Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben kilo vermişim kızlar :)cumartesi sabah tartıldım 59,9 çıktım.
Super
Sıcak sıcak koktu valla bı de yorulmustum gözüm döndü
Evt canm herseferinde cosuyorum bu kez sabit kilo ile donebilir isem benim icin bir ilk olur en buyuk hedefim o zaten 1kilo almis ilursamda rahat ustu olmasin diye dikkat etmeye calisicam biraz
Sana guveniyorum baby o nefiiiisssss cezbedici şeyler seni yıkamaz
Mısır ekmeği hemde 4 dilim canım biz tatlıda tutamıyoruz sende ekmek de
ay sorma ya öyle oldu ama artık ful time dikkat bayrama 59 ile girmek istiyorum
Ayyyy ne şekerlerdir onlar şimdi

Ne sevap canım ne iyi etmişsin:) Pamuk gibidir minicik :)

G unaydin kizlarrr
Günaydın canım

Ben evde olsaydım kabak yemeyi planlıyorumdum annem de taze fasulye yapmış zaten iyi oldu...

Kahvalti: 1yumurta,bir bardak sut,100gr peynir,az domates

Oglen:sade kahve ile bir adet kurabiye (kuaforde idim)

biraz once eve girince 3 adet cilek yedim

Aksam: simdi bir kac kasik taza fasulye yiycem ve bir kupa sutlu kahve icicem

Savah evden cikmadan 50dk bisiklet ve 140 ic bacak hareketi yapip ciktim disarda da baya yurudum

süpersin

Canım ancak yazıyorum. Ters bi hareket yapmış olabilirsin. Kasın zarar görmüş olabilir. Ağrının şiddeti azalmazsa muhakkak doktora git ihmal etme. Geçmiş olsun.
aynen canım kesin liflerime bir şey oldu daha önce de hamlardım çünkü böyle olmamıştım hiç. acile gidip hem kas gevşetici hem de iğne yaptırdım o gün daha iyiyim sporumu bile yaptım

yok yok tamam toparladım, daha güzel olacak

bence harikasın

aynen canım kesin liflerime bir şey oldu daha önce de hamlardım çünkü böyle olmamıştım hiç. acile gidip hem kas gevşetici hem de iğne yaptırdım o gün daha iyiyim sporumu bile yaptım
hem de ağrı kesici iğne yaptırdım diyecektim eksik yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…