Şubat ayında yapılan analiz sonrası, takip edilmesi gereken arkadaşlarımızın son durumları - MART 2009
1. TAKIM (Takım dikkat ve özen gerektiriyor. 1. Takımın üyeleri, kaptanlarına dikkat etsin!)
nrymn : Hedefi 31 Mart tarihinde 59 olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana 1.2 kilo vermiş. Mart sonu hedefine ulaşması için 1 ayda 2.9 kilo vermesi gerekiyor. Şubat ayındaki temposunu yükseltmeli.
neşemeşe : Hedefi Mayıs ayında 70 kilo olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana 3 kilo vermiş. Mayıs ayı hedefine ulaşması için 2 ayda 5.9 kilo vermesi gerekiyor. Şubat ayındaki temposu ile rahat yakalar. :lepi:
sekey: Artık yarışmacı değil.
mavideniz: İzinli
......[/SIZE][/COLOR]
a.s.seni hiç unuturmuyum zarif hanımm:1hug:
liste iyidir turuncucumm
hareketleri de süper olmuşş
senin düğün ne zaman bakalım kısmetse :))
veee karın kasların için de etap etap yapmanı önerebilirm, en az 20 de karın kaslarımızn çalıştını hissedebilriiz o sebeple, 20 +20 şeklinde yapabilriz
ya da pilateste hundred'lar denen bir hareket grubu var..onu yapabilrisina.s
slm kızlar nasılsınız?bu ay benim aşılamam sanırım foss çıktıp.tesi akşam pembe leke geldi sonra kesildi dün akşam da tekrar leke geldi şimdi gelen giden yok ...yarın dı nıormalde doktor randevum ama doktorumu arayıp söyleyince bugüne aldı..bakalım durum ne neden böyle oldu regl olduysamda daha düzenli gelmelidi anlamadım bende..sanırım tüm dengem bozuldu..
slm kızlar nasılsınız?bu ay benim aşılamam sanırım foss çıktıp.tesi akşam pembe leke geldi sonra kesildi dün akşam da tekrar leke geldi şimdi gelen giden yok ...yarın dı nıormalde doktor randevum ama doktorumu arayıp söyleyince bugüne aldı..bakalım durum ne neden böyle oldu regl olduysamda daha düzenli gelmelidi anlamadım bende..sanırım tüm dengem bozuldu..
canım gebelikte te lekelenmeler oluyor sanırım.. inşl. bebiş habercisidir.... senin için dua ediyorum canım....bugün benimde regl olmam gerekiyor ama bir şey yok 10.45 itibariyle....:teytey:
ne desem boş:roflol:
boğazına dizilmişmiş, o pizza o kadr pişmişmiş, yazıkmışş onu ham yapaymışşş:roflol:
ne desem boş kuğu gelinn
senin yerine ben kuğu gelin olcamhihoyyyt
kızlar günaydın bu arada..
ben yine gündüz buhranlarındayım.
canım hala sıkkın.
diyet devam ediyor aynen.
dün 1.5 lt su içebildim.
bugün kesin 2 lt içicem inş..
yediklerimi falan yazamıyorum.
bu hafta beni böyle kabul edin ne olur:çok üzgünüm:
içimde biriktirdiklerimi boşaltmadan iyi olamıycam ben.
inş haftaya daha canlı,dinamik,pozitif olabilirim.....
hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?