- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin flawles merhaba bizim gibi yeniler için kendinden bansedermisin mesala kaç kilosun hedefin ne takıdan niye ayrılmıştın ......
neşemeşecimm bu kadar beklemen bile hata (
çoktan doktora gitmiş olmalıydın (
Canım günaydın...
İnan bu mesajı görünce çok üzüldüm.Daha önce 13.takıma katılmış olduğumu söylemiştim fakat geri dönerken en son kalan kilonun belirtilmesi gerektiğini hiç bilmiyordum.:çok üzgünüm:
Alınan kilolar ise tamamen kullanılan ilaçlara ve dengesiz beslenmeye bağlı.Yani o kadar dengesiz beslendim ki bu yaşta kolestrol bile fırladı.
Takımı mağdur ettiğim için herkesden özür diliyorum.senağlama
Takımın derecesini etkilememek için takımdan ayrılmam en doğrusu sanırım...
mavicim nasılsın canım? senin regl günü ne zamandı canım.. benim çarşamba bakalım sabrısızlıkla bekliyorum. bugün ruyamda gördüm test yapıyorum pozitif çıkıyor..... offf yaaaa sevinçten nasıl ağladım.... ama sonra uyandım.....
slm kızlar ..nermycim c.tesi ugramıştım ben yanlış mı hatırlıyorum neyse..çelik anne cicim aşılama tuttu mu bilmem ama ben yinede yormamaya çalışıyorum ona üşüttüm diyorum vs..kız daha gebeolup olmadıgım belli bile degil kaldıki dogum tarihi cinsiyetten bahsetmişsin.çben bu ay ilk zmanlar dışında bıraktım öylecene artık takmıyorum kafama inan önceleri hep hesap yapardım eger gebe kaldıysan ortalama şu kadarlık takvimi alıp dogacagı haftayı hesaplardım..ya işte o kadar olmuştum kafayı sıyırıyordum çin takvimine bakıp hangi cinsiyette olacagına bakıyordum valla yaşımda degişti aylarda..artık bakmıyorum biliyormusun hatta şuan kaçıncı günümdeym bilmem...yani sen rahat ol ben kafamı rahatlatıyorum bir şekilde öbür türlüsü yoldan çıkarır beni malum negatifi görünce o anki duygular anlatılamaz...hayatcım 5 martta doktora gidecem çagırmıştı o gün aşılama sonrası 15 gün doluyor zaten ona göre hesaplayıp çagırmıştı beni.. o güne kadar test mest yok..doktorum ne diyecek gittigimde duruma göre ertesi gün yaparım testimi...
selam takımcımmm
talihsiz bir olay geldi başımıza :) hiç önemli değişl, el ele verdik mi çelik annenin de dediği gibi herşeyin üstesinden geliriz biz di mi a.s
canımızı sıkmak yook, moralimizi bozmak yookk
devam ediyoruz deil mi turuncucuma.s
çelik anne madem o cezayı beğendim, devam o zaman, bu hafta her gün 50 mekiki a.s
maviş hadi hayırlısı bakaılım, doktor sonuçlarını biizmle de paylaş inş.
hayatcım gördüğün rüya hayır olsun inşaallah
Yüce Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat ile mutlandırsın inşaallah, dualarım bu güzellikler içina.s
bhk cım kıskanmak yok 38 bedenleri şunun şurasında 3 ay sonra biz de giyceeezzz oleeyyyyy
vee kuğu gelinler napıosunuz bakalım biriniz arkadaşlrı ile buluşmuş, öbürü cozutmuşş.. kız yasmin sen hafta içi lahana çorbası iç iç, emeklerini bir hafta sonunda gönder oldu mu şimdi :)))
yukaf nerelerde yahu, göreniniz var mııııı???
haydi bakalım, yeni bir hafta başlıyorr yeni umutlarlaaaaa
hepinize iyi bir hafta dilerim, öperim sizleriiii
Kızlar haftasonu fazla olmasada biraz abartmıştım açıkcası.
Bugün tartıya korkarak çıktım ve 200 gram verdiğimi görünce çok şaşırdım.Sanırım içtiğim suyun etkisiyle kilo vermeye devam etmişim.Bu demek oluyor ki günde en az 2,5 lt su içelim kızlar.:lepi:
kızlar genelde hangi saatlerde girdiğinizi yazında bi kaynaşalım kendi kendime konuşuyomuş gibi hissediyorum
Sevgili Turuncu,
ben de sana gecmis olsun diyorum. bazen oyle tatsizliklar yasiyor insan hayatta. hepimizin eksikleri hatalari oluyor. biz seni seviyoruz. takimimiza renk katiyorsun. yerimseniben
peki kaptancim, yani simdi 10 kilo almis gibi bir goruntu mu yansiycak takim tablomuza, o zaman biz hep sonuncu oluruz ama.
Bu sonuç sadece bu hafta için bizi etkiler canım. Bundan sonraki haftalarda 1 hafta öncesinin kilosu olacağı için eminim hepimizde sağlıkla kilo vereceğmizden bir kaybımız olmaz. Bu durum bu haftalık etkiledi bizi. Ama şunu da gördük istediğimizde çok güzel derece yapabiliyoruz maşallah. Kızlar ben yokken kendi aranızda yarışa mı başladınız? Kısaca biri açıklayabilir mi?
selammm kızlarrr nasıl gidiyor bakalım yarış içinde yarış....
benim bugün ki listem
9.30 domates, 3 dilim peynir, 4 adet zeytin, biber, ince bir dilim kek, kahve, yarım dilim ekmek
18.00 da armut ve bir kase beyaz leblebi
20.00 da bir kase çorba, bol salata, iki kaşık nohut yemeği...........
rakiplerimmmm nasıl listemm haftaya iii başladım gibi................hayırlısı bakalım... 58 rakamını görebilecek miyim???
simdi kac kilosun hayat im? 58 hedefin bu hafta icin mi? ideal kilo hedefin mi?
ayy ben lisedeyken o kadardim galiba hayatcim.. kaydirigubbakcemile3
evlenirken diyet yapip 66 olmustum. sonra da gelsin kilolar. bakalim nasi gitcekler :bbo::çok üzgünüm:
bu hafta 1 kilo vericez yarismasi.
veremeyenlere ceza, verenlere surpriz oduller hihoyyytkaydirigubbakcemile3
canım bende hedef yok aslında.... şimdi ben 59.5 im yaaa bu hafta da 1 kilo yarışı var yaaa hani belki perşembeye kadar 58.5 olurum d,yorum..... 58 lileri görmemde yeter... benim hedef hamile kalıncaya kadar inebildiğim kadar inmek.....canımcım hani yarıştayız yaaaa