• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben kilo vermişim kızlar :):halay:cumartesi sabah tartıldım 59,9 çıktım.:KK9:
Super :nazar:
Mısır ekmeğine bayılırım pasta gibi özellikle sıcakken ilk yapıldığında harika olur siz biraz değişik yapmışsınız sanırım canım afiyet olsun 4 dilim biraz çok olmuş sanki ama:))

Kesinlikle yemeyelim tatlım akşama çorba salata planlıyorum açıkcası şu 3 gün çok sıkı tutacağım yeşilçey ve bol su içeceğim perşembe akşamına iyi bir rakam görmemiz lazım:)

Zayıflamadan girmek yok canım :))
Sıcak sıcak koktu valla bı de yorulmustum gözüm döndü :(
Evt canm herseferinde cosuyorum:KK70: bu kez sabit kilo ile donebilir isem benim icin bir ilk olur:deli: en buyuk hedefim o zaten:KK70: 1kilo almis ilursamda rahat :KK66: ustu olmasin diye dikkat etmeye calisicam biraz:KK22:
Sana guveniyorum baby :KK36: o nefiiiisssss cezbedici şeyler seni yıkamaz :KK24:
Mısır ekmeği hemde 4 dilim :KK57: canım biz tatlıda tutamıyoruz sende ekmek de :-)
:olamaz::olamaz: ay sorma ya öyle oldu ama artık ful time dikkat:rapci: bayrama 59 ile girmek istiyorum :KK51:
Kizlaaaaar kızlar.
Dün iğneyi vurdurmaya gittiğimde yolda 1 aylık bile olmayan bir lokmacik bebek kedi buldum. Ne annesi vardı ne sahibi. Sanırım atmışlar tertemiz çünkü. Dünden beri onunla uğraşıyorum. Eve getirdim ama evde bir kedim daha var bildiğiniz savaş cıktı evde :KK70: sesim çıkmazsa bundan dolayı yani merak etmeyin akşam kesin menü paylaşıcam :KK70:
Ayyyy ne şekerlerdir onlar şimdi :KK48: :KK11:

Kizlaaaaar kızlar.
Dün iğneyi vurdurmaya gittiğimde yolda 1 aylık bile olmayan bir lokmacik bebek kedi buldum. Ne annesi vardı ne sahibi. Sanırım atmışlar tertemiz çünkü. Dünden beri onunla uğraşıyorum. Eve getirdim ama evde bir kedim daha var bildiğiniz savaş cıktı evde :KK70: sesim çıkmazsa bundan dolayı yani merak etmeyin akşam kesin menü paylaşıcam :KK70:

Ne sevap canım ne iyi etmişsin:) Pamuk gibidir minicik :)

G unaydin kizlarrr
Günaydın canım

IMG-20180604-WA0012.jpeg kizlar kuafordeydim isim simdi bitti ;) nasil olmus saclarim ;)

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor nasılsınız neler yapıyorsunuz akşama ne yiyorsunuz:)) Ben yoğurt çorbası salata az da barbunya yiyeyim diyorum üstüne yeşilçay çayın yanına bişey bulmam lazım badem falan olsun en iyisi yada fındık kuru üzüm:)
Ben evde olsaydım kabak yemeyi planlıyorumdum ;) annem de taze fasulye yapmış zaten iyi oldu...

Kahvalti: 1yumurta,bir bardak sut,100gr peynir,az domates

Oglen:sade kahve ile bir adet kurabiye (kuaforde idim)

biraz once eve girince 3 adet cilek yedim

Aksam: simdi bir kac kasik taza fasulye yiycem ve bir kupa sutlu kahve icicem ;)

Savah evden cikmadan 50dk bisiklet ve 140 ic bacak hareketi yapip ciktim ;) disarda da baya yurudum

Kahvalti: 1yumurta,bir bardak sut,100gr peynir,az domates

Oglen:sade kahve ile bir adet kurabiye (kuaforde idim)

biraz once eve girince 3 adet cilek yedim

Aksam: simdi bir kac kasik taza fasulye yiycem ve bir kupa sutlu kahve icicem :KK66:

Savah evden cikmadan 50dk bisiklet ve 140 ic bacak hareketi yapip ciktim :KK66: disarda da baya yurudum
:super: süpersin

Canım ancak yazıyorum. Ters bi hareket yapmış olabilirsin. Kasın zarar görmüş olabilir. Ağrının şiddeti azalmazsa muhakkak doktora git ihmal etme. Geçmiş olsun.
aynen canım kesin liflerime bir şey oldu daha önce de hamlardım çünkü böyle olmamıştım hiç. acile gidip hem kas gevşetici hem de iğne yaptırdım o gün daha iyiyim sporumu bile yaptım :KK36:

Selam kızlar ben biraz yoğunum gelemiyorum sık sık buraları boş bırakmayın :KK66:
@YesilinBuyusu ankaradamisin canım sonunda gitmişsin değişiklik iyidir:KK66:
fitblack fitblack yoğunsun sende bu aralar baya öyle anladım menülerinize dikkat et bak yine başa dönüyoruz biliyorsun :KK66:
yok yok tamam toparladım, daha güzel olacak :-)

Kızlar güllaç yaptım :hamarat: ama cevizli yaptım :KK48: amcamlar annemlere iftara geldi biz de oraya geçecegiz tatlıyı ben yapayım dedim bu sayede yememis olacağım annem yapsaydı kesin findikli tatlı yapardı ben ceviz yiyemiyorum diye :KK45: çok mu fenayım ne :KK53:
bence harikasın :D :D

aynen canım kesin liflerime bir şey oldu daha önce de hamlardım çünkü böyle olmamıştım hiç. acile gidip hem kas gevşetici hem de iğne yaptırdım o gün daha iyiyim sporumu bile yaptım :KK36:
hem de ağrı kesici iğne yaptırdım diyecektim eksik yazmışım :D

Back