- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.801
- 78
- 37
Canm otel de diyet yapmam ya ondan gidene kadar sikicam kendimi orda rahat birakicam sonra gelince gene basliycam zaten listede degilim tatildeyken diyet yapmam valla acikca soyluyorum yerim evt meze izgara tarzi bende cok seviyorum ama bu otelin tatlilari,kahvaltilari filan da harika bide yazin en sevdigim iki sey waffle ve dondurmasida ki orasi kahvaltida dahi waffle servisi var bide Alakartlari harika gecen de halamla osmanli mutfagina gitmistik cok guzeldi burda tum mutfaklara ayri alakart yapilmis italyan mutfagi,çin mutfagi filan hep ayri alakartlar da otel acayip buyuk zaten ayri ayri yerlerde havuzlari restorantlari farkli 3 otel gibi duruyo denize sifir zaten hepsi ayri yerden otelin kendi plajlari var bide havuz basinda basinda animasyonlara filan havuz basin da da o icecekler dondurmalar hep yenecek yani gece gunduz hem egelenip hem yiyiz icioz biz ben gecen sene de bu oteller de alip geldim 7 kilo yu ya canm her seferi aksm acik bufe almoyim izgara salata cesitlerinden yiyip diyorum aksami oyle geciryorum gunduzleride az az dikkat ederek 2 kilo aliyorum bir kac kez yaz boyu gidince 2ser den 8 kiloya kadar cikiyor aldgm orta birakiyorum kendimi ondan orda yediklerimi yazmam zaten kafa dagitip gelicem gelince rahatlamis oldugm icin direk diyete basliycam bidahaki tatil plani obur ay olur heralde ona kadar siki diyet yaparm artk oyle oyle yazin 67-68 de bitirsem bana yeter daha buyuk hedefim yok yaz yapamam ben
Ohh hadi bakalım şimdiden keyfiniz bol olsun canım