Yaa bana tarçın zencefil iyi geliyor agrilarimdaMenü su çok güzel eğer adet doneminiz çok ağrılı ve yoğun gecmiyorsa spora gidebilirsiniz regl doneminiz daha rahat geçer spor yapınca
bluegreeneyes, 1 dakika
maalesef çok ağrılı ve yoğun geçiyor. o kadar halsiz kalıyorum ki anlatamam. bugün bir terslik olmazsa sporuma gideceğim
Kuzum sen bayağı çor yiyorsun o zmanbaharatı da o kadar çok kullanıyorum ki inanamazsın. baharat ve tuz olmazsa olmazım. yağ kullanmam, şeker kullanmam. ama şu ikisinden vazgeçemedim. geçen bir güzellik salonunda yağ kas oranıma falan baktırdım işte, çok ödemli çıktım o alette. daha önce de öyle oluyordu günde 3-3.5 litre su içtiğimde de az su içiyorsunuz sanırım diyorlardı ama sorun suda değil tuzda
Canm iftardan 1.5-2 saat sonra yapabilirsin dediğim gibi yatınca insan kaliyor dün akşam ben öyle oldum bu akşam yatmayacagim ne yapabilirsem yapacağım bisiklet çember vs akşam birbirimizi uyaralim miEvet canım gündüz imkansız ne bileyim yapanlar nasıl yapıyor anlamadım ben 1 mil leslie yaptım gerçekten halsiz bıraktı dedim boşver olursa iftardan sonra yoksa ne yapayım yapacak birşey yok
Canım iftardan sonra çok istiyorum yürüyüş en azından ama herzaman olmuyor vakit geç bazen sahilde yürüyoruz çok iyi geliyor evde spor desen o da aynı çocuğun uykusu geliyor dışarı o yüzden çıkamıyorum yani evde spor daha mantıklı bakalım canım biseyler yapicam ama bu devamlı olmuyor ancak ramazan sonrası böyle idare edicemYaa bana tarçın zencefil iyi geliyor agrilarimda
Kuzum sen bayağı çor yiyorsun o zman
Canm iftardan 1.5-2 saat sonra yapabilirsin dediğim gibi yatınca insan kaliyor dün akşam ben öyle oldum bu akşam yatmayacagim ne yapabilirsem yapacağım bisiklet çember vs akşam birbirimizi uyaralim mi
Olur canim zamanla merak etme ben hamileyken tansiyonum yükseldi sıfır tuz yaptım gerçekten tuzsuz hicbir yemeğin anlamı yoktuz benim için ekmek su gibi yani onsuz yapamam her şey aşırı tatsız
Y YesilinBuyusu
diyetisyene gitmiyorum. yıllardır diyet yapa yapa kendi metabolizmamı çözdümprotein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. geçen sene zumbaya gidiyordum. şimdi bir ay olacak fıtness e başladım.
adetliyken kasık yada karın ağrısı yaşamıyorum ama baş ağrısından deliriyorum. bir de çok gelince halsizlikle birlikte baş ağrısı hiç çekilmiyordediğiniz kürü arkadaşım kist için kullanıyor. o çok memnun
fitblack canm olculerim ,karin,simit,basen filan gecenki ile ayni canim zaten cok az kilo verdim onu da direk popo ve gogusden vermism belden de 1cm incelme var popoda 3cm ama gogusdeki incelme hakkaten şok cemberle gogus calismaktan oldu sanirim 8cm
Gogus:98
Bel:77
Popo:103
Kizlar ayrica 3-4 gundr pek bisey yememistm ve surek li alisveris kosusturma ile butun odemi atmisim1kilo ile 2 kilo arasi odem vardi bugun hepsi gitmis listedeki kiloma dondum kizlar 69um tatil donusu sabit kilo ile donebilmek umudu ile kendinize iyi bakin donunce en kisa surede listeye giricem yarn otele giris yapmis olucam kizlar haftaya gorusuruz
Evt canm iyi oldu gercektenİyi tatiller canım göğüslerden çok şikayetçiydin çok sevindim böyle bi sonuç almana hadi bizim yerimize de eğlen coş koş sonra dön
Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir giremedim. Laptopuma süt dökûldu ve malesef kurtaramadik. Sütte boguldu kendisi. Cok dertliyim. Haftasonu kendimi sehirdisina attim teknolojiden uzaklastim ama hayatin gercekleri yeni bir laptop almam lazim. Arayislardayim su an. Tavsiyelere de acigim. Is yerinde kullanacagim icin ozelliklerinin biraz iyi olmasi gerekiyor. Bir kucak para godecek yine
Benim daha onceki 2 laptopum da Toshiba'ydi. Fanı dışında cok memnundum ama Toshiba Turkiye'den cekilmis. Artik yeni modelleri malesef satilmiyor. Dell veya Lenovo uzerinde yogunlastimBen toshiba kullanıyorum memnunum ama çok teknolojik özelliklerden anlamam zaten kapsamlı olarak kullanmıyoruz oyun bile oynamayız film izle sitelere gir bizde olay bu kadar ama memnunum.
Benim başım agridimi beter ağrır canım hemde öyle böyle değil tavsiyen çok iyi gelir inşallah aklımda bulunsun ağrı kesici kullanmak istemiyorumBaş ağrısı içinde nane yağı tevsiye ederim. Ben ağır migren hastası olan biriyim ki dil altı kullanıyorum o kadar ağır ama nane yağını keşfettiğimden beri ağrı kesicinin geçirmediği ağrıyı geçirdiğini söyleyebilirim.
Çok iyi canım çok sevindim göğüsten şikayetciydin ve kilona inmişsin döndüğünde yine verirsin canım iyi tatillerfitblack canm olculerim ,karin,simit,basen filan gecenki ile ayni canim zaten cok az kilo verdim onu da direk popo ve gogusden vermism belden de 1cm incelme var popoda 3cm ama gogusdeki incelme hakkaten şok cemberle gogus calismaktan oldu sanirim 8cm
Kizlar ayrica 3-4 gundr pek bisey yememistm ve surek li alisveris kosusturma ile butun odemi atmisim1kilo ile 2 kilo arasi odem vardi bugun hepsi gitmis listedeki kiloma dondum kizlar 69um tatil donusu sabit kilo ile donebilmek umudu ile kendinize iyi bakin donunce en kisa surede listeye giricem yarn sabah otele giris yapmis olucam kizlar haftaya gorusuruz
deadline bluegreeneyes
dunki menum:
iftar:
1 ufak tabak kuru börülce
3-4 kaslk pilav
3-4 dilim karpuz
2 kaslk ıspanak yemeği
Sahur:
ufak bir kaza geçirdim. Yataktan kalkamadım. Sahur yok
500 ml su, yürüyüş yok
Canım iftardan sonra çok istiyorum yürüyüş en azından ama herzaman olmuyor vakit geç bazen sahilde yürüyoruz çok iyi geliyor evde spor desen o da aynı çocuğun uykusu geliyor dışarı o yüzden çıkamıyorum yani evde spor daha mantıklı bakalım canım biseyler yapicam ama bu devamlı olmuyor ancak ramazan sonrası böyle idare edicem
fitblack canm olculerim ,karin,simit,basen filan gecenki ile ayni canim zaten cok az kilo verdim onu da direk popo ve gogusden vermism belden de 1cm incelme var popoda 3cm ama gogusdeki incelme hakkaten şok cemberle gogus calismaktan oldu sanirim 8cm
Kizlar ayrica 3-4 gundr pek bisey yememistm ve surek li alisveris kosusturma ile butun odemi atmisim1kilo ile 2 kilo arasi odem vardi bugun hepsi gitmis listedeki kiloma dondum kizlar 69um tatil donusu sabit kilo ile donebilmek umudu ile kendinize iyi bakin donunce en kisa surede listeye giricem yarn sabah otele giris yapmis olucam kizlar haftaya gorusuruz
Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir giremedim. Laptopuma süt dökûldu ve malesef kurtaramadik. Sütte boguldu kendisi. Cok dertliyim. Haftasonu kendimi sehirdisina attim teknolojiden uzaklastim ama hayatin gercekleri yeni bir laptop almam lazim. Arayislardayim su an. Tavsiyelere de acigim. Is yerinde kullanacagim icin ozelliklerinin biraz iyi olmasi gerekiyor. Bir kucak para godecek yine
Çok güzel olmuş iyi günlerde kullan canim
Çok iyi araştırmak lazım onca para veriyoruzMerhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir giremedim. Laptopuma süt dökûldu ve malesef kurtaramadik. Sütte boguldu kendisi. Cok dertliyim. Haftasonu kendimi sehirdisina attim teknolojiden uzaklastim ama hayatin gercekleri yeni bir laptop almam lazim. Arayislardayim su an. Tavsiyelere de acigim. Is yerinde kullanacagim icin ozelliklerinin biraz iyi olmasi gerekiyor. Bir kucak para godecek yine
Dell kullandım bi ara hoparlörü çok iyi idiBenim daha onceki 2 laptopum da Toshiba'ydi. Fanı dışında cok memnundum ama Toshiba Turkiye'den cekilmis. Artik yeni modelleri malesef satilmiyor. Dell veya Lenovo uzerinde yogunlastim
Geçmiş olsun.bende baş ağrısı ilaç kullanmadan gecmiyo ne yazikkiBenim başım agridimi beter ağrır canım hemde öyle böyle değil tavsiyen çok iyi gelir inşallah aklımda bulunsun ağrı kesici kullanmak istemiyorum
Ben de zumba yapıyorum.cogunlukla persian zumba yapmaya çalışıyorum.fitness daha mi terletiyor canim daha mi etkiliY YesilinBuyusu
diyetisyene gitmiyorum. yıllardır diyet yapa yapa kendi metabolizmamı çözdümprotein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. geçen sene zumbaya gidiyordum. şimdi bir ay olacak fıtness e başladım.
adetliyken kasık yada karın ağrısı yaşamıyorum ama baş ağrısından deliriyorum. bir de çok gelince halsizlikle birlikte baş ağrısı hiç çekilmiyordediğiniz kürü arkadaşım kist için kullanıyor. o çok memnun
Canim hayirdir ne kazasideadline bluegreeneyes
dunki menum:
iftar:
1 ufak tabak kuru börülce
3-4 kaslk pilav
3-4 dilim karpuz
2 kaslk ıspanak yemeği
Sahur:
ufak bir kaza geçirdim. Yataktan kalkamadım. Sahur yok
500 ml su, yürüyüş yok
Bence de tuzsuz com zor hayatOlur canim zamanla merak etme ben hamileyken tansiyonum yükseldi sıfır tuz yaptım gerçekten tuzsuz hicbir yemeğin anlamı yok
Iyi eğlenceler canim.bizim yerimize de eglenfitblack canm olculerim ,karin,simit,basen filan gecenki ile ayni canim zaten cok az kilo verdim onu da direk popo ve gogusden vermism belden de 1cm incelme var popoda 3cm ama gogusdeki incelme hakkaten şok cemberle gogus calismaktan oldu sanirim 8cm
Paylaş tabiki canimdeadline bluegreeneyes
günaydınlar.... arkadaşlar henüz gruba girmedim ya ben menü paylaşmıyorum. sonra paylaşmaya başlıycam değil mi?
3.5 lt şu içip hala ödemli oluyorsun öyle mi.baharatı da o kadar çok kullanıyorum ki inanamazsın. baharat ve tuz olmazsa olmazım. yağ kullanmam, şeker kullanmam. ama şu ikisinden vazgeçemedim. geçen bir güzellik salonunda yağ kas oranıma falan baktırdım işte, çok ödemli çıktım o alette. daha önce de öyle oluyordu günde 3-3.5 litre su içtiğimde de az su içiyorsunuz sanırım diyorlardı ama sorun suda değil tuzda
Ya ben de 1 kez denedim ama yok 5 dk sonra leslie baciya yol verdim.oruclu iken ben de yapamiyorumEvet canım gündüz imkansız ne bileyim yapanlar nasıl yapıyor anlamadım ben 1 mil leslie yaptım gerçekten halsiz bıraktı dedim boşver olursa iftardan sonra yoksa ne yapayım yapacak birşey yok
Ay ne şeker bi menü sade ve şıkBugünkü menüm
Sahur yulaflı omlet 5 zeytin 5 kiraz
Iftar az ezogelin çorba 1 kase türlü 1 kase yoğurt salata toplam 2 lt su
Spor yok
Haklısın iftar sonrası insanın üzerine bi hantallık çöküyor.ama ben o sorunu kahve ile çözdüm sodalı kahve yapıyorum hem sindirime de iyi geliyor.uykunu ciddi olarak etkilemezse tavsiye ederim.Dünkü menü
Sahur tavada 2 yumurta, 1.5 dilim peynir, 1 zeytin domates salatalık 17 kiraz 25 tane üzüm
İftar 1 büyük kase fırında yağsız kızarmış patlican kabak üzerine sarımsaklı yoğurt, 3 parça hindi kapama, 3 kaşık bulgur pilavı
Ara 1 fincan ananasli yeşil çay
Su 2.5 litre
Sporkızlar üzerimde bir tembellik var akşam çocukla bile fazla oynayamadım halsiz hissediyordum kanepede biraz uyudum şimdi yine uyuyacam...
Kesinlikle haklisinmenün çok iyi, spor yapmadıkça yapmıyor insan biliyor musun bluebir kerelik kendini zorlaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?