deadline bluegreeneyes
Bu haftaki kilom :59
Gecen haftaki kilom:59
% degisim: 0
Ideal kiloya yaklastikca kilo vermek zorlasir diyor diyetisyen arkadasim. Bir ara proteini azaltip ot cöpe yonelmistim, tavsiyeleri dogrultusunda. Simdi normale dondum. Yuruyuslere ve dikkatli yemeye devam ediyorum. Bakalim...
haklısınız. Ramazanda fazla acıkmıyorum, susamıyorum ve yorgunluk hissetmiyorum. Zaten 3 aydır dikkat ede ede alıştım diyete. Bundan sonrası sabır ve azim...Ramazanda kilo almamak bile büyük başarı zaten canım onu bende araştırırken okumuştum ideal kiloya yaklaştıkça daha az veriliyormuş bazen takılıyormuş kilo
Blue seabahara özel mesaj attım ona göre yazacağım paylaşıma cevap bekliyorum canim***1. TAKIM 573. ETAP***
chihiro79 (59////%)kilosu sabit
Sevilay80 (74.3/)
merkerdemus (64/)
minemelek2015 (54.4//%)2.kez bildirimde bulunmadi
Saglikliyasamgunlugumm(62.7//%)
Gunayfur(56.5///%)
Fitblack(65.1///%)
Bluegreeneyes(62/61.5/0.5/%0.8)
1. takım ortalaması %
U uzunincepunka sizleri de ekleyecgim yarın
deadline kaptanim paylaşm alanına kaptanlk için yazalım senin dönüş yapmanı bekliyorum...
Tamam canmBlue seabahara özel mesaj attım ona göre yazacağım paylaşıma cevap bekliyorum canimbu arada mine melek izine ayır direk gelmeyecek bence
HarikaKızlar bomba bir kilo ile geldim
Geçen Hafta: 62.7
Bu Hafta: 61.2
Fark: -1500
Yüzde: 2.39
Ölçülerimi de aldım en çok sevindiğim şey basenden 2 cm incelmiş olmam:)) Spor malumunuzpek yok bende yapmam şart artık ramazandan sonra :) Birde kalça ölçüsü tam neresi oluyor ben anlamadım baseni yazdım kalçayada en kalın yer yani:)
(08.Mayıs.2018=>64.2)
1-)Sağ ve sol kol 26 26
2-) Göğüs 91 90
3-) Bel ovuğu 2.3969 68
4-) Göbek deliği 72 72
5-) Simit 96 85
6-) Kalça103
7-) Basen 104
(08.Haziran.2018=>61.2)
1-)Sağ ve sol kol 26
2-) Göğüs 90
3-) Bel ovuğu 68
4-) Göbek deliği 72
5-) Simit 85
6-) Kalça 102
7-) Basen 102
Geçmiş olsun canımhanımlar kıl kökü iltihabı oldum, canım çok acıyor ve sıkkınım baya. bacak içlerimde olunca yürüyemiyorum bile. antibiyotik falan kullanıyorum,yatağa hapsoldum. yarın ölçüleri lütfen unutmayalım
Harika
hanımlar kıl kökü iltihabı oldum, canım çok acıyor ve sıkkınım baya. bacak içlerimde olunca yürüyemiyorum bile. antibiyotik falan kullanıyorum,yatağa hapsoldum. yarın ölçüleri lütfen unutmayalım
Bugünkü menü
Sahur iki haşlanmış yumurta klasik karatay kahvaltısı 5 bardak su
Iftar 1 kase çorba etli türlü salata
40 dk spor 1 lt su of kızlar çok terledim
Ben listede değilim canım o yüzden kilomu yazmıyorum çünkü hala olduğum yerde sayıyorumÇok geçmiş olsun canım
Menün sporun çok güzel canım yarın mı tartılıyorsun sen?
Masallah hem menun hem de sporun cok guzel. Cember ile kol hareketlerini nasil yapiyorsunuz?Dünku menü
Sahur 2 dilim peynir 6 zeytin domates salatalık 1 kuru incir 2 kuru kayısı 1 dilim çok tahilli ekmek
İftar 2 dolu dolu kase fırında yağsız kızarmış kabak yoğurtlusu, 1 kaşık taze bezelye yemeği
Ara 1 fincan ananasli yeşil çay yarım kuru kayısı ( oğlum ısırıp birakmis onu yedim ikinciyi almadım gece geç oluyor diye
2.5 litre su
Spor 30 dk tempolu bisiklet çember ile 50 iç bacak 50 kolbaşladım ya devamı gelir bundan sonra
Ben listede değilim canım o yüzden kilomu yazmıyorum çünkü hala olduğum yerde sayıyorumbenim listeye girmem bayram sonrasına kaldı tabi bayramda kaçırmazsam
Hala harıl harıl laptop arayisindayim. Ramazan moduma dun geri döndüm ama tekrardan alismak zor oluyor. Eve geldigimde pilim bitmis oluyor. Spor da yapamadim. Menuleri de paylasayim
DUN
Iftar: fasulye yemegi, cacik
Ara: 3 kayisi, bir avuc kiraz.
Su fazla icilmedi en fazla 1.5 lt
BUGUN
Iftar: tarhana corbasi, salata (yagsiz)
Ara: iki avuc karisik kuruyemis, 1 bardak sutlu kopuklu nescafe
Su: yine 1.5 litreyi gecemedim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?