- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Canm otel de diyet yapmam ya ondan gidene kadar sikicam kendimi orda rahat birakicam sonra gelince gene basliycam zaten listede degilim tatildeyken diyet yapmam valla acikca soyluyorum yerimevt meze izgara tarzi bende cok seviyorum ama bu otelin tatlilari,kahvaltilari filan da harika bide yazin en sevdigim iki sey waffle ve dondurmasida ki orasi kahvaltida dahi waffle servisi var bide Alakartlari harika gecen de halamla osmanli mutfagina gitmistik cok guzeldi burda tum mutfaklara ayri alakart yapilmis italyan mutfagi,çin mutfagi filan hep ayri alakartlar da otel acayip buyuk zaten ayri ayri yerlerde havuzlari restorantlari farkli 3 otel gibi duruyo denize sifir zaten hepsi ayri yerden otelin kendi plajlari var bide havuz basinda basinda animasyonlara filan havuz basin da da o icecekler dondurmalar hep yenecek yani gece gunduz hem egelenip hem yiyiz icioz biz ben gecen sene de bu oteller de alip geldim 7 kilo yu ya canm her seferi aksm acik bufe almoyim izgara salata cesitlerinden yiyip diyorum aksami oyle geciryorum gunduzleride az az dikkat ederek 2 kilo aliyorum bir kac kez yaz boyu gidince 2ser den 8 kiloya kadar cikiyor aldgm orta birakiyorum kendimi ondan orda yediklerimi yazmam zaten kafa dagitip gelicem gelince rahatlamis oldugm icin direk diyete basliycam bidahaki tatil plani obur ay olur heralde ona kadar siki diyet yaparm artk oyle oyle yazin 67-68 de bitirsem bana yeter daha buyuk hedefim yok yaz yapamam ben
Canm biz onu börek gibi yapıyoruz arasına soğanlı peynirli ince oluyor iki kat ama o da yediriyor valla kendiniKız mısır ekmeği çok yoğun bi ekmek nasıl 4 dilim yedin? Ben bir dilimini zor yiyorum onun.
Günaydınlargünaydın günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler....
ahh sormayın şu hava geçişleri benide çarptı galibahaftasonu yattım öylece. buraya geldim zayıflamadan çıkmıycam :):):)
Canm biz onu börek gibi yapıyoruz arasına soğanlı peynirli ince oluyor iki kat ama o da yediriyor valla kendinisahurda da 1er dilim yedik
Bu gün sana ve kendime söz iftarı hafif geçireceğimE yedirir tabii ohh mis ama yememek lazım tabiiii. Sana da geldi bir oklava
Dünkü menü
Sahur 4 köfte 1 dilim peynir
İftar 1 kepçe çorba, 2 kuru biber dolması küçücüktu, 4-5 kaşık sebzeli tavuk, 4 dilim mısır ekmeği, 4-5 çatal karpuz
2 litre su
Spor maalesef yine yok ama dün yine temizlik yaptım eşimin anneannesi gile gitmiştik biraz onların evi toparladık bizim eve vakit kalmadı bayramda yaparız artık
Kesinlikle yemeyelim tatlım akşama çorba salata planlıyorum açıkcası şu 3 gün çok sıkı tutacağım yeşilçey ve bol su içeceğim perşembe akşamına iyi bir rakam görmemiz lazım:)Y YesilinBuyusu canm oklavayi salla vur hatta kendimize gelmemiz lazım
Selnurr magickk bu gün tatlı yemeyelim olur mu
fitblack tatlım nasıl oldun menüleri de yazmam dedin ama meraktan catladim
blonde ambition şimdiden tatil sana iyi gelmiş gibi canm sen yine de fazla cosma
deadline kaptanim senin menüler güzel oluyordu iki gündür yok nerde
punka bı göründünuz gittiniz nerelerdesiniz yoksa vaz mi geçtiniz
günaydın günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler....
ahh sormayın şu hava geçişleri benide çarptı galibahaftasonu yattım öylece. buraya geldim zayıflamadan çıkmıycam :):):)
Evt canm herseferinde cosuyorumY YesilinBuyusu canm oklavayi salla vur hatta kendimize gelmemiz lazım
Selnurr magickk bu gün tatlı yemeyelim olur mu
fitblack tatlım nasıl oldun menüleri de yazmam dedin ama meraktan catladim
blonde ambition şimdiden tatil sana iyi gelmiş gibi canm sen yine de fazla cosma
deadline kaptanim senin menüler güzel oluyordu iki gündür yok nerde
punka bı göründünuz gittiniz nerelerdesiniz yoksa vaz mi geçtiniz
Ne desen haklısın canım ben dün kendimi tuttum çok şükür şekerpare vardı yemedim ınş böyle devam ederGünaydın güzelleray dün öyle yoğundum ki ancak bugün yazıyorum. Ordan oraya ordan oraya akşam pertim çıktı baygın uyudum. ama iyi geldi ankara özlemişim benim yaşadığım yer yeşil dolu her yer ağaç park bahçe çim insanın içi açılıyor. Zaten evler site ve ağırlıklı olarak dubleks tribleks evler bahçeli felan. Dün avm ye giderken yoldaki meyve ağaçlarıyla kahvaltımı yaptım diyebilirim gençken de sabah yürüyüşe çıkar dönerken meyveleri yiye yiye gelirdim tabii gençken milletin bahçesine de dalardım ama şimdi sadece yoldkileri yiyorum dün akşam küçük ablamdaydım daha eve girmeden bahçesindeki vişneye daldım ablam bi öpüşseydik yavrum acelen ne ağaç kaçmıyo orda diyo nasıl iyi geldi valla maşallah diyeyim de nazar değmesin. Yanımda insan varken telefon ile uğraşmayı hiç sevmiyorum kızlar o yüzden sık giremiyorum ama aklımdasınız blonde ambition magickk fitblack bluegreeneyes Selnurr şimdi geldik size kızlar nedir bu tatlı aşkı bi başladınız gidiyorsunuz? Oklavayı alıcam elime artık ama ya ben şu halimle canım her tatlı istediğinde yemiyorum. Azcık mücadele edin. Odadan çıkın balkona çıkın temiz hava alın gidin hemen bi sade kahve yapın bi tane maden suyu için elinize telefon alıp onunla oyalanın komik video açıp ona bakın uzaklaşın artık tatlılardan birde punka hanım hani siz katılmıştınız bizim gruba? Ben hiç menülerinizi göremedim?
Mısır ekmeği hemde 4 dilimDünkü menü
Sahur 4 köfte 1 dilim peynir
İftar 1 kepçe çorba, 2 kuru biber dolması küçücüktu, 4-5 kaşık sebzeli tavuk, 4 dilim mısır ekmeği, 4-5 çatal karpuz
2 litre su
Spor maalesef yine yok ama dün yine temizlik yaptım eşimin anneannesi gile gitmiştik biraz onların evi toparladık bizim eve vakit kalmadı bayramda yaparız artık
Bu sefer tahin pekmezler indi ama menu paylaşıcam bugünden itibarenfitblack canım nerlerdesin bakalım yine kajular ananaslar mideye indi mi Yoksa bak herkese oklava çıkıyor dikkat edelim sonra dün yediğimiz hurmalar bi yerlerimiz tırmalamasın
Ayy çok tatlıdır o şimdi doğru senin kedi kıskandı tabi tamam menüleri bekliyoruz canımKizlaaaaar kızlar.
Dün iğneyi vurdurmaya gittiğimde yolda 1 aylık bile olmayan bir lokmacik bebek kedi buldum. Ne annesi vardı ne sahibi. Sanırım atmışlar tertemiz çünkü. Dünden beri onunla uğraşıyorum. Eve getirdim ama evde bir kedim daha var bildiğiniz savaş cıktı evdesesim çıkmazsa bundan dolayı yani merak etmeyin akşam kesin menü paylaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?