- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canm 7 sinde ben bodrum da olmus olucam 6sinda yada 7 sinin sabahnda yola cikmis olucaz canm onun icin ben 6sinda olculerimi veririm sana gitmeden tamam miblonde ambition canım 8 haziranda ölçüleri bekliyorum bak sakın unutma
bluegreeneyes canım şimdi acilde hem d vitamini iğnesini vurdursam hem de kas gevşeticiyi vururlar mı acaba? ikisi bir sorun olmaz değil mi?
anlaştık fıstıkCanm 7 sinde ben bodrum da olmus olucam 6sinda yada 7 sinin sabahnda yola cikmis olucaz canm onun icin ben 6sinda olculerimi veririm sana gitmeden tamam mi
Oh iyi tatiller canım bol bol eğlen bodrumda ne güzeldir şimdi detoks falan yap ödemin giderSlm kizlarnaslsn guzellerim benim sayfalar cok dolmus kizlar okumam mumkun degildi cok ta yogundum zaten anca girebildim Y YesilinBuyusu bak etiket yapiyorum unutmadim gormussundur yegenimin dogum gunuydu bide bu sikisiklik icinde ona supriz dogum gunu yapayim dedim bide gece de yatili kaldilar dun aksam donduler ondan kizlar hic girme firsatim olmadi buraya bide malum dogum gunu misafirler yani sarmalar pastalar kurabiyeler borekler derken kizlar hepsini kendim yaptim evde ellerimle hazirlayinca piserken kokunca ca cekti tabii bide o kosusturmada zaten baya yedim gene kac gundur 3gundur sporda yapamamdm ama cok kossustur dum araliksiz ayaktaydim sporda bile boyle yorulmuyordum tabanlarim acidi resmen bide acil tatil karari verdik dun aksam saat 10a kadar magzalar kapanana kadar ablamla aliscerisdeydik tabanlarm acidi ve vugunde uyanir uyanmaz spor yaptm sporum devam ama diyet batti kizlar gecen yil bodrum da gidip kaldgm bayildigim bir otel var ve gece ablamlar oraya gitme karar aldik hadi bi kacalim biraz kafa dagitip gelelim dedik kizlar ayin 7sinde otele giris yapmis olcaz yani bodruma gidiyorm birkac gune ama otelde de zaten yicez iccez malum zaten tartida hala fazlaym yani suan benim arada kalan su 4gunu iyi degerlendirmem lazm kizlar ay cok sik seyler aldm otelde giymek icin biraz da odem atip gitsem cok iyi olucak yani 4gunluk cok sureyi siki tutup en azindan su fazla ciktigimi 1-2 kiloyu atip oyle gideyim diyorum
Sagol canmOh iyi tatiller canım bol bol eğlen bodrumda ne güzeldir şimdi detoks falan yap ödemin gider
Çok hafif beslenmissin sporda var harikaKahvalti: bir kupa sutlu kave
Oglen: bir kupa sutlu kahve
Aksam: bir tabak taze fasulye,5 kasik yogurt
Ara: 6 tane cilek ve sutlu kahve
Sabah 50dakika bisiklet ve Çember ile 140 iç bacak sonrasin da tum gun alisveris yapmak icin magza magza gezdim yurudum
Bugünkü menü
Sahur kıymalı yumurta eşimle beraber yedik az peynir 4 zeytin 4 kiraz
Iftar davetteydik az mercimek çorba 3 kaşık nohut 2 but tavuk salata az yoğurt Spor yok toplam 2 lt su
Canım gerçekten sahur kötü olmuş revani güllaç bu hafta tatlı falan yok Bende bıktım gerçekten ramazanda hep tatlı hep diyorum bu yüzden kilo alıyorumEki Görüntüle 2153634 Bugün akşam en azından şerbetli tatlıya geçiş yaptım pazartesi salı çarşamba tatlı yemek asla istemiyorum sahura bakar mısınız saçmalık ötesi:)) Perşembe akşamı tartılacağım son 3günü iyi değerlendirmem şart kızlar sizdene var ne yok 61i yakalamam lazım ucundan da olsa:))
Evet canım gerçekten kendime iyi hakim oldum ama sonra acıktımDavete göre şahane olmuş canım menün:)
kızlar ben dünün ve bugünün menüsünü yazmayayımherkes kaçamak yapınca yazmıyor banane ben de yazmıycam işte zaten ölçüleri saya saya yemedim o derece yani
neyse pazartesinden itibaren söz verdiğim gibi toparlıyorum. spor da yapamadıkça daha çok yiyorum ama haftaya hayır
bluegreeneyes Y YesilinBuyusu magickk kızlar ben çarşamba spor yaptım, 2 gün normal hamlık vardı üstümde. ama 3 gündür ağrım artarak gidiyor azalması gerekirken özellikle sağ bacak baldırımda korkunç bir ağrı var, uyutmuyor bile. sabah da çok kötü bir ağrıyla uyandım duş bile alamadım oturarak aldım düşünün. şimdi de termofora sıcak su koydum onunla yatakta duruyorum eskiden de hamlardım hamlama ağrısını kas ağrısını biliyorum, hatta güzel bir ağrı o ama şu an bacağım taş gibi sert gerilmiş ve çok ağrılı. pazartesi de artık spora başlamam gerekiyor tekrar bu şekilde düzenim bozuldu acile gidip kas gevşetici mi vurulsam ne önerirsiniz bana
Slm kizlarnaslsn guzellerim benim sayfalar cok dolmus kizlar okumam mumkun degildi cok ta yogundum zaten anca girebildim Y YesilinBuyusu bak etiket yapiyorum unutmadim gormussundur yegenimin dogum gunuydu bide bu sikisiklik icinde ona supriz dogum gunu yapayim dedim bide gece de yatili kaldilar dun aksam donduler ondan kizlar hic girme firsatim olmadi buraya bide malum dogum gunu misafirler yani sarmalar pastalar kurabiyeler borekler derken kizlar hepsini kendim yaptim evde ellerimle hazirlayinca piserken kokunca ca cekti tabii bide o kosusturmada zaten baya yedim gene kac gundur 3gundur sporda yapamamdm ama cok kossustur dum araliksiz ayaktaydim sporda bile boyle yorulmuyordum tabanlarim acidi resmen bide acil tatil karari verdik dun aksam saat 10a kadar magzalar kapanana kadar ablamla aliscerisdeydik tabanlarm acidi ve vugunde uyanir uyanmaz spor yaptm sporum devam ama diyet batti kizlar gecen yil bodrum da gidip kaldgm bayildigim bir otel var ve gece ablamlar oraya gitme karar aldik hadi bi kacalim biraz kafa dagitip gelelim dedik kizlar ayin 7sinde otele giris yapmis olcaz yani bodruma gidiyorm birkac gune ama otelde de zaten yicez iccez malum zaten tartida hala fazlaym yani suan benim arada kalan su 4gunu iyi degerlendirmem lazm kizlar ay cok sik seyler aldm otelde giymek icin biraz da odem atip gitsem cok iyi olucak yani 4gunluk cok sureyi siki tutup en azindan su fazla ciktigimi 1-2 kiloyu atip oyle gideyim diyorum
Sagol canmÇok hafif beslenmissin sporda var harika
Canm otel de diyet yapmam ya ondan gidene kadar sikicam kendimi orda rahat birakicam sonra gelince gene basliycam zaten listede degilim tatildeyken diyet yapmam valla acikca soyluyorum yerimCanım ancak yazıyorum. Ters bi hareket yapmış olabilirsin. Kasın zarar görmüş olabilir. Ağrının şiddeti azalmazsa muhakkak doktora git ihmal etme. Geçmiş olsun.
Sefan olsun oh ohhhh. Biz tatili iade ettik. O zaman 5 aylık oluyorum her açıdan riske atmak istemedim. İnşallah seneye bakalım. Otellerin mezelerini severim canım. Zaten hava da sıcak mezeleri salatalı ızgaraları yersen kilo almazsın. Biraz da içeceğe dikkat edersen tamamdır. Zaten yüzersin çemberini de yanına alacaksın ona da devam edersin. Benim yerime de bol bol eğlen canım.
Oldukça az olmuş canm sabaha protein eklesen daha güzel olurmuş kahve yerine ama hep dışarda yedin sanırım koşturma arası yemeye fırsat kalmamış gibiKahvalti: bir kupa sutlu kave
Oglen: bir kupa sutlu kahve
Aksam: bir tabak taze fasulye,5 kasik yogurt
Ara: 6 tane cilek ve sutlu kahve
Sabah 50dakika bisiklet ve Çember ile 140 iç bacak sonrasin da tum gun alisveris yapmak icin magza magza gezdim yurudum
Tatlı yemeyecem dedin maasallah davette olmana rağmen yememissn tebrik ederimBugünkü menü
Sahur kıymalı yumurta eşimle beraber yedik az peynir 4 zeytin 4 kiraz
Iftar davetteydik az mercimek çorba 3 kaşık nohut 2 but tavuk salata az yoğurt Spor yok toplam 2 lt su
Sahurda yediklerin rahatsız etmedi mi canm ben sahurda tatlı yesem midem bulanıyor gün boyuEki Görüntüle 2153634 Bugün akşam en azından şerbetli tatlıya geçiş yaptım pazartesi salı çarşamba tatlı yemek asla istemiyorum sahura bakar mısınız saçmalık ötesi:)) Perşembe akşamı tartılacağım son 3günü iyi değerlendirmem şart kızlar sizdene var ne yok 61i yakalamam lazım ucundan da olsa:))
Kaptanim seni yakaladigim iyi olduSelam kızlar ben biraz yoğunum gelemiyorum sık sık buraları boş bırakmayın
Y YesilinBuyusu ankaradamisin canım sonunda gitmişsin değişiklik iyidir
fitblack yoğunsun sende bu aralar baya öyle anladım menülerinize dikkat et bak yine başa dönüyoruz biliyorsun
Aynen canım bugünden itibaren en az 3 gün kesinlikle tatlı yokCanım gerçekten sahur kötü olmuş revani güllaç bu hafta tatlı falan yok Bende bıktım gerçekten ramazanda hep tatlı hep diyorum bu yüzden kilo alıyorum
Günaydın güzelleray dün öyle yoğundum ki ancak bugün yazıyorum. Ordan oraya ordan oraya akşam pertim çıktı baygın uyudum. ama iyi geldi ankara özlemişim benim yaşadığım yer yeşil dolu her yer ağaç park bahçe çim insanın içi açılıyor. Zaten evler site ve ağırlıklı olarak dubleks tribleks evler bahçeli felan. Dün avm ye giderken yoldaki meyve ağaçlarıyla kahvaltımı yaptım diyebilirim gençken de sabah yürüyüşe çıkar dönerken meyveleri yiye yiye gelirdim tabii gençken milletin bahçesine de dalardım ama şimdi sadece yoldkileri yiyorum dün akşam küçük ablamdaydım daha eve girmeden bahçesindeki vişneye daldım ablam bi öpüşseydik yavrum acelen ne ağaç kaçmıyo orda diyo nasıl iyi geldi valla maşallah diyeyim de nazar değmesin. Yanımda insan varken telefon ile uğraşmayı hiç sevmiyorum kızlar o yüzden sık giremiyorum ama aklımdasınız blonde ambition magickk fitblack bluegreeneyes Selnurr şimdi geldik size kızlar nedir bu tatlı aşkı bi başladınız gidiyorsunuz? Oklavayı alıcam elime artık ama ya ben şu halimle canım her tatlı istediğinde yemiyorum. Azcık mücadele edin. Odadan çıkın balkona çıkın temiz hava alın gidin hemen bi sade kahve yapın bi tane maden suyu için elinize telefon alıp onunla oyalanın komik video açıp ona bakın uzaklaşın artık tatlılardan birde punka hanım hani siz katılmıştınız bizim gruba? Ben hiç menülerinizi göremedim?
Dünkü menü
Sahur 4 köfte 1 dilim peynir
İftar 1 kepçe çorba, 2 kuru biber dolması küçücüktu, 4-5 kaşık sebzeli tavuk, 4 dilim mısır ekmeği, 4-5 çatal karpuz
2 litre su
Spor maalesef yine yok ama dün yine temizlik yaptım eşimin anneannesi gile gitmiştik biraz onların evi toparladık bizim eve vakit kalmadı bayramda yaparız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?