Sagol cnmBen de zumba yapıyorum.cogunlukla persian zumba yapmaya çalışıyorum.fitness daha mi terletiyor canim daha mi etkili
Canim hayirdir ne kazasi
Bence de tuzsuz com zor hayat
Iyi eğlenceler canim.bizim yerimize de eglen
Sagol tatlmçok geçmiş olsun canım
Senin çocuklar kaç yaşındaydı canım benim biri 3 biri 5 benimde zor oluyor spor işe arabayla gitmiyorum yürüyorum hergün araşıklarla toplsmda 45 dk evde de bazen bebelerle yapıyoruz bişeyler 30 gün fit diye bir uygulama indirdim anne hadi spor yapalım diye geliyorlar akşamları ramazanda 5,6 gün ancak yapabildim ama ramazandan sonra 5 gün en az yapmaya çalışacağım sende bak istersen uygulamaya:)
İyi tatiller canım:))
Geçmiş olsun canım Allah rahmet eylesin :)İnşallah istediğin özelikle bir laptop bulursun kötü olmuş gerçekten
Sagol cnmÇok iyi canım çok sevindim göğüsten şikayetciydin ve kilona inmişsin döndüğünde yine verirsin canım iyi tatiller
Canım bende dışarıdaydım 30 dk yürüyüş yaptım
@fitblack canm olculerim ,karin,simit,basen filan gecenki ile ayni canim zaten cok az kilo verdim onu da direk popo ve gogusden vermismbelden de 1cm incelme var popoda 3cm ama gogusdeki incelme hakkaten şok cemberle gogus calismaktan oldu sanirim 8cm
Gogus:98
Bel:77
Popo:103
Kizlar ayrica 3-4 gundr pek bisey yememistm ve surek li alisveris kosusturma ile butun odemi atmisim1kilo ile 2 kilo arasi odem vardi bugun hepsi gitmis listedeki kiloma dondum kizlar 69um tatil donusu sabit kilo ile donebilmek umudu ile kendinize iyi bakin donunce en kisa surede listeye giricem yarn sabah otele giris yapmis olucam kizlar haftaya gorusuruz
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir giremedim. Laptopuma süt dökûldu ve malesef kurtaramadik. Sütte boguldu kendisi. Cok dertliyim. Haftasonu kendimi sehirdisina attim teknolojiden uzaklastim ama hayatin gercekleri yeni bir laptop almam lazim. Arayislardayim su an. Tavsiyelere de acigim. Is yerinde kullanacagim icin ozelliklerinin biraz iyi olmasi gerekiyor. Bir kucak para godecek yine
Benim kahve bağımlılığım vardı ramazanda yendim o yuzden çok fazla içmeye çalışıyorum ama yeşil çay iyi geliyorAy ne şeker bi menü sade ve şık
Haklısın iftar sonrası insanın üzerine bi hantallık çöküyor.ama ben o sorunu kahve ile çözdüm sodalı kahve yapıyorum hem sindirime de iyi geliyor.uykunu ciddi olarak etkilemezse tavsiye ederim.
Kesinlikle haklisin
Olmasın bence de yoksa hiç ilerleme olmuyorKızlar eşim sıcak sıcak halka tatlı almış.allahim resmen savaşıyorum kendimle.iftarla beraber zaten 1 parmak kadar yedim halka tatlıdan .devamı olmasin nolur olmasin.
Olmicak kendime söz veriyorum
Tatlı patates ekmek ve yayla çorbası hepsi biraz fazla karbonhidrat olmuşBugünkü menüm
Sahur .4 ksk yogurt 2 ksk yulaf 2 kayisi 4 hurma tarcin
Iftar. Cissimi ilk önce yazayım.1 parmak halka tatli
1 hurma.az peynir.1 .5 dilim ekmek
1 kase yayla çorbası.salata.
4 ksk fırında patates yemeği.
1 çay bardağı elma suyu
Ara 1 yeşilçay
1 form çay
Su yatana kadar 2 lt olur
Spor 30 dk zumba.
Super canm.bi yerden başlamak lazım iyi olmuşCanım bende dışarıdaydım 30 dk yürüyüş yaptım
Aynen canım az olsun öz olsungöğüse oldum süpersin canm bunun üzerine tatil güzel gidecektir
Geçmiş olsun canımbizde yıllardır Samsung var gerci çok fazla kullanmıyoruz ama güzel ozellirleri nasıl tam bilgim yok
Benim kahve bağımlılığım vardı ramazanda yendim o yuzden çok fazla içmeye çalışıyorum ama yeşil çay iyi geliyorteşekkür ederim sodalı kahveyi de denerim ama
Olmasın bence de yoksa hiç ilerleme olmuyor
Tatlı patates ekmek ve yayla çorbası hepsi biraz fazla karbonhidrat olmuşen azından patatesi eleyip yerine salata olabilirdi tatlıya bişey demiyorum devamı gelmesin yeter senin zumbalara bayiliyorum ben her seferinde zumba yapmaya çalışınca misket ve oryantale çevirip bitiriyorum
Super canm.bi yerden başlamak lazım iyi olmuş
Çok güzel canım devamı gelir artıkDünku menü
Sahur 2 dilim peynir 6 zeytin domates salatalık 1 kuru incir 2 kuru kayısı 1 dilim çok tahilli ekmek
İftar 2 dolu dolu kase fırında yağsız kızarmış kabak yoğurtlusu, 1 kaşık taze bezelye yemeği
Ara 1 fincan ananasli yeşil çay yarım kuru kayısı ( oğlum ısırıp birakmis onu yedim ikinciyi almadım gece geç oluyor diye
2.5 litre su
Spor 30 dk tempolu bisiklet çember ile 50 iç bacak 50 kolbaşladım ya devamı gelir bundan sonra
Dünkü menüm
Sahur iki haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir 5 zeytin 10 kiraz
Akşam 1 kase ezogelin çorba 150 gr ızgara et salata
Ara 1 dilim karpuz 6 kiraz
2.5 lt su
30 dk yürüyüş
Fotoları bekliyorumKızlar günaydınnn. Ben bugün dişçiye gidiyorum dişlerimi temizleticem arkasından da annem babam eşim ben köye gidicez. Size ordan foto atıcam. Yeşilin her tonu mevcut olan harika bi yer köyümüz.Küçük karadeniz gibi. İnşallah oksijen çarpmaz yine. Annemler köyün merkezindeki evi kullanmıyor artık. Dağa ev yaptılar. Orda da oksijen miktarı yüksek doğal olarak. kaçtım ben kızlar öpüldünüzzz
Hadi bakalım inşallahGünaydın kızlar benim için bugün tartı ve ölçü günü ramazandan dolayı akşama inşallah güzel bir rakam görürüm:))61i ucundanda olsa görmek istiyorum artık:)
Güzel ama ben hazır şeyler yerine akşama ev yapımı daha sağlıklı şeyler tercih etmenizi isterdimdeadline bluegreeneyes magickk
06.06.2018 menüm
sabah:
tulum loru, çeri domates,bir dilim tam tahıllı ekmek, çay
ara:
türk kahvesi
biberiye çayı ( kahveden bir saat sonra)
öğlen:
barbunya, bulgur pilavı,süzme yoğurt
ara:
2 adet hurma
akşam:
bir kase ballı bademli nesfit
1,5 saat spor ( 45dk. tempolu yürüme, 5 dk. eliptik, yanları çalıştırma, arka kol, ön kol, )
Sporunuz çok iyi böyle devam ederseniz hedef yakındırdeadline bluegreeneyes magickk
06.06.2018 menüm
sabah:
tulum loru, çeri domates,bir dilim tam tahıllı ekmek, çay
ara:
türk kahvesi
biberiye çayı ( kahveden bir saat sonra)
öğlen:
barbunya, bulgur pilavı,süzme yoğurt
ara:
2 adet hurma
akşam:
bir kase ballı bademli nesfit
1,5 saat spor ( 45dk. tempolu yürüme, 5 dk. eliptik, yanları çalıştırma, arka kol, ön kol, )
Tesekkur ederim. Benim de oglum 6 yasinda. O yuzme kursundayken ust katta spor yapiyorum yada kampuste oglen yuruyus yapiyorumçok geçmiş olsun canım
Senin çocuklar kaç yaşındaydı canım benim biri 3 biri 5 benimde zor oluyor spor işe arabayla gitmiyorum yürüyorum hergün araşıklarla toplsmda 45 dk evde de bazen bebelerle yapıyoruz bişeyler 30 gün fit diye bir uygulama indirdim anne hadi spor yapalım diye geliyorlar akşamları ramazanda 5,6 gün ancak yapabildim ama ramazandan sonra 5 gün en az yapmaya çalışacağım sende bak istersen uygulamaya:)
İyi tatiller canım:))
Geçmiş olsun canım Allah rahmet eylesin :)İnşallah istediğin özelikle bir laptop bulursun kötü olmuş gerçekten
Onemli birsey degil Sevilay hanim, aceleyle yururken sirt ustu parkeye dustum. O yuzden kalkamadim. Simdi destekleyici korseyle yuruyuslerimi yapabiliyorumBen de zumba yapıyorum.cogunlukla persian zumba yapmaya çalışıyorum.fitness daha mi terletiyor canim daha mi etkili
Canim hayirdir ne kazasi
Bence de tuzsuz com zor hayat
Iyi eğlenceler canim.bizim yerimize de eglen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?