Harikasın sporun hele ki ne yediysen yaktın artık canımbugünkü menüm
sabah öncesi
3 kuru hurma
1 türk kahvesi
sabah
domates,salatalık,kapya,yeşil biber,maydanoz
2 dilim tb ekmek
11 siyah, 5 yeşil zeytin (peynirim bitince zeytine daldım)
ara
1 kupa karışık bitki çayı
1 kocaman avuç karışık kuruyemiş
5-6 minik gün kurusu
ara 2
1 türk kahvesi
1 muz
öğle
7 yk güveç
1/2 simit
1 siyah çay, tek şekerli
akşam
2 tabak güveç
5-6 yk karabuğday
1 maden suyu
20 dk gym
16 bin adım
2 litre su
Sanki banada öyle geldiben yine çok mu yemişim
yazmayınca çok yemişim gibi anlamıyordum ama yazınca çok dolu dolu geldi
Benim suan 24 canm bundan sonra ki kilonu direk yagdan vermeye calisirsan duzelir cunku normal deverilen her yag ile birlikte bir miktarda kas ve su gidiyor ama spor yapinca kasdan vermen duruyur onun icin daha yavas vermis gibi duruyorsun ama aslinda giden direk yagdan az verdigin taraf kaslarini koruman olucak ki bu cok onemli bisey canm benim en son 24.7 ye dusmustu
Sagol canmçok tatlı bir görsen bir lokmada yutarsın
evet tıslıyor falan ayrı odalarda tutuyorum bayağı zor durumdayım hayırlısı bakalım
çok güzel olmuş canım güle güle kullan
Selnurr ben akşama iftar için arkadaşlarımla buluşacağım. menünün ne olacağını bilmiyorum. ama yiyebilirimde :) çünkü bugün soğuk lipoliz için konuşmaya gittim. p.tesi günü yaptırıyorum. belki lezzetli bir şeyler yemek isterim
bugünkü menüm
sabah öncesi
3 kuru hurma
1 türk kahvesi
sabah
2 dilim tb ekmek
ara
5-6 minik gün kurusu
ara 2
1 türk kahvesi
1 muz
öğle
7 yk güveç
1/2 simit
1 siyah çay, tek şekerli
akşam
2 tabak güveç
5-6 yk karabuğday
1 maden suyu
20 dk gym
16 bin adım
2 litre su
ben yine çok mu yemişim
Bugünkü menüm
Sahur omlet iki yumurtalı 4 zeytin 2 ceviz avuç içi kadar peynir 1 küçük şeftali
Akşam 1 kase ezogelin çorba 1 kase etli patlıcan 1 kase yoğurt bol yeşillik 2.5 lt su içerim yatana kadar toplam tabi sahurla beraber
Tesekkur ederim canmAfiyet olsun canım lipolizinde hayırlı olsun fatdasını görürsün inşallah:))
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan bu arada ne kadar zayıf görünüyorsun 68 kiloya göre gerçekten çok sıkısın canım bende bir o kadar tumuşağım maalesef:))
Yok canım sporla yakmışsın zaten hem karatay zeytinden korkmayın yiyin demiyor mu canım:))Afiyet olsun
Tatlı yok sahurda iftarda şahane canım :)
Harika menü canım tatlıda yok hadi inşallah beraber tatlı işini çözeceğizİftarda 1 tabak barbunya 3 kaşık makarna ve salata yedim yemekten sonrada sade Türk kahvesi yanında 1 hurma:)
SüpersinKahvalti: 1yumurta,bir bardak sut,100gr peynir,az domates
Oglen:sade kahve ile bir adet kurabiye (kuaforde idim)
biraz once eve girince 3 adet cilek yedim
Aksam: simdi bir kac kasik taza fasulye yiycem ve bir kupa sutlu kahve icicem
Savah evden cikmadan 50dk bisiklet ve 140 ic bacak hareketi yapip ciktimdisarda da baya yurudum
bence harikasın
bugünkü menüm
sabah öncesi
3 kuru hurma
1 türk kahvesi
sabah
2 dilim tb ekmek
ara
5-6 minik gün kurusu
ara 2
1 türk kahvesi
1 muz
öğle
7 yk güveç
1/2 simit
1 siyah çay, tek şekerli
akşam
2 tabak güveç
5-6 yk karabuğday
1 maden suyu
20 dk gym
16 bin adım
2 litre su
Nasıl da kendini biliyor ben zeytine değil de oradaki araya takıldım artık sayıdan kaçmak için mi avuç yazdn yoksa saymadın mi bilemedimben yine çok mu yemişim
Super tatli da yokBugünkü menüm
Sahur omlet iki yumurtalı 4 zeytin 2 ceviz avuç içi kadar peynir 1 küçük şeftali
Akşam 1 kase ezogelin çorba 1 kase etli patlıcan 1 kase yoğurt bol yeşillik 2.5 lt su içerim yatana kadar toplam tabi sahurla beraber
Oldu oldu bu iş :)İftarda 1 tabak barbunya 3 kaşık makarna ve salata yedim yemekten sonrada sade Türk kahvesi yanında 1 hurma:)
Günaydın canmKızlaaar günaydın ay ne kadar mesaj birikmiş okumak zor vallahi ama gördüğüm kadarıyla keyifler iyi menülerde düzelmiş.bende yoğun şekilde geziyorum tabii alerjiyle mücadele ediyodum maske gözlük zor oluyor kızlar ama mecbur. akşama baygın şekilde uyuyorum valla blonde ambition canım saçların hayırlı olsun. magickk Selnurr bluegreeneyes kızlar menüler düzelmiş hadi maşallah diyeyim. fitblack canım yeni kedin hayırlı olsun spor işi nasıl gidiyor? Hepinizi çok öptüm kızlar
Harika menü canım tatlıda yok hadi inşallah beraber tatlı işini çözeceğiz
Dünkü menü
Sahur 2 dilim peynir 2 zeytin domates salatalık 2 kuru kayısı 1 dilim mısır ekmeği
İftar 1 kepçe çorba 5-6 kaşık taze fasulye,1 kase cacık bol salata, 1 çatal karpuz
Ara 2 kuru kayısı 1 kuru incir 1 orta kahve (eve gelince komşum kahveye geldi onunla birlikte yedim)
2.ara 1 fincan ananasli yeşil çay
2.5 litre su
Spor
Aksam komşum gelince bayağı oturduk sonra uykum geldi erteledim ama bu akşam yaparım.diye düşünüyorum eşim de nöbetçi çocuğu da erken uyuturum...İnşallah canım:))
Menün çok güzel sporuda eklesen tadından yenmezcanım:)
tatlı yokBugünkü menüm
haklısın canım o yüzden spor salonuna yazılmam çok iyi oldu hem orada yağ ve kas oranıma da bakıyorlar daha dikkatli veririmBenim suan 24 canm bundan sonra ki kilonu direk yagdan vermeye calisirsan duzelir cunku normal deverilen her yag ile birlikte bir miktarda kas ve su gidiyor ama spor yapinca kasdan vermen duruyur onun icin daha yavas vermis gibi duruyorsun ama aslinda giden direk yagdan az verdigin taraf kaslarini koruman olucak ki bu cok onemli bisey canm benim en son 24.7 ye dusmustu
sende de tatlı yok süpersiniz kızlarİftarda 1 tabak barbunya 3 kaşık makarna ve salata yedim yemekten sonrada sade Türk kahvesi yanında 1 hurma:)
yok yokSüpersin
yalnız anladilar yememek için böyle yaptın de mi dediler
Nasıl da kendini biliyor ben zeytine değil de oradaki araya takıldım artık sayıdan kaçmak için mi avuç yazdn yoksa saymadın mi bilemedim:) spor da çok güzel...
Super tatli da yok
Oldu oldu bu iş :)
ananaslı yeşil çay hazır mı canım sen mi yapıyorsun ananas kabuğundan? bir de spor yok diye üzülme çok hareketliydin bu haftaDünkü menü
Sahur 2 dilim peynir 2 zeytin domates salatalık 2 kuru kayısı 1 dilim mısır ekmeği
İftar 1 kepçe çorba 5-6 kaşık taze fasulye,1 kase cacık bol salata, 1 çatal karpuz
Ara 2 kuru kayısı 1 kuru incir 1 orta kahve (eve gelince komşum kahveye geldi onunla birlikte yedim)
2.ara 1 fincan ananasli yeşil çay
2.5 litre su
Spor
geçen hafta hamlayınca sadece bir kere gidebildim canım ama bu hafta pazartesinden itibaren her gün gidiyorum, pazar hariçKızlaaar günaydın ay ne kadar mesaj birikmiş okumak zor vallahi ama gördüğüm kadarıyla keyifler iyi menülerde düzelmiş.bende yoğun şekilde geziyorum tabii alerjiyle mücadele ediyodum maske gözlük zor oluyor kızlar ama mecbur. akşama baygın şekilde uyuyorum valla blonde ambition canım saçların hayırlı olsun. magickk Selnurr bluegreeneyes kızlar menüler düzelmiş hadi maşallah diyeyim. fitblack canım yeni kedin hayırlı olsun spor işi nasıl gidiyor? Hepinizi çok öptüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?