- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Kalbimi okudun resmen canım tam sana onu soracaktım avokado alayım deniycem evet bu tatlı olayından biktim eşim almış ben tatlı falan yapmıyorum yemeyecektim canım ama insan oruçluyken tatlı şeyler arıyor gerçekten ama masumunu bulmak lazım senin tarifinide yazayım onu yapayım hasarsız atlarım en azından
Ayy iyi sevindim bak buna. Denersen çok seversin eşim avakadoyu hiç sevmez benim tabağıma göz dikiyor ve ilk yaptığım zaman içinde ne olduğunu bulamamıştı. Hatta çocuklarına da yedir bak çok severler tadı aynı kakaolu puding kıvamı da öyle oluyor.
canım dinlen bol bol umarım grip değildir.
aynen spor yapınca benim iştahım da kesiliyor baya
Ay şükür değilmiş canm. Akşama biraz daha iyi oldum sonra bi tanıdığın doğum günü varmış oraya çağırdılar. Göksu'ya gittik. Biliyosundur sen orayı. Bilmiyosan netten bakarsın çok güzel bi yer. Biraz açıldım iyi geldi özlemişim ankaramı...
magickk canım yeşilin verdiği çiğ pudingi mutlaka yap hem çok da faydalı :) bana da diyetisyenim yazdı listeye ama robotum bozulduğu için yapamadım bir türlü.
bluegreeneyes canım maşallah valla sendeki enerjiden istiyorum azıcık evi komple elden geçirmem gerekiyor benim de,nasıl kalori yaktırmıştır o sana
Aaaa yemedin mi kız yeme o zaman dicem he. Zaten avakadoyu çok seviyosun valla bağımlılık yapar aynı kakaolu puding çünkü harika oluyor. Ben avakadodan nefret edenlere yaptım ayıla bayıla yediler. Gerisini sen düşün. 1. Tarifim ezme onun da hastasıyım 2. Tarifim de bu. Bu tariflerle avakado yemeyecek insan tanımıyorum.