundan ayrılmasının bir anlamı yok bence sayın kaptan szö sizdee saygılar efendimm

bu arada kızlar günaydın demeyi unuttum özür dilerim
bide çok mutluyum hafta sonu arkadaşlarımla buluştum çok zayıflamışsın dediler..
ay bir mutlu oldum anlatamam ben bu gazla bu hafta 2 kilo veririm delikafadulden

kız çelik sorma bne de dün alışveriş merkezinde pek bi hırslandım..
süper güzel elbiseler gördüm .
e tabi 38 beden oluca güzel duruyorlar.
tekrar 38 beden olucam inş..
kesin kararlıyım ben de..

slm kızlar ..nermycim c.tesi ugramıştım ben yanlış mı hatırlıyorum neyse..çelik anne cicim aşılama tuttu mu bilmem ama ben yinede yormamaya çalışıyorum ona üşüttüm diyorum vs..kız daha gebeolup olmadıgım belli bile degil kaldıki dogum tarihi cinsiyetten bahsetmişsin.çben bu ay ilk zmanlar dışında bıraktım öylecene artık takmıyorum kafama inan önceleri hep hesap yapardım eger gebe kaldıysan ortalama şu kadarlık takvimi alıp dogacagı haftayı hesaplardım..ya işte o kadar olmuştum kafayı sıyırıyordum çin takvimine bakıp hangi cinsiyette olacagına bakıyordum valla yaşımda degişti aylarda..artık bakmıyorum biliyormusun hatta şuan kaçıncı günümdeym bilmem...yani sen rahat ol ben kafamı rahatlatıyorum bir şekilde öbür türlüsü yoldan çıkarır beni malum negatifi görünce o anki duygular anlatılamaz...hayatcım 5 martta doktora gidecem çagırmıştı o gün aşılama sonrası 15 gün doluyor zaten ona göre hesaplayıp çagırmıştı beni.. o güne kadar test mest yok..doktorum ne diyecek gittigimde duruma göre ertesi gün yaparım testimi...

selam takımcımmm
talihsiz bir olay geldi başımıza :) hiç önemli değişl, el ele verdik mi çelik annenin de dediği gibi herşeyin üstesinden geliriz biz di mi a.s
canımızı sıkmak yook, moralimizi bozmak yookk
devam ediyoruz deil mi turuncucuma.s

çelik anne madem o cezayı beğendim, devam o zaman, bu hafta her gün 50 mekiki a.s
maviş hadi hayırlısı bakaılım, doktor sonuçlarını biizmle de paylaş inş.
hayatcım gördüğün rüya hayır olsun inşaallah
Yüce Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat ile mutlandırsın inşaallah, dualarım bu güzellikler içina.s
bhk cım kıskanmak yok 38 bedenleri şunun şurasında 3 ay sonra biz de giyceeezzz oleeyyyyy
vee kuğu gelinler napıosunuz bakalım biriniz arkadaşlrı ile buluşmuş, öbürü cozutmuşş.. kız yasmin sen hafta içi lahana çorbası iç iç, emeklerini bir hafta sonunda gönder oldu mu şimdi :)))
yukaf nerelerde yahu, göreniniz var mııııı???

haydi bakalım, yeni bir hafta başlıyorr yeni umutlarlaaaaa

hepinize iyi bir hafta dilerim, öperim sizleriiii

Canım anlayışınız için hepinizede çok teşekkür ediyorum:1hug:
Zayıflamaya devam a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…