çok güzel menü canım afiyet olsun :) türk kahvesini tarçınlı nasıl yapıyorsun? bir kere denedim de pek sevmemiştimDünkü menü
Sahur 1.5 sahanda yumurta 3 yumurtayı eşimle paylaştık, 1 dilim peynir, domates salatalık, 2 dilim ekmek
İftar 2 kepçe corba az yağlı yaptım 1 karnıyarik bolca salata 4-5 çatal karpuz 2 kuru kayısı
Ara 1 fincan tarçınlı kahve,5-6 beyaz leblebi
2 litre su
Spor maalesef yok ama işten gelince bütün evi süpürüp sildim halilarim gelmişti onları yerleştirdim spora geçmez ama olsun :) bu gün başlıyorum tekrar bisiklet ve çembere
çok sevindik canım asya'ya kocaman öpücükler bendenKızlaaaaar havaalanından yazıyorum yeşil ankara yolcusuuuuuuçok öpüyorum sizleri şükür bugün çok daha iyiyim
Canım bende hiç bilmiyorum ki napsak benim tatlı istegimi kesmem gerekiyor seninde porsiyon azaltman lazım en iyisi spor onu fazlalastirirsak olur gibime geliyormagickk canım biz ikimiz bir kendimizi toplayalım cidden, sana akıl veriyorum ama en başta bana bir disiplin şart. n'apsak ne etsek?
Hava değişimidir canım geçer birde hamilesin normal sen kendine dikkat et yinedeKızlar yol çarptı beni ya sanki ateşim çıktı grip gibi oldum böyle bi kemiklerim felan sızladı kafamı kaldıramıyorum Asyayı babasıyla gönderdim istrahat ediyorum. Bugün bi alışma modu olsun bakalım. İnşallah uzun sürmez.bluegreeneyes fitblack magickk çok teşekkürler kızlar.
Bence sorun yok canım menünde sadece tulumba işi bozmuş şerbetli tatlı kalorisi yüksek oluyor biliyosun dikkat edersin canım yarınEki Görüntüle 2153270 Eki Görüntüle 2153271 Kızlar nasılsınız tüm gün temizlik yaptım ancak gelebildim tulumbalar hiç olmadı biliyorum bitsede kurtulsam:))
Bence sorun yok canım menünde sadece tulumba işi bozmuş şerbetli tatlı kalorisi yüksek oluyor biliyosun dikkat edersin canım yarın
off gece yediğimi çaktırmayıp sabah yemiş gibi yapacaktımama evet yedim direkt anlıyorsun zaten kaçmıyor senden hiç aslında listeye uyunca porsiyon kavramım oluyor az ve çeşitli. ama yemek yapamayınca doymuyor gibi hissediyorum bu haftam böyle olacak sanırım blue ama pazartesinden spora devam artı çıkmayacağım sana söz
bir de keşke gelsen de elimden alsan yediklerimiçünkü zaten 3-5 kişilik yiyorum şu ara
Bu gece yeme amabluegreeneyes ben daha önce de böyleydim hatırlıyor musun 3 tabak domates, 2 tabak salatalık artık bunları yazmaya utandığım için domates,salatalık deyip geçiyorum
Ben önceden tarçın tadını sevmiyordum şimdi alıştım seviyorum kahveye de 1 çay kaşığı ekliyorum yaparkençok güzel menü canım afiyet olsun :) türk kahvesini tarçınlı nasıl yapıyorsun? bir kere denedim de pek sevmemiştim
Canm hava değişiminden etkilenirsin bu gün yarın dinlen sonra zaten açılırsınKızlar yol çarptı beni ya sanki ateşim çıktı grip gibi oldum böyle bi kemiklerim felan sızladı kafamı kaldıramıyorum Asyayı babasıyla gönderdim istrahat ediyorum. Bugün bi alışma modu olsun bakalım. İnşallah uzun sürmez.bluegreeneyes fitblack magickk çok teşekkürler kızlar.
Tatlım sen en iyisi eve daha serbetlş tatlı almaEki Görüntüle 2153270 Eki Görüntüle 2153271 Kızlar nasılsınız tüm gün temizlik yaptım ancak gelebildim tulumbalar hiç olmadı biliyorum bitsede kurtulsam:))
Kızlar sabah yazdıktan sonra temizlik işlerine giriş yaptım2si boydan cam biri normal 3 oda pencere, bir de kocaman bı cam balkonum var oraları sildim iki oda kaldı onlar da ilk fırsatta silinecek 3 tane büyük boy ikisi zebra biri düz stor yikadik, geçen halıları verirken balkon halısını vermemiştim o da camları açık unutunca yağmurdan ıslandı onu da yıkadım çamaşırlar gırla zaten pert düşüp 17:30dan 18:00 e kadar uyudum sonra annemin misafirleri vardı ona yardıma gittim 20-30 kisilik iftar daveti verdi onların bulaşıkları makinaya sigmadi haliyle onları yıkadım koca koca tencereler 12ye doğru eve geldik çocuğu uyuttum makinaya çamaşır attım şimdi de buraya yaziyorum yazarken yoruldum ayyyy
Bu arada uzun süredir yaşamadığm kabızlık problemi yaşıyorum onun için de sinemaki içtim şimdi de tarçınlı su iciyorum sahura kadar içerim makina bitince çamaşırları asip hazirdan biseyler yer yatarım eşim nöbette tek olunca hazır ne varsa onu yiyorum(köfte var yisem mi bilemiyorum )
Ayyyy çok uzun yazdım hemen menü yazıyorum...
Dunku menü
Sahur omlet avuç içi kadar peynir 5 zeytin 10 tane kiraz
Iftar az kurufasulye 1 kase çorba 3 çiğ köfte yoğurt yarım porsiyon kazandibi yine tatlı yedim
20 dk yürüyüş
Kalbimi okudun resmen canım tam sana onu soracaktım avokado alayım deniycem evet bu tatlı olayından biktim eşim almış ben tatlı falan yapmıyorum yemeyecektim canım ama insan oruçluyken tatlı şeyler arıyor gerçekten ama masumunu bulmak lazım senin tarifinide yazayım onu yapayım hasarsız atlarım en azındanKuzuuuuu bu tatlı işini nasıl çözücez biz? Benim avakado pudingini denesen? Belki unutmuşsundur tekrar vereyim tarifi. Yarım avakado 1 muz 1 tatlı kaşığı kakao 1 çorba kaşığı pekmez veya bi kaç tane hurma fındık ceviz ne varsa robottan geçir tamamdır.
Çok yorulmussun gerçekten canım okurken yoruldum resmen sinamekiyi nasıl iciyorsun ben bir ara aldım içemedim ama kabızlığa birebir de ishal de yapabiliyor bilmiyorum bana hiç iyi gelmemiştiKızlar sabah yazdıktan sonra temizlik işlerine giriş yaptım2si boydan cam biri normal 3 oda pencere, bir de kocaman bı cam balkonum var oraları sildim iki oda kaldı onlar da ilk fırsatta silinecek 3 tane büyük boy ikisi zebra biri düz stor yikadik, geçen halıları verirken balkon halısını vermemiştim o da camları açık unutunca yağmurdan ıslandı onu da yıkadım çamaşırlar gırla zaten pert düşüp 17:30dan 18:00 e kadar uyudum sonra annemin misafirleri vardı ona yardıma gittim 20-30 kisilik iftar daveti verdi onların bulaşıkları makinaya sigmadi haliyle onları yıkadım koca koca tencereler 12ye doğru eve geldik çocuğu uyuttum makinaya çamaşır attım şimdi de buraya yaziyorum yazarken yoruldum ayyyy
Bu arada uzun süredir yaşamadığm kabızlık problemi yaşıyorum onun için de sinemaki içtim şimdi de tarçınlı su iciyorum sahura kadar içerim makina bitince çamaşırları asip hazirdan biseyler yer yatarım eşim nöbette tek olunca hazır ne varsa onu yiyorum(köfte var yisem mi bilemiyorum )
Ayyyy çok uzun yazdım hemen menü yazıyorum...
canım dinlen bol bol umarım grip değildir.Kızlar yol çarptı beni ya sanki ateşim çıktı grip gibi oldum böyle bi kemiklerim felan sızladı kafamı kaldıramıyorum Asyayı babasıyla gönderdim istrahat ediyorum. Bugün bi alışma modu olsun bakalım. İnşallah uzun sürmez.bluegreeneyes fitblack magickk çok teşekkürler kızlar.
aynen spor yapınca benim iştahım da kesiliyor bayaCanım bende hiç bilmiyorum ki napsak benim tatlı istegimi kesmem gerekiyor seninde porsiyon azaltman lazım en iyisi spor onu fazlalastirirsak olur gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?