Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ohh hadi bakalım şimdiden keyfiniz bol olsun canım

Y YesilinBuyusu canm oklavayi salla vur hatta kendimize gelmemiz lazım
Selnurr magickk bu gün tatlı yemeyelim olur mu
fitblack tatlım nasıl oldun menüleri de yazmam dedin ama meraktan catladim
blonde ambition şimdiden tatil sana iyi gelmiş gibi canm sen yine de fazla cosma
deadline kaptanim senin menüler güzel oluyordu iki gündür yok nerde
punka bı göründünuz gittiniz nerelerdesiniz yoksa vaz mi geçtiniz

Kız mısır ekmeği çok yoğun bi ekmek nasıl 4 dilim yedin? Ben bir dilimini zor yiyorum onun.
Canm biz onu börek gibi yapıyoruz arasına soğanlı peynirli ince oluyor iki kat ama o da yediriyor valla kendini sahurda da 1er dilim yedik

***1. TAKIM 572. ETAP***

chihiro79 (59/)
Sevilay80 (74.3/)
merkerdemus (64/)
minemelek2015 (54.4//%)2.kez bildirimde bulunmadi
Saglikliyasamgunlugumm(62.7/)
Gunayfur(56.5/)
Fitblack(65.1/)
Bluegreeneyes(62/)

1. takım ortalaması %

Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde lütfen herkes dikkat etsin menü paylaşımına ve takım içi yorumlara mümkün olduğunca katılım sağlayalım herkesin görmesi için etiket yapıyorum chihiro79 sevilay80 M merkerdemus Selnurr G Gunayfur fitblack
M minemelek2015 canm iki haftadır bildirimde bulunmuyorsun senden hiçbir şekilde haber alamıyoruz bize bı haber versen artık
U uzunince bu hafta eksi olabilirsen listeye gireceksin canm
punka siz de bu cuma degil ama sonraki bildirimde listede oluyorsunuz devam etmek isterseniz...
deadline kaptanim ben temmuz 1den sonra tatile çıkıyorum tam senin düğün haftaya denk geliyor yeni bir kaptan yardımcisina daha istiyacimiz var galiba kızlar burdan size de soyluyorum 3 hafta kadar idare etseniz yeter sonra ben yine burdayım tek yapılacak cuma günü liste düzenleme ve paylaşıma taşıma yardımcı olursanız cooookkk çok mutlu oluruz

günaydın günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler....
ahh sormayın şu hava geçişleri benide çarptı galiba haftasonu yattım öylece. buraya geldim zayıflamadan çıkmıycam :):):)
Günaydınlar geçmiş olsun... Bizimde zyflatmadan bırakmaya niyetimiz yok

Mısır ekmeğine bayılırım pasta gibi özellikle sıcakken ilk yapıldığında harika olur siz biraz değişik yapmışsınız sanırım canım afiyet olsun 4 dilim biraz çok olmuş sanki ama:))

Kesinlikle yemeyelim tatlım akşama çorba salata planlıyorum açıkcası şu 3 gün çok sıkı tutacağım yeşilçey ve bol su içeceğim perşembe akşamına iyi bir rakam görmemiz lazım:)

günaydın günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler....
ahh sormayın şu hava geçişleri benide çarptı galiba haftasonu yattım öylece. buraya geldim zayıflamadan çıkmıycam :):):)

Zayıflamadan girmek yok canım :))

Evt canm herseferinde cosuyorum bu kez sabit kilo ile donebilir isem benim icin bir ilk olur en buyuk hedefim o zaten 1kilo almis ilursamda rahat ustu olmasin diye dikkat etmeye calisicam biraz

Ne desen haklısın canım ben dün kendimi tuttum çok şükür şekerpare vardı yemedim ınş böyle devam eder

Mısır ekmeği hemde 4 dilim canım biz tatlıda tutamıyoruz sende ekmek de

Kizlaaaaar kızlar.
Dün iğneyi vurdurmaya gittiğimde yolda 1 aylık bile olmayan bir lokmacik bebek kedi buldum. Ne annesi vardı ne sahibi. Sanırım atmışlar tertemiz çünkü. Dünden beri onunla uğraşıyorum. Eve getirdim ama evde bir kedim daha var bildiğiniz savaş cıktı evde sesim çıkmazsa bundan dolayı yani merak etmeyin akşam kesin menü paylaşıcam

fitblack canım nerlerdesin bakalım yine kajular ananaslar mideye indi mi Yoksa bak herkese oklava çıkıyor dikkat edelim sonra dün yediğimiz hurmalar bi yerlerimiz tırmalamasın
Bu sefer tahin pekmezler indi ama menu paylaşıcam bugünden itibaren

Ayy çok tatlıdır o şimdi doğru senin kedi kıskandı tabi tamam menüleri bekliyoruz canım

Pazar menüm
Sahur 2 küçük kare bisküvili pudingi pasta
Iftar avuç içi fırında tavuk.
Bikac çatal kızarmış patates
1 dilim ekmek
1 cy brdgi ramazan serbeti
3 çatal karpuz
Domates.koz patlıcanlı salata
Ara 1 yes il .cy.1 form çay. 1 su brd kiraz
Spor 30 dk zumba
Şu bitki çayları ile birlikte 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…