2 gün önce sabit çıkmıştım canım hafta sonu yediğim naneler yüzünden anca sabit çıktım ama şöyle 200-300 gr versem harika olur boş geçmemiş olur bu haftaBen geçen haftadan beri ihmal ettim yapmaya fırsatım olmadı ama yapmadikca tembellesiyorum yapınca daha dinç oluyorum iftardan sonra yatmamak lazım yoksa uyuyup kalıyoruz ama iftardan 2 saat sonra spor yapınca ne yorgunluk kaliyor ne miskinlik
Aynen canm yeni kaptan lazım dead düğünden sonra da fazla ugrayamazkeşke tanıdık olsa ama olmazsa da paylaşımdan yazarız
Aynen canm bı kere başlasam sonra birakamiyorum zaten
cuma güzel sonuçlar gelecek yine
Bı tanecikten bişey olmaz spor da var ama bu gün dikkat edelimbir de şeker un tuz vücutta ödem tutuyor ben o tarz şeyler yediğimde iki gün ödemli ödemli geziyorum
hayır, şu an deneme sürecindesiniz yani asıl şimdi menü paylaşmanız gerek :) Y YesilinBuyusu de yazmıştı menülerinizi göremiyorum diye. ben de yazmıştım ilk, sanırım gözden kaçtı. bundan sonra aksatmayın olur mudeadline bluegreeneyes
günaydınlar.... arkadaşlar henüz gruba girmedim ya ben menü paylaşmıyorum. sonra paylaşmaya başlıycam değil mi?
Takimdasiniz listeye de eğer kilo vermiş olursanız bu hafta gireceksinizdeadline bluegreeneyes
günaydınlar.... arkadaşlar henüz gruba girmedim ya ben menü paylaşmıyorum. sonra paylaşmaya başlıycam değil mi?
Verirsin biraz dikkat et iki gün2 gün önce sabit çıkmıştım canım hafta sonu yediğim naneler yüzünden anca sabit çıktım ama şöyle 200-300 gr versem harika olur boş geçmemiş olur bu hafta
bir de ben de aşırı tuzlu yiyorum ödem oluyor vücudumdatuzu kesemiyorum bir türlü
Menü su çok güzel eğer adet doneminiz çok ağrılı ve yoğun gecmiyorsa spora gidebilirsiniz regl doneminiz daha rahat geçer spor yapıncadeadline bluegreeneyes Y YesilinBuyusu fitblack
sabah:
bir dilim buğday tahıllı ekmek;
1,5 yemek kaşığı kadar tulum loru;
5 adet çeri domates
ara:
bir fincan biberiye çayı
öğlen:
5 adet ızgara köfte;
bir kaç çatal salatalık;
süzme yoğurt;
ara:
2 adet hurma
akşam:
2 dilim ananas ve 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
ara :
türk kahvesi
gün içinde 3,5 - 4 litre su
not : adetli olduğum için iki gündür spora gidemiyorum
Evet canım iyi gidiyorum da spor olayını çözemedim bir türlü olmuyorcanım bu hafta süper gidiyorsun biliyorsun di mi inşallah
Çok iyi gidiyosun canım sende sporun harikadünkü menüm
sabah öncesi
1 büyük kupa kakaolu ve tarçınlı badem sütü
3 hurma
sabah
2 dilim tb ekmek
9 siyah zeytin
2 yk badem peyniri
salatalık,acı biber
spor öncesi
1 fincan türk kahvesi
spor sonrası
1 maden suyu
öğle
10 yk maş fasulyesi
yeşillik salatası
ara
8 erik
1 türk kahvesi
2 kupa yeşil çay
akşam
uyudum
30 dk gym
7 bin adım
2 litre su
çok iyi maşallah özellikle suya hayran kaldımdeadline bluegreeneyes Y YesilinBuyusu fitblack
sabah:
bir dilim buğday tahıllı ekmek;
1,5 yemek kaşığı kadar tulum loru;
5 adet çeri domates
ara:
bir fincan biberiye çayı
öğlen:
5 adet ızgara köfte;
bir kaç çatal salatalık;
süzme yoğurt;
ara:
2 adet hurma
akşam:
2 dilim ananas ve 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
ara :
türk kahvesi
gün içinde 3,5 - 4 litre su
not : adetli olduğum için iki gündür spora gidemiyorum
canım oruçluyken çok zor o yüzden bir şey de diyemiyorumEvet canım iyi gidiyorum da spor olayını çözemedim bir türlü olmuyor
Çok iyi gidiyosun canım sende sporun harika
baharatı da o kadar çok kullanıyorum ki inanamazsın. baharat ve tuz olmazsa olmazım. yağ kullanmam, şeker kullanmam. ama şu ikisinden vazgeçemedim. geçen bir güzellik salonunda yağ kas oranıma falan baktırdım işte, çok ödemli çıktım o alette. daha önce de öyle oluyordu günde 3-3.5 litre su içtiğimde de az su içiyorsunuz sanırım diyorlardı ama sorun suda değil tuzdaTakimdasiniz listeye de eğer kilo vermiş olursanız bu hafta gireceksinizmenüleri hatirlatmistik ama gözünzden kaçtı sanırım bundan sonra paylasirsiniz
Verirsin biraz dikkat et iki günben de kesemiyorum ama mümkün olduğunca az kullanıyorum baharatlarla tatlandirip tuzu azaltabilirsn...
Menü su çok güzel eğer adet doneminiz çok ağrılı ve yoğun gecmiyorsa spora gidebilirsiniz regl doneminiz daha rahat geçer spor yapınca
Evet canım gündüz imkansız ne bileyim yapanlar nasıl yapıyor anlamadım ben 1 mil leslie yaptım gerçekten halsiz bıraktı dedim boşver olursa iftardan sonra yoksa ne yapayım yapacak birşey yokcanım oruçluyken çok zor o yüzden bir şey de diyemiyorum
Demekki tuzu çok tuketiyorsun canım işte onu azaltmalisin ben tuzu hiç aramam eskiden tuzsuz yapamazdım çok kilo alınca diyetisyen tuzu azalt dedi o gün bugündür bittibaharatı da o kadar çok kullanıyorum ki inanamazsın. baharat ve tuz olmazsa olmazım. yağ kullanmam, şeker kullanmam. ama şu ikisinden vazgeçemedim. geçen bir güzellik salonunda yağ kas oranıma falan baktırdım işte, çok ödemli çıktım o alette. daha önce de öyle oluyordu günde 3-3.5 litre su içtiğimde de az su içiyorsunuz sanırım diyorlardı ama sorun suda değil tuzda
canım spor salonuna oruçlu bir kadın geldi başta zorlandım ama şimdi alıştım dedi mesela. iftardan 2 saat sonra deneyebilirsin sen de en kötü, blue'nun dediği gibiEvet canım gündüz imkansız ne bileyim yapanlar nasıl yapıyor anlamadım ben 1 mil leslie yaptım gerçekten halsiz bıraktı dedim boşver olursa iftardan sonra yoksa ne yapayım yapacak birşey yok
tuz benim için ekmek su gibi yani onsuz yapamam her şey aşırı tatsızDemekki tuzu çok tuketiyorsun canım işte onu azaltmalisin ben tuzu hiç aramam eskiden tuzsuz yapamazdım çok kilo alınca diyetisyen tuzu azalt dedi o gün bugündür bitti
ayneen ben de. hatta diyetisyen bunu dediğinde annem yanımdaydı, dedi ki sen mi az su içiyormuşsunfitblack günde 3-3.5 litre su içtiğimde de az su içiyorsunuz sanırım diyorlardı ama sorun suda değil tuzda
aynı sorun bende de var. bu kadar su içiyorum. ölçüm yaptırdığımda az su içiyorsunuz denildiğinde sinir oluyorum.
bazen arkadaşlarımada takılıyorum; yakında yüzgeçlerim çıkacak diyezaten tuvaletle de kanka modundayız.
canım hep öyle diyorlar bağımlılık yapıyormuş vs
peki ne zaman bağımlılık yapar bu ben hala sürüne sürüne gidiyorum dakaç haftası var
Menü su çok güzel eğer adet doneminiz çok ağrılı ve yoğun gecmiyorsa spora gidebilirsiniz regl doneminiz daha rahat geçer spor yapınca
bluegreeneyes, 1 dakika
maalesef çok ağrılı ve yoğun geçiyor. o kadar halsiz kalıyorum ki anlatamam. bugün bir terslik olmazsa sporuma gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?