Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline bluegreeneyes
Bu haftaki kilom :59
Gecen haftaki kilom:59
% degisim: 0

Ideal kiloya yaklastikca kilo vermek zorlasir diyor diyetisyen arkadasim. Bir ara proteini azaltip ot cöpe yonelmistim, tavsiyeleri dogrultusunda. Simdi normale dondum. Yuruyuslere ve dikkatli yemeye devam ediyorum. Bakalim...

Ramazanda kilo almamak bile büyük başarı zaten canım onu bende araştırırken okumuştum ideal kiloya yaklaştıkça daha az veriliyormuş bazen takılıyormuş kilo

***1. TAKIM 573. ETAP***

chihiro79 (59////%)kilosu sabit
Sevilay80 (74.3/)
merkerdemus (64/)
minemelek2015 (54.4//%)2.kez bildirimde bulunmadi
Saglikliyasamgunlugumm(62.7//%)
Gunayfur(56.5///%)
Fitblack(65.1///%)
Bluegreeneyes(62/61.5/0.5/%0.8)

1. takım ortalaması %

U uzunince punka sizleri de ekleyecgim yarın
deadline kaptanim paylaşm alanına kaptanlk için yazalım senin dönüş yapmanı bekliyorum...

Ramazanda kilo almamak bile büyük başarı zaten canım onu bende araştırırken okumuştum ideal kiloya yaklaştıkça daha az veriliyormuş bazen takılıyormuş kilo
haklısınız. Ramazanda fazla acıkmıyorum, susamıyorum ve yorgunluk hissetmiyorum. Zaten 3 aydır dikkat ede ede alıştım diyete. Bundan sonrası sabır ve azim...

Blue seabahara özel mesaj attım ona göre yazacağım paylaşıma cevap bekliyorum canim bu arada mine melek izine ayır direk gelmeyecek bence

Kızlar bomba bir kilo ile geldim
Geçen Hafta: 62.7
Bu Hafta: 61.2
Fark: -1500
Yüzde: 2.39

Ölçülerimi de aldım en çok sevindiğim şey basenden 2 cm incelmiş olmam:)) Spor malumunuzpek yok bende yapmam şart artık ramazandan sonra :) Birde kalça ölçüsü tam neresi oluyor ben anlamadım baseni yazdım kalçayada en kalın yer yani:)

(08.Mayıs.2018=>64.2)

1-)Sağ ve sol kol 26 26
2-) Göğüs 91 90
3-) Bel ovuğu 2.3969 68
4-) Göbek deliği 72 72
5-) Simit 96 85
6-) Kalça103
7-) Basen 104

(08.Haziran.2018=>61.2)
1-)Sağ ve sol kol 26
2-) Göğüs 90
3-) Bel ovuğu 68
4-) Göbek deliği 72
5-) Simit 85
6-) Kalça 102
7-) Basen 102

Harika

Çok geçmiş olsun canım

Bugünkü menü
Sahur iki haşlanmış yumurta klasik karatay kahvaltısı 5 bardak su
Iftar 1 kase çorba etli türlü salata
40 dk spor 1 lt su of kızlar çok terledim

Menün sporun çok güzel canım yarın mı tartılıyorsun sen?

Çok geçmiş olsun canım

Menün sporun çok güzel canım yarın mı tartılıyorsun sen?
Ben listede değilim canım o yüzden kilomu yazmıyorum çünkü hala olduğum yerde sayıyorum benim listeye girmem bayram sonrasına kaldı tabi bayramda kaçırmazsam

Hala harıl harıl laptop arayisindayim. Ramazan moduma dun geri döndüm ama tekrardan alismak zor oluyor. Eve geldigimde pilim bitmis oluyor. Spor da yapamadim. Menuleri de paylasayim
DUN
Iftar: fasulye yemegi, cacik
Ara: 3 kayisi, bir avuc kiraz.
Su fazla icilmedi en fazla 1.5 lt

BUGUN
Iftar: tarhana corbasi, salata (yagsiz)
Ara: iki avuc karisik kuruyemis, 1 bardak sutlu kopuklu nescafe
Su: yine 1.5 litreyi gecemedim sanirim

Masallah hem menun hem de sporun cok guzel. Cember ile kol hareketlerini nasil yapiyorsunuz?

Ben listede değilim canım o yüzden kilomu yazmıyorum çünkü hala olduğum yerde sayıyorum benim listeye girmem bayram sonrasına kaldı tabi bayramda kaçırmazsam

Biliyorum canım listede değilsin ben listede olmasan bile kilo yazılıyor sandım:) 1 kilo vermek yetiyor dimi listeye girmek için inşallah bayramdan sonra girersin canım:)

Ne güzel ne hafif menüler maşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…