- 7 Ağustos 2016
- 4.603
- 17.343
- 208
Superben kilo vermişim kızlar :)cumartesi sabah tartıldım 59,9 çıktım.
Sıcak sıcak koktu valla bı de yorulmustum gözüm döndüMısır ekmeğine bayılırım pasta gibi özellikle sıcakken ilk yapıldığında harika olur siz biraz değişik yapmışsınız sanırım canım afiyet olsun 4 dilim biraz çok olmuş sanki ama:))
Kesinlikle yemeyelim tatlım akşama çorba salata planlıyorum açıkcası şu 3 gün çok sıkı tutacağım yeşilçey ve bol su içeceğim perşembe akşamına iyi bir rakam görmemiz lazım:)
Zayıflamadan girmek yok canım :))
Sana guveniyorum babyEvt canm herseferinde cosuyorumbu kez sabit kilo ile donebilir isem benim icin bir ilk olur en buyuk hedefim o zaten 1kilo almis ilursamda rahat ustu olmasin diye dikkat etmeye calisicam biraz
Mısır ekmeği hemde 4 dilimcanım biz tatlıda tutamıyoruz sende ekmek de
Ayyyy ne şekerlerdir onlar şimdiKizlaaaaar kızlar.
Dün iğneyi vurdurmaya gittiğimde yolda 1 aylık bile olmayan bir lokmacik bebek kedi buldum. Ne annesi vardı ne sahibi. Sanırım atmışlar tertemiz çünkü. Dünden beri onunla uğraşıyorum. Eve getirdim ama evde bir kedim daha var bildiğiniz savaş cıktı evdesesim çıkmazsa bundan dolayı yani merak etmeyin akşam kesin menü paylaşıcam
Kizlaaaaar kızlar.
Dün iğneyi vurdurmaya gittiğimde yolda 1 aylık bile olmayan bir lokmacik bebek kedi buldum. Ne annesi vardı ne sahibi. Sanırım atmışlar tertemiz çünkü. Dünden beri onunla uğraşıyorum. Eve getirdim ama evde bir kedim daha var bildiğiniz savaş cıktı evdesesim çıkmazsa bundan dolayı yani merak etmeyin akşam kesin menü paylaşıcam
Günaydın canımG unaydin kizlarrr
Günaydın canımG unaydin kizlarrr
Çok güzel olmuş
Ben evde olsaydım kabak yemeyi planlıyorumdumKızlar hiç sesiniz çıkmıyor nasılsınız neler yapıyorsunuz akşama ne yiyorsunuz:)) Ben yoğurt çorbası salata az da barbunya yiyeyim diyorum üstüne yeşilçay çayın yanına bişey bulmam lazım badem falan olsun en iyisi yada fındık kuru üzüm:)
Tesekkur ederim canmÇok güzel olmuşgüle güle kullan
Çok güzel olmuş canım
Kahvalti: 1yumurta,bir bardak sut,100gr peynir,az domates
Oglen:sade kahve ile bir adet kurabiye (kuaforde idim)
biraz once eve girince 3 adet cilek yedim
Aksam: simdi bir kac kasik taza fasulye yiycem ve bir kupa sutlu kahve icicem
Savah evden cikmadan 50dk bisiklet ve 140 ic bacak hareketi yapip ciktimdisarda da baya yurudum
Tesekkur ederim canmÇok güzel olmuş canım
aynen canım kesin liflerime bir şey oldu daha önce de hamlardım çünkü böyle olmamıştım hiç. acile gidip hem kas gevşetici hem de iğne yaptırdım o gün daha iyiyim sporumu bile yaptımCanım ancak yazıyorum. Ters bi hareket yapmış olabilirsin. Kasın zarar görmüş olabilir. Ağrının şiddeti azalmazsa muhakkak doktora git ihmal etme. Geçmiş olsun.
yok yok tamam toparladım, daha güzel olacakSelam kızlar ben biraz yoğunum gelemiyorum sık sık buraları boş bırakmayın
@YesilinBuyusu ankaradamisin canım sonunda gitmişsin değişiklik iyidir
fitblack yoğunsun sende bu aralar baya öyle anladım menülerinize dikkat et bak yine başa dönüyoruz biliyorsun
çok tatlı bir görsen bir lokmada yutarsınAyy çok tatlıdır o şimdi doğru senin kedi kıskandı tabi tamam menüleri bekliyoruz canım
çok güzel olmuş canım güle güle kullan
bence harikasınKızlar güllaç yaptımama cevizli yaptım amcamlar annemlere iftara geldi biz de oraya geçecegiz tatlıyı ben yapayım dedim bu sayede yememis olacağım annem yapsaydı kesin findikli tatlı yapardı ben ceviz yiyemiyorum diye çok mu fenayım ne
hem de ağrı kesici iğne yaptırdım diyecektim eksik yazmışımaynen canım kesin liflerime bir şey oldu daha önce de hamlardım çünkü böyle olmamıştım hiç. acile gidip hem kas gevşetici hem de iğne yaptırdım o gün daha iyiyim sporumu bile yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?