Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugünkü menüm

sabah öncesi

3 kuru hurma
1 türk kahvesi

sabah
domates,salatalık,kapya,yeşil biber,maydanoz
2 dilim tb ekmek
11 siyah, 5 yeşil zeytin (peynirim bitince zeytine daldım )

ara
1 kupa karışık bitki çayı
1 kocaman avuç karışık kuruyemiş
5-6 minik gün kurusu

ara 2
1 türk kahvesi
1 muz

öğle
7 yk güveç
1/2 simit
1 siyah çay, tek şekerli

akşam
2 tabak güveç
5-6 yk karabuğday
1 maden suyu

20 dk gym
16 bin adım
2 litre su

Harikasın sporun hele ki ne yediysen yaktın artık canım

Bugünkü menüm
Sahur omlet iki yumurtalı 4 zeytin 2 ceviz avuç içi kadar peynir 1 küçük şeftali
Akşam 1 kase ezogelin çorba 1 kase etli patlıcan 1 kase yoğurt bol yeşillik 2.5 lt su içerim yatana kadar toplam tabi sahurla beraber

blonde ambition canım benim yağ oranım %29,5 çıktı : ( çok yüksek di mi, senin kaçtı?
Benim suan 24 canm bundan sonra ki kilonu direk yagdan vermeye calisirsan duzelir cunku normal deverilen her yag ile birlikte bir miktarda kas ve su gidiyor ama spor yapinca kasdan vermen duruyur onun icin daha yavas vermis gibi duruyorsun ama aslinda giden direk yagdan az verdigin taraf kaslarini koruman olucak ki bu cok onemli bisey canm benim en son 24.7 ye dusmustu

Afiyet olsun canım lipolizinde hayırlı olsun fatdasını görürsün inşallah:))

Eki Görüntüle 2153927 kizlar kuafordeydim isim simdi bitti nasil olmus saclarim

Çok güzel olmuş canım güle güle kullan bu arada ne kadar zayıf görünüyorsun 68 kiloya göre gerçekten çok sıkısın canım bende bir o kadar tumuşağım maalesef:))

ben yine çok mu yemişim
yazmayınca çok yemişim gibi anlamıyordum ama yazınca çok dolu dolu geldi

Yok canım sporla yakmışsın zaten hem karatay zeytinden korkmayın yiyin demiyor mu canım:))Afiyet olsun

Tatlı yok sahurda iftarda şahane canım :)

Tesekkur ederim canm cok mutlu oldum gercekten

Süpersin
bence harikasın
yalnız anladilar yememek için böyle yaptın de mi dediler

ben yine çok mu yemişim
yazmayınca çok yemişim gibi anlamıyordum ama yazınca çok dolu dolu geldi
Nasıl da kendini biliyor ben zeytine değil de oradaki araya takıldım artık sayıdan kaçmak için mi avuç yazdn yoksa saymadın mi bilemedim :) spor da çok güzel...
Super tatli da yok
İftarda 1 tabak barbunya 3 kaşık makarna ve salata yedim yemekten sonrada sade Türk kahvesi yanında 1 hurma:)
Oldu oldu bu iş :)

Dünkü menü
Sahur 2 dilim peynir 2 zeytin domates salatalık 2 kuru kayısı 1 dilim mısır ekmeği
İftar 1 kepçe çorba 5-6 kaşık taze fasulye,1 kase cacık bol salata, 1 çatal karpuz
Ara 2 kuru kayısı 1 kuru incir 1 orta kahve (eve gelince komşum kahveye geldi onunla birlikte yedim)
2.ara 1 fincan ananasli yeşil çay
2.5 litre su
Spor

Kızlaaar günaydın ay ne kadar mesaj birikmiş okumak zor vallahi ama gördüğüm kadarıyla keyifler iyi menülerde düzelmiş. bende yoğun şekilde geziyorum tabii alerjiyle mücadele ediyodum maske gözlük zor oluyor kızlar ama mecbur. akşama baygın şekilde uyuyorum valla blonde ambition canım saçların hayırlı olsun. magickk Selnurr bluegreeneyes kızlar menüler düzelmiş hadi maşallah diyeyim. fitblack canım yeni kedin hayırlı olsun spor işi nasıl gidiyor? Hepinizi çok öptüm kızlar

Günaydın canm evet canm artık menülere ayar çektik
Senin de zor olur ama kendini koruman lazım dikkat et asya nasıl ona da değişik gelir oralar

Harika menü canım tatlıda yok hadi inşallah beraber tatlı işini çözeceğiz

İnşallah canım:))

Menün çok güzel sporuda eklesen tadından yenmezcanım:)

İnşallah canım:))

Menün çok güzel sporuda eklesen tadından yenmezcanım:)
Aksam komşum gelince bayağı oturduk sonra uykum geldi erteledim ama bu akşam yaparım.diye düşünüyorum eşim de nöbetçi çocuğu da erken uyuturum...

tatlı yok
haklısın canım o yüzden spor salonuna yazılmam çok iyi oldu hem orada yağ ve kas oranıma da bakıyorlar daha dikkatli veririm

İftarda 1 tabak barbunya 3 kaşık makarna ve salata yedim yemekten sonrada sade Türk kahvesi yanında 1 hurma:)
sende de tatlı yok süpersiniz kızlar
yok yok onları misafirlikteyken yedim utandım saymaya bir de karışık kuruyemişti ya hani sayamazdım yoksa kaçmam 50 de olsa yazarım valla
ananaslı yeşil çay hazır mı canım sen mi yapıyorsun ananas kabuğundan? bir de spor yok diye üzülme çok hareketliydin bu hafta
geçen hafta hamlayınca sadece bir kere gidebildim canım ama bu hafta pazartesinden itibaren her gün gidiyorum, pazar hariç ama çok zorlanıyorum valla umarım alışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…