Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın canım evet menüleri düzelttik nazar değmesin çok zorlaniyorum sorma tatlı hastası eşim olunca ne çektiğimi düşün alerjide çok zor canım allah yardım etsin bende seni öptüm

Ay kizlar sabahdan beri su fotolarimi gorenler mesaj atiyo vatsapdan habire cok zayiflamissin mesajlari ay cok zayiflamadm kilo almistm aldigm 5-6 kiloyu geri verdim sadece diyorum ama yok cok vermissin diyolar ayy sporun etkisi valla dedim ya tatil kiyafetlerimi hep 38 aldim kizlar ayrica gecen yazkilerin de hepsi tam oluyor ay cok mutlu oldum ya morale cok ihtiyacim vardi iyi geldi

Canım izne ayrılalım bence direk
yardımcı olarak yapacak kimse yok gibi blue ben aslında uzun süre olamayacağım kaptanlığı devretmeyi düşünüyorum birde sen de yoksan direk paylaşıma yazayım simdiden diye düşünüyorum yarım iş yapmayi sevmiyorum ters bana ben yokken gerçekten ilgilecek biri lazım ne yapsam bilmiyorum

Takıma tekrar seslenelim eğer kimse çıkmazsa paylaşıma yazalım çok ters geldi izin işi ama dönüşte ben yine aktif bir şekilde yardımcı olurum

Hazır aliyorum canm tadı çilek gibi geliyor mis gibi kokuyor su meshuuurrr bitki çayları olan marka var ya her yerde bulunan onunki bimde görmüştüm dün de ellerinde kalan sonuncuyu aldım oradaki kıza söyledim gelince yine ayıracak bana... Marka D....dan... :)

Günaydın canm evet canm artık menülere ayar çektik
Senin de zor olur ama kendini koruman lazım dikkat et asya nasıl ona da değişik gelir oralar

Asyayı da biraz hava değişimi etkiliyor canım ilk günler huysuzdu ama dün küçük ablamın ogluyla baya oynadı çocukları bebekleri çok seviyor asya inşallah kardeşini de böyle sever. Dün de babasıyla dışarda gezdirdik çok iyi geldi çocuğa çok bunalmıştı van'da. Beni de bi hava çarpıyo bi iyi oluyırum bi geziyorum bi bayılıyorum biraz alerjiden yamuluyorum ama iyiyim şükür

Alışırsın canım kasların alışacak çok normal zorlanman. Ama yaptıkça daha çok yapmak istiyceksin sporun güzel yanı bu. Mutluluk hormonu salgıladığı için insanda bağımlılık yapıyor. Asya biraz buraya alışsın köye gidince bende yürüyüşlerime başlar platese devam ederim inşallah.

Çocuk vanda hep yalnızdı ya şimdi bı tuhafina gider ama ona da çok iyi olur orda olmanız kalabalığı da sever çocuklar

Dünkü menü
Sahur tavada 2 yumurta, 1.5 dilim peynir, 1 zeytin domates salatalık 17 kiraz 25 tane üzüm
İftar 1 büyük kase fırında yağsız kızarmış patlican kabak üzerine sarımsaklı yoğurt, 3 parça hindi kapama, 3 kaşık bulgur pilavı
Ara 1 fincan ananasli yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor kızlar üzerimde bir tembellik var akşam çocukla bile fazla oynayamadım halsiz hissediyordum kanepede biraz uyudum şimdi yine uyuyacam...

Aynen canım bende spor yapamıyorum gece zor oluyor açıkçası çocuklar izin vermiyor ancak dışarıda yürüyüş o da herzaman çıkamıyorum ki o yüzden ramazanda spor zor ben ramazandan sonraya bıraktım şu menülerim düzgün olsun ona bakacağım gündüz çok halsizim iftardan sonra da ağırlık basıyor

deadline bluegreeneyes kızlar size çok yardımcı olmak isterdim ama benim de işlerim hiç belli olmuyor maalesef. kesin bir şekilde burada olacağımı bilsem kaptanlığı devralırdım, april'ın gideceği zaman da yazmışlardı bana o zaman da müsait değildim. şimdi iyi bir kaptan bulmak lazım takıma,nasıl yapsak? keşke tanıdık biri olsa

canım hep öyle diyorlar bağımlılık yapıyormuş vs
peki ne zaman bağımlılık yapar bu ben hala sürüne sürüne gidiyorum da kaç haftası var

menün çok iyi, spor yapmadıkça yapmıyor insan biliyor musun blue bir kerelik kendini zorlaman lazım

dünkü menüm

sabah öncesi

1 büyük kupa kakaolu ve tarçınlı badem sütü
3 hurma

sabah
2 dilim tb ekmek
9 siyah zeytin
2 yk badem peyniri
salatalık,acı biber

spor öncesi
1 fincan türk kahvesi

spor sonrası
1 maden suyu

öğle
10 yk maş fasulyesi
yeşillik salatası

ara
8 erik
1 türk kahvesi
2 kupa yeşil çay

akşam
uyudum

30 dk gym
7 bin adım
2 litre su

Ben geçen haftadan beri ihmal ettim yapmaya fırsatım olmadı ama yapmadikca tembellesiyorum yapınca daha dinç oluyorum iftardan sonra yatmamak lazım yoksa uyuyup kalıyoruz ama iftardan 2 saat sonra spor yapınca ne yorgunluk kaliyor ne miskinlik
Aynen canm yeni kaptan lazım dead düğünden sonra da fazla ugrayamaz keşke tanıdık olsa ama olmazsa da paylaşımdan yazarız
menün çok iyi, spor yapmadıkça yapmıyor insan biliyor musun blue bir kerelik kendini zorlaman lazım
Aynen canm bı kere başlasam sonra birakamiyorum zaten
cuma güzel sonuçlar gelecek yine
Bı tanecikten bişey olmaz spor da var ama bu gün dikkat edelim bir de şeker un tuz vücutta ödem tutuyor ben o tarz şeyler yediğimde iki gün ödemli ödemli geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…