- 7 Ağustos 2016
- 4.603
- 17.343
- 208
Superben kilo vermişim kızlar :)cumartesi sabah tartıldım 59,9 çıktım.
Sıcak sıcak koktu valla bı de yorulmustum gözüm döndüMısır ekmeğine bayılırım pasta gibi özellikle sıcakken ilk yapıldığında harika olur siz biraz değişik yapmışsınız sanırım canım afiyet olsun 4 dilim biraz çok olmuş sanki ama:))
Kesinlikle yemeyelim tatlım akşama çorba salata planlıyorum açıkcası şu 3 gün çok sıkı tutacağım yeşilçey ve bol su içeceğim perşembe akşamına iyi bir rakam görmemiz lazım:)
Zayıflamadan girmek yok canım :))
Sana guveniyorum baby o nefiiiisssss cezbedici şeyler seni yıkamazEvt canm herseferinde cosuyorum bu kez sabit kilo ile donebilir isem benim icin bir ilk olur en buyuk hedefim o zaten 1kilo almis ilursamda rahat ustu olmasin diye dikkat etmeye calisicam biraz
ay sorma ya öyle oldu ama artık ful time dikkat bayrama 59 ile girmek istiyorumMısır ekmeği hemde 4 dilim canım biz tatlıda tutamıyoruz sende ekmek de
Ayyyy ne şekerlerdir onlar şimdiKizlaaaaar kızlar.
Dün iğneyi vurdurmaya gittiğimde yolda 1 aylık bile olmayan bir lokmacik bebek kedi buldum. Ne annesi vardı ne sahibi. Sanırım atmışlar tertemiz çünkü. Dünden beri onunla uğraşıyorum. Eve getirdim ama evde bir kedim daha var bildiğiniz savaş cıktı evde sesim çıkmazsa bundan dolayı yani merak etmeyin akşam kesin menü paylaşıcam