Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlar

O kadar diyet ve spor yapmamın sonucu sadece 100 gr verebilmişim
Regl durumuna bağlıyorum olayı benneyaptımki

Dün yediklerim

aç karnına : cevizli su
08,30: 2 dilim kepekli ekmek, 1 dilim kaşar peyniri,yeşilçay
10,30: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
12,30: 1 kase çorba,1 küçük dilim börek,2 kaşık yoğurt
15,00: 1 elma
17,30: 1 tas çorba,1 dilim kepekli ekmek,sınırsız salata
19,00: 60 dakika yürüyüş
20,30: 1 elma

turuncu canım ben bu cevizli su olayını merak ediyorum.
ne işe yarıyor.
bir de nasıl bişey kendin mi hazırlıyorsun:uhm:

canım benim yaşıma göre kolestrolum çok fazla.O yüzden 2 adet kırılmış cevizi akşamdan bir bardak suya ıslıyorum,sabah kalkınca aç karnına içiyorum.Yani kolestrolu düşürmek için içiyorum bunu.İnternette araştırdığıma göre faydası oluyormuş.Bakalım artık a.s

bhk cim ne güzel 1 kiloya daha veda hadi bakalım diger kızlardanda gelir haberler..yaw bu tutuncu arkadaş niye konuşmyor benlen hoşgeldinde dedik eeeee o zman...

Canım takımda yeni olunca pek muhabbet etme fırsatımız olmadı
Yani kasti bişey değil.
Bu çiçekler sanaaa a.s.

hayatcım henüz başındasın yani klomen işe yarıyormu peki..bende fayda etmedi pek..2 ay kullandım ignelere geçtim belki bu ay sendede öyle olur..klomenle büyüyormu yumurtan...şişkinligin reglden cnm tartıda az çıkamazsın hatta fazla bile çıkabilirsin...turuncu özel bir durum olmadıgı için sevindim...

aa anladım canım ya,
dikkat et.
geçmi olsun...

canım umarım sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun a.s

offf off nabersiniz kızlar -tatlicadiarzu-
benim biraz canım sıkkın hava basık, nişanlımla kıytırık bi durumdan küstük. birazda kilo aldım daha ne olsun senağlama herhalde bu pizza olayı midemde yer etti. gidemedi :mymeka:
off şu bebişler gelse halay çekicem horon tepicem zeybek bile oynıcam valla:teytey:

Canım Allah gönlüne göre versin
Umarım en kısa zamanda meleiğin seninle olur :1hug:

sağolasın canım... hayırlısı demekten başka yapacak bir şey yok......

canım yumurtalarım baya iii büyüyordu 22, 23 civarı çatlama iğnesi kullandım... ama olmadı işte.... bakalım bugün ya bu ayda klomen dicez yadabaşka bir tedaviye geçecez...... aslına bakarsan biraz ara vermek istiyorum ben....

ayyy güzelim o bebişler bir gelse zatennn oynayacak olan çok kişi varrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…