• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kalbimi okudun resmen canım tam sana onu soracaktım avokado alayım deniycem evet bu tatlı olayından biktim eşim almış ben tatlı falan yapmıyorum yemeyecektim canım ama insan oruçluyken tatlı şeyler arıyor gerçekten ama masumunu bulmak lazım senin tarifinide yazayım onu yapayım hasarsız atlarım en azından

Ayy iyi sevindim bak buna. Denersen çok seversin eşim avakadoyu hiç sevmez benim tabağıma göz dikiyor ve ilk yaptığım zaman içinde ne olduğunu bulamamıştı. Hatta çocuklarına da yedir bak çok severler tadı aynı kakaolu puding kıvamı da öyle oluyor.

canım dinlen bol bol umarım grip değildir.

aynen spor yapınca benim iştahım da kesiliyor baya

Ay şükür değilmiş canm. Akşama biraz daha iyi oldum sonra bi tanıdığın doğum günü varmış oraya çağırdılar. Göksu'ya gittik. Biliyosundur sen orayı. Bilmiyosan netten bakarsın çok güzel bi yer. Biraz açıldım iyi geldi özlemişim ankaramı...

magickk magickk canım yeşilin verdiği çiğ pudingi mutlaka yap hem çok da faydalı :) bana da diyetisyenim yazdı listeye ama robotum bozulduğu için yapamadım bir türlü.
bluegreeneyes bluegreeneyes canım maşallah valla sendeki enerjiden istiyorum azıcık :KK70: evi komple elden geçirmem gerekiyor benim de,nasıl kalori yaktırmıştır o sana :KK76:

Aaaa yemedin mi kız yeme o zaman dicem he. Zaten avakadoyu çok seviyosun valla bağımlılık yapar aynı kakaolu puding çünkü harika oluyor. Ben avakadodan nefret edenlere yaptım ayıla bayıla yediler. Gerisini sen düşün. 1. Tarifim ezme onun da hastasıyım 2. Tarifim de bu. Bu tariflerle avakado yemeyecek insan tanımıyorum.

Dunku menü
Sahur omlet avuç içi kadar peynir 5 zeytin 10 tane kiraz
Iftar az kurufasulye 1 kase çorba 3 çiğ köfte yoğurt yarım porsiyon kazandibi yine tatlı yedim :oops:
20 dk yürüyüş
Bizim ipimizi kesen ah şu tatlılar olmasa :KK43:
Canım benim ne yorulmuşsun yaaa kıyamam. Bugün biraz dinlen bari bak.
Sağol bebem.. bu gün de dinlenme yok gibi öğlene kadar yatmayı planliyorum ama :KK66: öğleden sonra eşimin memlekete gidelim diyoruz eğer plan değişmezse orda anneannesi gil var çok yaşlılar bulundukları ilçe de küçücük temizlik yaptırmaya kimseyi bulamiyorlar onlarin evi toplarlayalim diyoruz bizim de orda dubleks evimiz var bayramda belki kalırız orayı da elden geçirmek lazım yetistirebilirsek :işsiz:
Çok yorulmussun gerçekten canım okurken yoruldum resmen sinamekiyi nasıl iciyorsun ben bir ara aldım içemedim ama kabızlığa birebir de ishal de yapabiliyor bilmiyorum bana hiç iyi gelmemişti
Sağol canm... Sinemakiyi eşim almıştı o ilk içtiği zaman ıhlamura benziyor demişti nasıl benzettiyse artık :KK48: ilk başlarda midem bulanıyordu ama şimdi ıhlamur içiyor gibi hayal ediyorum :KK45:
magickk magickk canım yeşilin verdiği çiğ pudingi mutlaka yap hem çok da faydalı :) bana da diyetisyenim yazdı listeye ama robotum bozulduğu için yapamadım bir türlü.
bluegreeneyes bluegreeneyes canım maşallah valla sendeki enerjiden istiyorum azıcık :KK70: evi komple elden geçirmem gerekiyor benim de,nasıl kalori yaktırmıştır o sana :KK76:
Kız enerji bol da yakmaya kıyamıyorum :KK70:

Kızlaaaaaaaaar günaydın. :KK71:Günaydın canım arkadaşlarım benimmmmmmm. :KK68:Akşam dışarı çıktım göksuya gittik harika bi yer internetten bi bakın. Ankaraya gelirseniz gidin bi gezin derim. Gece 12.30 du eve geldik. Ama yine sabahın köründe uyandım. Yılların alışkanlığı demişmiyor işte. :KK28: Ben bugün dışarda olurum çünkü annemler ablamlar yok biliyosunuz köydeler sadece büyük ablam burda. Ben de onun çalıştığı avm ye giderim. Almam gereken bi kaç şey var onları alırım yemek felan yerim. Akşama küçük ablam annem gelicek. Babamı ve diğerlerini göremiycem köye küçük çiftlik yaptılar bırakamıyolar bende eşim burda olduğu için köye gidemiyırum. Neyse bayram sonrası eşimi gönderdiken sonra özgürüm. :KK48:

Ayy iyi sevindim bak buna. Denersen çok seversin eşim avakadoyu hiç sevmez benim tabağıma göz dikiyor ve ilk yaptığım zaman içinde ne olduğunu bulamamıştı. Hatta çocuklarına da yedir bak çok severler tadı aynı kakaolu puding kıvamı da öyle oluyor.

Ay şükür değilmiş canm. Akşama biraz daha iyi oldum sonra bi tanıdığın doğum günü varmış oraya çağırdılar. Göksu'ya gittik. Biliyosundur sen orayı. Bilmiyosan netten bakarsın çok güzel bi yer. Biraz açıldım iyi geldi özlemişim ankaramı...

Aaaa yemedin mi kız yeme o zaman dicem he. Zaten avakadoyu çok seviyosun valla bağımlılık yapar aynı kakaolu puding çünkü harika oluyor. Ben avakadodan nefret edenlere yaptım ayıla bayıla yediler. Gerisini sen düşün. 1. Tarifim ezme onun da hastasıyım 2. Tarifim de bu. Bu tariflerle avakado yemeyecek insan tanımıyorum.
göksu'yu biliyorum da canım hiç gidemedim, umarım ben de giderim bir gün :) demek ki yol çarptı seni canım hasta olmamana çok sevindim. hamilelikte hastalık korkunç bir şey çünkü, her şey yasak.
ayrıca yeme diyorsun ama yicem işte :D avokadolu olan hiçbir şeye dayanamam. ezmesini ben de biliyorum. bir de kahvaltıda direkt doğrayıp yiyorum. tatlısını da yapıcam :D ohh :-)

magickk magickk canım bak canının tatlı çekmemesi için bir de tarçını hayatına sok derim. kan şekerini çok güzel dengeliyor. mesela aralarda kabuk tarçınla bitki çayları yapabilirsin.
bunun dışında sana bol bol masum tatlı bulalım. ben de aklıma gelenleri yazayım bak

1- yeşilin dediği avokadolu çiğ puding = kakaolu puding gibi bu
2- süt+ kakao+hurma+tarçın blenderdan geçirip içebilirsin = kakaolu süt
3- hurma(yaş hurma bulursan daha iyi olur, trabzon hurması değil bu arada normal hurmanın yaşı, ya da diğer hurmaları biraz sıcak suda beklet) + ceviz, bunları robottan kıvam alana kadar geçirip yiyebilirsin. = irmik helvasına benziyor tadı hatta daha güzel.
4- 1 muz + 6 hurma + 1 su bardağı yulaf + 1 paket vanilya + 1 yk kakao + 2 yk hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı robotta bızztt sonra kaşıkla yağlı kağıda dök, 180 derece fırında pişir. bu da sana mis gibi sağlıklı kurabiye :KK200:

sanırım iyi ki benim robotum bozulmuş :D

Kızlaaaaaaaaar günaydın. :KK71:Günaydın canım arkadaşlarım benimmmmmmm. :KK68:Akşam dışarı çıktım göksuya gittik harika bi yer internetten bi bakın. Ankaraya gelirseniz gidin bi gezin derim. Gece 12.30 du eve geldik. Ama yine sabahın köründe uyandım. Yılların alışkanlığı demişmiyor işte. :KK28: Ben bugün dışarda olurum çünkü annemler ablamlar yok biliyosunuz köydeler sadece büyük ablam burda. Ben de onun çalıştığı avm ye giderim. Almam gereken bi kaç şey var onları alırım yemek felan yerim. Akşama küçük ablam annem gelicek. Babamı ve diğerlerini göremiycem köye küçük çiftlik yaptılar bırakamıyolar bende eşim burda olduğu için köye gidemiyırum. Neyse bayram sonrası eşimi gönderdiken sonra özgürüm. :KK48:
canım ne güzel maşallah aşırı enerjiksin şimdiden yaramış sana ankara :-):KK73:

kızlar ben dünün ve bugünün menüsünü yazmayayım :oops::oops: herkes kaçamak yapınca yazmıyor banane ben de yazmıycam işte :oops: zaten ölçüleri saya saya yemedim o derece yani :confused:
neyse pazartesinden itibaren söz verdiğim gibi toparlıyorum. spor da yapamadıkça daha çok yiyorum ama haftaya hayır :KK20:
bluegreeneyes bluegreeneyes Y YesilinBuyusu magickk magickk kızlar ben çarşamba spor yaptım, 2 gün normal hamlık vardı üstümde. ama 3 gündür ağrım artarak gidiyor azalması gerekirken :KK61: özellikle sağ bacak baldırımda korkunç bir ağrı var, uyutmuyor bile. sabah da çok kötü bir ağrıyla uyandım duş bile alamadım oturarak aldım düşünün. şimdi de termofora sıcak su koydum onunla yatakta duruyorum :cry: eskiden de hamlardım hamlama ağrısını kas ağrısını biliyorum, hatta güzel bir ağrı o ama şu an bacağım taş gibi sert gerilmiş ve çok ağrılı. pazartesi de artık spora başlamam gerekiyor tekrar bu şekilde düzenim bozuldu :KK42: acile gidip kas gevşetici mi vurulsam ne önerirsiniz bana :KK42:

Slm kizlar :KK200: naslsn guzellerim benim:KK37:sayfalar cok dolmus kizlar okumam mumkun degildi cok ta yogundum zaten anca girebildim Y YesilinBuyusu bak etiket yapiyorum unutmadim :KK66: gormussundur yegenimin dogum gunuydu bide bu sikisiklik icinde ona supriz dogum gunu yapayim dedim bide gece de yatili kaldilar dun aksam donduler ondan kizlar hic girme firsatim olmadi buraya:KK22: bide malum dogum gunu misafirler yani :oops: sarmalar pastalar kurabiyeler borekler derken kizlar hepsini kendim yaptim evde ellerimle hazirlayinca piserken kokunca ca cekti tabii bide o kosusturmada zaten baya yedim gene kac gundur :sinirli: 3gundur sporda yapamamdm ama cok kossustur dum araliksiz ayaktaydim sporda bile boyle yorulmuyordum tabanlarim acidi resmen:ruh: bide acil tatil karari verdik dun aksam saat 10a kadar magzalar kapanana kadar ablamla aliscerisdeydik :rapci: tabanlarm acidi ve vugunde uyanir uyanmaz spor yaptm:spor: sporum devam ama diyet batti :silah: kizlar gecen yil bodrum da gidip kaldgm bayildigim bir otel var ve gece ablamlar oraya gitme karar aldik hadi bi kacalim biraz kafa dagitip gelelim dedik kizlar ayin 7sinde otele giris yapmis olcaz yani bodruma gidiyorm birkac gune:KK200: ama otelde de zaten yicez iccez malum:eek: zaten tartida hala fazlaym yani suan benim arada kalan su 4gunu iyi degerlendirmem lazm kizlar ay cok sik seyler aldm otelde giymek icin biraz da odem atip gitsem cok iyi olucak yani ;) 4gunluk cok sureyi siki tutup en azindan su fazla ciktigimi 1-2 kiloyu atip oyle gideyim diyorum:KK36:

Son düzenleme:
Günaydın canm ;) iyi gezmeler :KK54:
kızlar ben dünün ve bugünün menüsünü yazmayayım :oops::oops: herkes kaçamak yapınca yazmıyor banane ben de yazmıycam işte :oops: zaten ölçüleri saya saya yemedim o derece yani :confused:
neyse pazartesinden itibaren söz verdiğim gibi toparlıyorum. spor da yapamadıkça daha çok yiyorum ama haftaya hayır :KK20:
bluegreeneyes bluegreeneyes Y YesilinBuyusu magickk magickk kızlar ben çarşamba spor yaptım, 2 gün normal hamlık vardı üstümde. ama 3 gündür ağrım artarak gidiyor azalması gerekirken :KK61: özellikle sağ bacak baldırımda korkunç bir ağrı var, uyutmuyor bile. sabah da çok kötü bir ağrıyla uyandım duş bile alamadım oturarak aldım düşünün. şimdi de termofora sıcak su koydum onunla yatakta duruyorum :cry: eskiden de hamlardım hamlama ağrısını kas ağrısını biliyorum, hatta güzel bir ağrı o ama şu an bacağım taş gibi sert gerilmiş ve çok ağrılı. pazartesi de artık spora başlamam gerekiyor tekrar bu şekilde düzenim bozuldu :KK42: acile gidip kas gevşetici mi vurulsam ne önerirsiniz bana :KK42:
Kas gevşetici iyi gelebilir canm ;) menüyü de bekliyorum valla ben kacmaklarla felan yazıyorum :KK51:
Slm kizlar :KK200: naslsn guzellerim benim:KK37:sayfalar cok dolmus kizlar okumam mumkun degildi cok ta yogundum zaten anca girebildim Y YesilinBuyusu bak etiket yapiyorum unutmadim :KK66: gormussundur yegenimin dogum gunuydu bide bu sikisiklik icinde ona supriz dogum gunu yapayim dedim bide gece de yatili kaldilar dun aksam donduler ondan kizlar hic girme firsatim olmadi buraya:KK22: bide malum dogum gunu misafirler yani :oops: sarmalar pastalar kurabiyeler borekler derken kizlar hepsini kendim yaptim evde ellerimle hazirlayinca piserken kokunca ca cekti tabii bide o kosusturmada zaten baya yedim gene kac gundur :sinirli: 3gundur sporda yapamamdm ama cok kossustur dum araliksiz ayaktaydim sporda bile boyle yorulmuyordum tabanlarim acidi resmen:ruh: bide acil tatil karari verdik dun aksam saat 10a kadar magzalar kapanana kadar ablamla aliscerisdeydik :rapci: tabanlarm acidi ve vugunde uyanir uyanmaz spor yaptm:spor: sporum devam ama diyet batti :silah: kizlar gecen yil bodrum da gidip kaldgm bayildigim bir otel var ve gece ablamlar oraya gitme karar aldik hadi bi kacalim biraz kafa dagitip gelelim dedik kizlar ayin 7sinde otele giris yapmis olcaz yani bodruma gidiyorm birkac gune:KK200: ama otelde de zaten yicez iccez malum:eek: zaten tartida hala fazlaym yani suan benim arada kalan su 4gunu iyi degerlendirmem lazm kizlar ay cok sik seyler aldm otelde giymek icin biraz da odem atip gitsem cok iyi olucak yani :KK66: 4gunluk cok sureyi siki tutup en azindan su fazla ciktigimi 1-2 kiloyu atip oyle gideyim diyorum:KK36:
Şimdiden iyi eglenceler canm :KK54:bizim yerimize de eğlen ;) biz de 3 temmuzdan sonra çıkacağız izinlerde sıkıntı olmazsa :dua:

Bu gece yeme ama :KK70: hatırlıyorum çeri domates sayısı 10-15 di sanırım :KK48: hele yeşil mercimek yemeği yapıyorduk bı ara hep beraber onu da tencere bitmeyince bırakmayınız birakamiyorduk :KK70:

Ben önceden tarçın tadını sevmiyordum şimdi alıştım seviyorum kahveye de 1 çay kaşığı ekliyorum yaparken :KK66: şimdi de tarçınlı su iciyorum :)

Canm hava değişiminden etkilenirsin bu gün yarın dinlen sonra zaten açılırsın :KK54:

Tatlım sen en iyisi eve daha serbetlş tatlı alma :KK66:

Kendim yapmıştım eşim istedi diye ama yapmam artık tepside durduğu gibi durmuyor çünkü:))

Dünkü menü
Sahur, 3 dilim bayat ekmek pizzasi, 1.5 yumurta beyazı, domates salatalık
İftar 2 kaşık pilav 6 kaşık kuru fasulye
Ara 2 dilim az şekerli kek(annem benim için revaniden serbestsiz ayırmıştı)
2 litre su
Spor yapacak halim kalmadı valla :KK43:

Menün gayet güzel canım az şekerli kek revaniden çok çok iyi:)

Dunku menü
Sahur omlet avuç içi kadar peynir 5 zeytin 10 tane kiraz
Iftar az kurufasulye 1 kase çorba 3 çiğ köfte yoğurt yarım porsiyon kazandibi yine tatlı yedim :oops:
20 dk yürüyüş

Ah bu tatlılar:)) En azından sütlü tatlı canım şerbetliye göre gayet hafif onun dışında çok güzel zaten menün

Günaydın canım iyi gezmeler bizim yerimizede gez bol bol:)

magickk magickk canım bak canının tatlı çekmemesi için bir de tarçını hayatına sok derim. kan şekerini çok güzel dengeliyor. mesela aralarda kabuk tarçınla bitki çayları yapabilirsin.
bunun dışında sana bol bol masum tatlı bulalım. ben de aklıma gelenleri yazayım bak

3- hurma(yaş hurma bulursan daha iyi olur, trabzon hurması değil bu arada normal hurmanın yaşı, ya da diğer hurmaları biraz sıcak suda beklet) + ceviz, bunları robottan kıvam alana kadar geçirip yiyebilirsin. = irmik helvasına benziyor tadı hatta daha güzel.
4- 1 muz + 6 hurma + 1 su bardağı yulaf + 1 paket vanilya + 1 yk kakao + 2 yk hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı robotta bızztt sonra kaşıkla yağlı kağıda dök, 180 derece fırında pişir. bu da sana mis gibi sağlıklı kurabiye :KK200:

sanırım iyi ki benim robotum bozulmuş :KK70:

Süper tarifler bana da lazım eline sağlık:)

Çok kötü canım ya bana
Bizim ipimizi kesen ah şu tatlılar olmasa :KK43:

Sağol bebem.. bu gün de dinlenme yok gibi öğlene kadar yatmayı planliyorum ama :KK66: öğleden sonra eşimin memlekete gidelim diyoruz eğer plan değişmezse orda anneannesi gil var çok yaşlılar bulundukları ilçe de küçücük temizlik yaptırmaya kimseyi bulamiyorlar onlarin evi toplarlayalim diyoruz bizim de orda dubleks evimiz var bayramda belki kalırız orayı da elden geçirmek lazım yetistirebilirsek :işsiz:

Sağol canm... Sinemakiyi eşim almıştı o ilk içtiği zaman ıhlamura benziyor demişti nasıl benzettiyse artık :KK48: ilk başlarda midem bulanıyordu ama şimdi ıhlamur içiyor gibi hayal ediyorum :KK45:

Kız enerji bol da yakmaya kıyamıyorum :KK70:
Aynen canım ya ah şu tatlılar

Kesin severim canım :anne:

Oh ne güzel canım enerjin bol olsun hareket falan kiloda almazsın :KK55:

sanırım iyi ki benim robotum bozulmuş :KK70:
Harika tarifler canım bana çok iyi gelecek kopyalayayim yoksa arada kaynar bulamam ben tatlı isteğimi gidermiyorsam en iyisi masumlarını yapayım zamanla gidecektir biliyorum avokado alıyordum geri bıraktım çok sertti keşke alsaydım bir kaç günde yumuşardı hurmada kuru var yaşı heryerde olmuyor yumusatirim onuda çok teşekkürler aklıniza geldikçe yazın

Harika tarifler canım bana çok iyi gelecek kopyalayayim yoksa arada kaynar bulamam ben tatlı isteğimi gidermiyorsam en iyisi masumlarını yapayım zamanla gidecektir biliyorum avokado alıyordum geri bıraktım çok sertti keşke alsaydım bir kaç günde yumuşardı hurmada kuru var yaşı heryerde olmuyor yumusatirim onuda çok teşekkürler aklıniza geldikçe yazın
avokadoyu gazeteye sararsan birkaç güne olgunlaşıyor canım :)

Back