Slm kizlar
naslsn guzellerim benim
sayfalar cok dolmus kizlar okumam mumkun degildi cok ta yogundum zaten anca girebildim
Y YesilinBuyusu bak etiket yapiyorum unutmadim
gormussundur yegenimin dogum gunuydu bide bu sikisiklik icinde ona supriz dogum gunu yapayim dedim bide gece de yatili kaldilar dun aksam donduler ondan kizlar hic girme firsatim olmadi buraya
bide malum dogum gunu misafirler yani
sarmalar pastalar kurabiyeler borekler derken kizlar hepsini kendim yaptim evde ellerimle hazirlayinca piserken kokunca ca cekti tabii bide o kosusturmada zaten baya yedim gene kac gundur
3gundur sporda yapamamdm ama cok kossustur dum araliksiz ayaktaydim sporda bile boyle yorulmuyordum tabanlarim acidi resmen
bide acil tatil karari verdik dun aksam saat 10a kadar magzalar kapanana kadar ablamla aliscerisdeydik
tabanlarm acidi ve vugunde uyanir uyanmaz spor yaptm
sporum devam ama diyet batti
kizlar gecen yil bodrum da gidip kaldgm bayildigim bir otel var ve gece ablamlar oraya gitme karar aldik hadi bi kacalim biraz kafa dagitip gelelim dedik kizlar ayin 7sinde otele giris yapmis olcaz yani bodruma gidiyorm birkac gune
ama otelde de zaten yicez iccez malum
zaten tartida hala fazlaym yani suan benim arada kalan su 4gunu iyi degerlendirmem lazm kizlar ay cok sik seyler aldm otelde giymek icin biraz da odem atip gitsem cok iyi olucak yani
4gunluk cok sureyi siki tutup en azindan su fazla ciktigimi 1-2 kiloyu atip oyle gideyim diyorum