Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar haftasonu fazla olmasada biraz abartmıştım açıkcası.
Bugün tartıya korkarak çıktım ve 200 gram verdiğimi görünce çok şaşırdım.Sanırım içtiğim suyun etkisiyle kilo vermeye devam etmişim.Bu demek oluyor ki günde en az 2,5 lt su içelim kızlar.:lepi:

selam kızlar ... döndüm aranıza artık .. birçoğunuz beni tanımıyorsunuz .. yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz umarım hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam ederiz yeterki ALLAH sağlık sıhat versin gerisi hiç önemli deil..

selam kizlar,

2 gundur kayiplardaydim =)

beklemedigim sekilde lise arkadasim geldi de onunla birlikteydik. yazamadim o arada.
2 gun boyunca diyetime sadik kaldim. hicbir seyi abartmadim. vicdanim o yuzden cok rahat =)
cezalar her gun 50.
ehh ben de cekim gelim hemen =)
sabah 50 aksam 50 olsun bence =)

kizlar benim motivasyanum epey dustu. cunku cok guzel geliyordum. 95'den 89'a ulastim. ama kilo vermem durdu. takildi. 85'e ulasmak cok zor gounuyor su an. yeni bi sey eklemem lazim, bir degisiklik.. tabiki spor. simdiye kadar duzenli spor yapmadan verdim. acaba bir spor klubune mi yazilsam.. bilmiyorum yaa ona da useniyorum.. zaten gun boyu evden ayriyim. aksam da tekrar spor salonuna git.. kizisim da kucuk... ya napcam ben yaaaaaaaaaa.. :çok üzgünüm:

hoş geldin flawles merhaba bizim gibi yeniler için kendinden bansedermisin mesala kaç kilosun hedefin ne takıdan niye ayrılmıştın ......

hoş buldum...en başından anlatayım isterseniz kilomda 80 leri gördüm ,kendi çabamla verdim biraz sonrasında takıma katıldım yanlış hatırlamıyorsam 74 lerdeydi kilom...şu anda 65 le 68 arasında değişiyor.. hedefim 52 kilo olmak taki biraz uzak bu hedef şu anda ......takımdanda ayrılmadım sadece biraz ara vardim dizimdeki sorun nedeniyle fizik tedavi gördüm evde devam ediyorum hareketlere yakın gelecekte ameliyat olacam ...

geçmiş olsun flawles iiinş hastalığında kilolarımızla birlikte geçip gider

herbal ım gurbet kuşum yerim seni üzülme bak yulaf da aynı ama o nasıl azimle devam ediyo yılmak yok sende devam edeceksin daha bi azimle hemde
hem sen çözümüde bulmuşsun spor haftada 2 gün gitsen kızında sen mutlu old zaman mutlu olur bence yada yulafı gönderdiğişu 6 dk egzersiz programını uygulasan kızınıda al yanına ana kız spor yapın bakalım kaçiş yok oda seninle vakit geçirmiş olur sabah akşam 6 dk ayır bakalım çok büyük faydası olur canımcım bu haftada böyle dene ama diyetini sakın bozma

bendede laf çokta icraat yok bugün bi ara ben yapamıycam dedim boğazıma hakim olamıyorum foruma gireyim kısa süreliğine ayrılayım onlarada zarar vermemiş olurum dedim çünküü kilo almışım ben hafta sonu çok üzüldüm ama hiç bişey yapamadım kapımın dibinde spora gidiyolar her hafta sonu gitmeye karar veriyorum ama hep bişey çıkıyo gidemiyorumsaat 17.30-19.00 arası oluyo tam ailenin toplandığı bi vakit yemek saatimiz oğluşumu bırakmyada korkuyorum evdebişeyler yapmaya çalışacağım bakalım ayın 15 ine kadar 69 olmak istiyorum olamazsam çok üzülürüm

neşemeşecimm bu kadar beklemen bile hata (
çoktan doktora gitmiş olmalıydın (

Canım daha iyiyim bugün sıcacık domates çorbası ve ekmek yedim iyiyim şimdilik şükür. Öyle özlemişim ki yemek yemeyi, şükür Yaradanıma. Doktora gitmedim atlattım inşallah herneyse o, anneme göre üşütme, kendime bakamama, arkadaşlara göre bir çeşit salgın. Her neyse iyiyim şimdi ve 75 kiloya doğru yelken açtım az kaldı kızlar ben artık listenin en altında değilim şükür. Bu arada nrmyncim sen benden altta kaldın, hehe delikafadulden :teytey:. Canım bu KK'den ayrılmayı ve bunu sana söylemeyi düşünüyordum ki yazdıklarınızı ve birbirinize sımsıkı sarılmanızı hele de turuncuma anlayışınızı görünce fikrimden vazgeçtim. Hadi hepbirlikte zarif bayanlar haline gelelim am asağlıkla tabi. Bu "zarif" lafı da eşime ait, zayıf olanlar zarif olurmuş, göstercem Ona ben zarifi zayıfı şakkıdı, inşallahhhhhh...

Canım ya kıyamam ben sana. Bunu hatırlamak ve düzeltmek hepimizin sorumluluğundaydı. Şimdi herşeyi hepimiz öğrenmeliyiz, hesaplamayı, bildirimi,..Neden böyle dediğimi anladınız mı? Tüm sorumluluğu kaptanımızın omzuna bıraktık ve kızcağız onca işinin arasında gözden kaçırdı. Ama hepimiz dikkatli bakabilseydik, kendimiz kaptanmışız gbi sımsıkı bu işe sarılsaydık, başta ben, bu olmazdı. Şimdi napıcaz? Hepimiz herşeyin en az kaptan kadar takipçisi olucaz.

Canım kıyamam sana ya, Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek inşallah hiç merak etme. Mavideniz ben sen hepimiz hem zayıflayacağız hem anne olucaz inşallah. Başka biri daha vardı sanki O kimdi bizim gibi bebiş için uğraşan?

Perşembe büyük gün desene, ben de öbür topikte bunu sormuştum tam da. Canım çok dua edelim birbirimize. Hayırlısıya olacak inşallah...

Kaptanım beni unutmuş :a015:

Canım ben 1 seferde 1 litreyi hemencecikte içiyorum ve tüm gün kesin 3-4lt içiyorumdur. Lütfen su içerken ılık için sonra midenizi üşütür hsata olursunuz, demedi demeyin.

Herkesi kocaman öpüyorum ne güzel bir aile olduk biz burda ya maşallah Şeniz...

kızlar genelde hangi saatlerde girdiğinizi yazında bi kaynaşalım kendi kendime konuşuyomuş gibi hissediyorum

canim olur mu hic, sonradan okuyoz. yazdiklarin icin de cok saol celikcim, canim rakibem benim. :teselli:

aslinda bi paket program varmis. 10 gun sure icinde 5 adet egzersiz sinifina katilabiliyorsun. acaip hareketli ve eglenceli. gecen sene gitmistim. bu hafta takimim icin ve tabiki de kendim icin bi guzellik yapayim da bu promosyon biletten alayim. en azindan 85 e dussem cok sevinicem. simdi hayal gibi gorunmeye basladi. kilom durunca oyle.
esime de dedim beni motive etmen lazim, kilo veremiyorum. artik diyetten de sIkildim diye. o da eger bu hafta 1 kilo verirsen, sinemaya gidelim dedi. ben dedim ki saat alsan olmas mi :roflol: bir kilo icin alamam dedi. ama 85 olursam, guzel bi saat hediye edecek. guzel derken ben spor saatleri seviom, unisex olan. kendime kadinsi bi sey almistim. hic hosuma gitmio boyle yeni gelin tarzi saatler. tabi zevk meselesi..

ok celikcim, hadi o zaman yapalim bi guzellik takimimiza hihoyyyt spor katicaz mecbur.
yarin ben de istiyorum senden, spor namina ne yaotiysan bugun yaz tamam mi? birbirimizden ornek aliriz. :1hug:kaydirigubbakcemile5

Sevgili Turuncu,

ben de sana gecmis olsun diyorum. bazen oyle tatsizliklar yasiyor insan hayatta. hepimizin eksikleri hatalari oluyor. biz seni seviyoruz. takimimiza renk katiyorsun. yerimseniben

peki kaptancim, yani simdi 10 kilo almis gibi bir goruntu mu yansiycak takim tablomuza, o zaman biz hep sonuncu oluruz ama.

Bu sonuç sadece bu hafta için bizi etkiler canım. Bundan sonraki haftalarda 1 hafta öncesinin kilosu olacağı için eminim hepimizde sağlıkla kilo vereceğmizden bir kaybımız olmaz. Bu durum bu haftalık etkiledi bizi. Ama şunu da gördük istediğimizde çok güzel derece yapabiliyoruz maşallah. Kızlar ben yokken kendi aranızda yarışa mı başladınız? Kısaca biri açıklayabilir mi?

selammm kızlarrr nasıl gidiyor bakalım yarış içinde yarış....
benim bugün ki listem
9.30 domates, 3 dilim peynir, 4 adet zeytin, biber, ince bir dilim kek, kahve, yarım dilim ekmek
18.00 da armut ve bir kase beyaz leblebi
20.00 da bir kase çorba, bol salata, iki kaşık nohut yemeği...........

rakiplerimmmm nasıl listemm haftaya iii başladım gibi................hayırlısı bakalım... 58 rakamını görebilecek miyim???

kizlar benim de listem aynen su sekilde

sabah: 1 dilim kizarmis ekmek, yarim domates, ceyrek biber, 1,5 kk peynir, 1 bardak sut+nesquik
oglen: 3 misir-pirinc patlagi
aksam: 3 yk zeytinyagli kabak, 2 tavuk gogus izgara (ince dilimlenmis, baharatli), sarimsakli yogurt, 1 dilim kepek ekmegi

elma sirkesi-bal-ilik su karisimi icilecek.

bol bol su, 30 dk yuruyus.

bu hafta 1 kilo vericez yarismasi.
veremeyenlere ceza, verenlere surpriz oduller hihoyyytkaydirigubbakcemile3

simdi kac kilosun hayat im? 58 hedefin bu hafta icin mi? ideal kilo hedefin mi?
ayy ben lisedeyken o kadardim galiba hayatcim.. kaydirigubbakcemile3
evlenirken diyet yapip 66 olmustum. sonra da gelsin kilolar. bakalim nasi gitcekler :bbo::çok üzgünüm:

iyi akşamlar millet bugün yediklerimle başlıyayım paylaşıma

kahvaktı klasik herzamanki gibi
öğlen mercimek çorbası salata
akşam ; 3 tane etsiz çiğ köfte ( etsiz olduğu için yedim ) spor yapamıyorum malesef ama mekiklere başlıyacam inşallah bu akşam günler ilerledikçede hareketlerime başkalarını eklerim artık

canım bende hedef yok aslında.... şimdi ben 59.5 im yaaa bu hafta da 1 kilo yarışı var yaaa hani belki perşembeye kadar 58.5 olurum d,yorum..... 58 lileri görmemde yeter... benim hedef hamile kalıncaya kadar inebildiğim kadar inmek.....canımcım hani yarıştayız yaaaa

bu hafta 1 kilo vericez yarismasi.
veremeyenlere ceza, verenlere surpriz oduller hihoyyytkaydirigubbakcemile3

Be de ödül istiyorum sositososito

Hamiş kalınca da salmak yok cicim, gene dikkatli gidicez inşallah..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…