Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

2 gün önce sabit çıkmıştım canım hafta sonu yediğim naneler yüzünden anca sabit çıktım ama şöyle 200-300 gr versem harika olur boş geçmemiş olur bu hafta
bir de ben de aşırı tuzlu yiyorum ödem oluyor vücudumda tuzu kesemiyorum bir türlü

deadline bluegreeneyes
günaydınlar.... arkadaşlar henüz gruba girmedim ya ben menü paylaşmıyorum. sonra paylaşmaya başlıycam değil mi?
hayır, şu an deneme sürecindesiniz yani asıl şimdi menü paylaşmanız gerek :) Y YesilinBuyusu de yazmıştı menülerinizi göremiyorum diye. ben de yazmıştım ilk, sanırım gözden kaçtı. bundan sonra aksatmayın olur mu

deadline bluegreeneyes Y YesilinBuyusu fitblack

sabah:
bir dilim buğday tahıllı ekmek;
1,5 yemek kaşığı kadar tulum loru;
5 adet çeri domates

ara:
bir fincan biberiye çayı

öğlen:
5 adet ızgara köfte;
bir kaç çatal salatalık;
süzme yoğurt;

ara:
2 adet hurma

akşam:
2 dilim ananas ve 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
ara :
türk kahvesi

gün içinde 3,5 - 4 litre su
not : adetli olduğum için iki gündür spora gidemiyorum

deadline bluegreeneyes
günaydınlar.... arkadaşlar henüz gruba girmedim ya ben menü paylaşmıyorum. sonra paylaşmaya başlıycam değil mi?
Takimdasiniz listeye de eğer kilo vermiş olursanız bu hafta gireceksiniz menüleri hatirlatmistik ama gözünzden kaçtı sanırım bundan sonra paylasirsiniz
Verirsin biraz dikkat et iki gün ben de kesemiyorum ama mümkün olduğunca az kullanıyorum baharatlarla tatlandirip tuzu azaltabilirsn...
Menü su çok güzel eğer adet doneminiz çok ağrılı ve yoğun gecmiyorsa spora gidebilirsiniz regl doneminiz daha rahat geçer spor yapınca

Menü su çok güzel eğer adet doneminiz çok ağrılı ve yoğun gecmiyorsa spora gidebilirsiniz regl doneminiz daha rahat geçer spor yapınca

bluegreeneyes, 1 dakika
maalesef çok ağrılı ve yoğun geçiyor. o kadar halsiz kalıyorum ki anlatamam. bugün bir terslik olmazsa sporuma gideceğim

Çok iyi gidiyosun canım sende sporun harika

çok iyi maşallah özellikle suya hayran kaldım

baharatı da o kadar çok kullanıyorum ki inanamazsın. baharat ve tuz olmazsa olmazım. yağ kullanmam, şeker kullanmam. ama şu ikisinden vazgeçemedim. geçen bir güzellik salonunda yağ kas oranıma falan baktırdım işte, çok ödemli çıktım o alette. daha önce de öyle oluyordu günde 3-3.5 litre su içtiğimde de az su içiyorsunuz sanırım diyorlardı ama sorun suda değil tuzda

canım oruçluyken çok zor o yüzden bir şey de diyemiyorum

Evet canım gündüz imkansız ne bileyim yapanlar nasıl yapıyor anlamadım ben 1 mil leslie yaptım gerçekten halsiz bıraktı dedim boşver olursa iftardan sonra yoksa ne yapayım yapacak birşey yok

Demekki tuzu çok tuketiyorsun canım işte onu azaltmalisin ben tuzu hiç aramam eskiden tuzsuz yapamazdım çok kilo alınca diyetisyen tuzu azalt dedi o gün bugündür bitti

fitblack günde 3-3.5 litre su içtiğimde de az su içiyorsunuz sanırım diyorlardı ama sorun suda değil tuzda
aynı sorun bende de var. bu kadar su içiyorum. ölçüm yaptırdığımda az su içiyorsunuz denildiğinde sinir oluyorum.
bazen arkadaşlarımada takılıyorum; yakında yüzgeçlerim çıkacak diye zaten tuvaletle de kanka modundayız.

Evet canım gündüz imkansız ne bileyim yapanlar nasıl yapıyor anlamadım ben 1 mil leslie yaptım gerçekten halsiz bıraktı dedim boşver olursa iftardan sonra yoksa ne yapayım yapacak birşey yok
canım spor salonuna oruçlu bir kadın geldi başta zorlandım ama şimdi alıştım dedi mesela. iftardan 2 saat sonra deneyebilirsin sen de en kötü, blue'nun dediği gibi

Demekki tuzu çok tuketiyorsun canım işte onu azaltmalisin ben tuzu hiç aramam eskiden tuzsuz yapamazdım çok kilo alınca diyetisyen tuzu azalt dedi o gün bugündür bitti
tuz benim için ekmek su gibi yani onsuz yapamam her şey aşırı tatsız

ayneen ben de. hatta diyetisyen bunu dediğinde annem yanımdaydı, dedi ki sen mi az su içiyormuşsun çünkü evdeki damacanaları hep ben bitiriyorum ama ölçümde böyle çıkıyor vallahi anlamadım ben

canım hep öyle diyorlar bağımlılık yapıyormuş vs
peki ne zaman bağımlılık yapar bu ben hala sürüne sürüne gidiyorum da kaç haftası var

Var birazcık tabii devam devam

Öncelikle diyet konusunda belli bir yönteminiz var mı diyetisyen kontrolünde misiniz yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz onu sorayım. Birde salona mı gidiyorsunuz? Kaç gün kaç saat grup dersleri mi yoksa fitness ağırlıklı mı? Adet sancısı için soğan suyu tavsiye ederim ağrı kesici bile içmenize gerek kalmaz cok çok rahatlarsınız. Kaynar suya kahverengi soğanı soyup 4 5 parçaya bölerek atıyoruz. 5 dk demliyoruz. Sıcak olarak özellikle soğutmadan içiyoruz.

Y YesilinBuyusu
diyetisyene gitmiyorum. yıllardır diyet yapa yapa kendi metabolizmamı çözdüm protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. geçen sene zumbaya gidiyordum. şimdi bir ay olacak fıtness e başladım.
adetliyken kasık yada karın ağrısı yaşamıyorum ama baş ağrısından deliriyorum. bir de çok gelince halsizlikle birlikte baş ağrısı hiç çekilmiyor dediğiniz kürü arkadaşım kist için kullanıyor. o çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…