• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

03.03.2009 Sali

10.30: 2-3 bardak su
11.00: 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay, 1 kk peynir, 2 cherry domates
14.00: 1 kase ezogelin corbasi, 2 grisini
17.00: 3 grisini
18.00: 2 dilim kizarmis kepek ekmegi, 2 tavuk nugget, 3 yk ispanak, yogurt
21.00-22.00 arasi yesil cay, uyumadan da elma sirkesi-bal-ilik su karisimi icilecek.

bol bol su.

bhk cım daha çok su daha çok suu
kızışına süt olsun ona da yarasınm inşaallaahh

yulafcım süper gidiyorsun maşallah sana

vee kızlar püsküütten mektup getirdim, kaptanınıza dikkat edin diyorra.s
Şubat ayında yapılan analiz sonrası, takip edilmesi gereken arkadaşlarımızın son durumları - MART 2009

1. TAKIM (Takım dikkat ve özen gerektiriyor. 1. Takımın üyeleri, kaptanlarına dikkat etsin!)
nrymn : Hedefi 31 Mart tarihinde 59 olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana 1.2 kilo vermiş. Mart sonu hedefine ulaşması için 1 ayda 2.9 kilo vermesi gerekiyor. Şubat ayındaki temposunu yükseltmeli.

neşemeşe : Hedefi Mayıs ayında 70 kilo olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana 3 kilo vermiş. Mayıs ayı hedefine ulaşması için 2 ayda 5.9 kilo vermesi gerekiyor. Şubat ayındaki temposu ile rahat yakalar. :lepi:

sekey: Artık yarışmacı değil.

mavideniz: İzinli

......[/SIZE][/COLOR]

Ay ben bu mektubu çok sevdim daha da dikkat edicem inşallah, kızlar işlerin yoğunluğundan ve hastalıktan uzun süredir yürüyüş yapamıyordum bugün inşallah öğle arasında biraz çıkıp yürüyüş yapmayı planlıyorum. Kaptanım canım hiçbirşey istemiyor ama beslenmeye çalışıyorum inşallah bu ayki hedefi de tutturucam göreceksiniz...Hepinizi dikkatle takip ediyorum. Çok güzel gidiyorsunuz kızlar. İsim isim yazamıyorum işlerin yoğunluğundan ama bence bu hafta en çok kilo veren kişi en az veren yada en çok alana bir ceza kessin ne dersiniz? Muhtemelen ben ceza yerim ama olsun...

:nazar::nazar:
a.s.seni hiç unuturmuyum zarif hanımm:1hug:

Ben zarif değilmişim şişkoymuşum :çok üzgünüm: eşim öyle diyor. Kendi balkonu normalmiş benim göbiş normal değilmiş, peh :dilcikar:.

Kızlar dün neler yedim?
sabah: çok az ekmek (eşim kepekli almadığı için beyaz ekmek) bugün çıkabilirsem kendime ekmek almak istiyorum inşallah. Kızlar alman ekmeği hakkında ne düşünüorsunuz? İyi mi diyet için? Nerde kaldık? Ekmek, şekersiz çay, yarım dilim peynir, 2 zeytin, çok az ballı tereyağı
öğle: yoğunluktan bişi yiyemedim
ara: 1 elma, 1 yudum kek
akşam:bir dilim ekmek, bol mevsim salatası ve fırında hamsi (çok az zeytinyağı ile), 1 portakal

Her zamanki gibi bol su, şekersiz çay içtim tüm gün.

Aktivite: 3 kat okulda her fırsatta inip çıkmak, yapabileceğim sadece buydu..

Kızlar dün annem hamurişi bişiler yapmış çağırdı gitmedim, hem işlerim yoğundu hem de verdiklerimi geri almak istemedim.

Hepinizi çok öpüyorum...Şeniz

liste iyidir turuncucumm
hareketleri de süper olmuşş
senin düğün ne zaman bakalım kısmetse :))
veee karın kasların için de etap etap yapmanı önerebilirm, en az 20 de karın kaslarımızn çalıştını hissedebilriiz o sebeple, 20 +20 şeklinde yapabilriz
ya da pilateste hundred'lar denen bir hareket grubu var..onu yapabilrisina.s

canım düğün 26 temmuz inşallah hihoyyyt

Bu arada günaydın kızlar...

Bugün regl oldum ve tartıda gördüğüm kilo sabah sabah sinir etti beni kötükedihüso.
O kadar diyet ve spor yaptım ama regl yüzünden kilomda bi değişiklik olmayınca çok kızdım.:kızgın:
Halbuki ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ve bu hapın vucutta çok fazla ödem yapmadığını düşünüyordum ama öyle değilmiş :1no2:

Dün yediklerime gelince

aç karnına : cevizli su
08,30 : 2 dilim kepekli ekmek,1 dilim kaşar peyniri ,yeşilçay
10,30 : 1 yemek kaşığı kuru uzum
12,00 : 2 küçük dolma ,2 kaşık yoğurt
15,00 : 1 havuç
17,30 : 1 kase çorba ,sınırsız lahanalı havuçlu salata
19,00 : 60 dakika yürüyüş
20,30 : adaçayı

not : 2,5 lt su

slm kızlar nasılsınız?bu ay benim aşılamam sanırım foss çıktıp.tesi akşam pembe leke geldi sonra kesildi dün akşam da tekrar leke geldi şimdi gelen giden yok ...yarın dı nıormalde doktor randevum ama doktorumu arayıp söyleyince bugüne aldı..bakalım durum ne neden böyle oldu regl olduysamda daha düzenli gelmelidi anlamadım bende..sanırım tüm dengem bozuldu..

slm kızlar nasılsınız?bu ay benim aşılamam sanırım foss çıktıp.tesi akşam pembe leke geldi sonra kesildi dün akşam da tekrar leke geldi şimdi gelen giden yok ...yarın dı nıormalde doktor randevum ama doktorumu arayıp söyleyince bugüne aldı..bakalım durum ne neden böyle oldu regl olduysamda daha düzenli gelmelidi anlamadım bende..sanırım tüm dengem bozuldu..

canım gebelikte te lekelenmeler oluyor sanırım.. inşl. bebiş habercisidir.... senin için dua ediyorum canım....bugün benimde regl olmam gerekiyor ama bir şey yok 10.45 itibariyle....:teytey:

Canım hemen üzülme ben senin güzel haberini bugün umutla bekleyeceğim burda inşallah, hadi az daha sabır bitanem..

canım gebelikte te lekelenmeler oluyor sanırım.. inşl. bebiş habercisidir.... senin için dua ediyorum canım....bugün benimde regl olmam gerekiyor ama bir şey yok 10.45 itibariyle....:teytey:

Süper canımcım hadi bugün güzel haberlerini alalım inşallah ikinizin de test sonucunu bekliyorum ona göre, hadi bakalım..:lepi:

kızlar günaydın bu arada..
ben yine gündüz buhranlarındayım.
canım hala sıkkın.
diyet devam ediyor aynen.
dün 1.5 lt su içebildim.
bugün kesin 2 lt içicem inş..

yediklerimi falan yazamıyorum.
bu hafta beni böyle kabul edin ne olur:çok üzgünüm:
içimde biriktirdiklerimi boşaltmadan iyi olamıycam ben.
inş haftaya daha canlı,dinamik,pozitif olabilirim.....
hepinizi öpüyorum..

ne desem boş:roflol:
boğazına dizilmişmiş, o pizza o kadr pişmişmiş, yazıkmışş onu ham yapaymışşş:roflol:
ne desem boş kuğu gelinn
senin yerine ben kuğu gelin olcamhihoyyyt

Vayyy acaba bilmediğimiz durumlarmı varr gelin olma hayalleri kurulmaya başlamışş dök bakım eteğinde biriktirdikleriniii :jeyyar:

Ay inşallah arkadaşların dediği gibi iyi haberler gelir oo halay çekeriz hepberaberr :teytey:

kızlar günaydın bu arada..
ben yine gündüz buhranlarındayım.
canım hala sıkkın.
diyet devam ediyor aynen.
dün 1.5 lt su içebildim.
bugün kesin 2 lt içicem inş..

yediklerimi falan yazamıyorum.
bu hafta beni böyle kabul edin ne olur:çok üzgünüm:
içimde biriktirdiklerimi boşaltmadan iyi olamıycam ben.
inş haftaya daha canlı,dinamik,pozitif olabilirim.....
hepinizi öpüyorum..

Canım sana ne oldu neyinn var anlat bakım madem sıkıntın var paylaş bizimle boşalt bakım sende eteğinde biriktirdiklerinii anlat derdini belki yardımımız dokunur :teselli:

04.03.2009 Carsamba

10.30: 2-3 bardak su
11.00: kepek ekmegi ile yapilmis kasarli tost, 1 fincan sekersiz cay
14.00: 1 kase domates corbasi, 2 grisini
16.30: 2 grisini
18.00: 1 kase domates corbasi, uzerine az kasar peyniri, 2 grisini

yesil cay icmeyecegim, uyumadan elma sirkesi-bal-ilik su icecegim.

bol bol su, hareket olarak da 90 dk yuruyus, ev temizligi.

yorum: yarin goruruz umarim bu haftaki cabalarimizi.

Back