Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok güzel menü canım afiyet olsun :) türk kahvesini tarçınlı nasıl yapıyorsun? bir kere denedim de pek sevmemiştim

Kızlar yol çarptı beni ya sanki ateşim çıktı grip gibi oldum böyle bi kemiklerim felan sızladı kafamı kaldıramıyorum Asyayı babasıyla gönderdim istrahat ediyorum. Bugün bi alışma modu olsun bakalım. İnşallah uzun sürmez. bluegreeneyes fitblack magickk çok teşekkürler kızlar.

magickk canım biz ikimiz bir kendimizi toplayalım cidden, sana akıl veriyorum ama en başta bana bir disiplin şart. n'apsak ne etsek?
Canım bende hiç bilmiyorum ki napsak benim tatlı istegimi kesmem gerekiyor seninde porsiyon azaltman lazım en iyisi spor onu fazlalastirirsak olur gibime geliyor

Hava değişimidir canım geçer birde hamilesin normal sen kendine dikkat et yinede

Bence sorun yok canım menünde sadece tulumba işi bozmuş şerbetli tatlı kalorisi yüksek oluyor biliyosun dikkat edersin canım yarın

Sağol canım moral oldun gerçekten yarın dikkat ederim mutlaka:) Tatlı krizlerini kesmenin yolu belkise şekeri komple bırakmak bende bağımlılık yaptığı kesin şekerin. Daha önce şekersiz 21 gün yaptım 3,4 defa hepsinde aynı ferahlığı hafifliği yaşadım bayramdan sonra başlayacağım inşallah şeker orucuna olmayacak böyle

bluegreeneyes ben daha önce de böyleydim hatırlıyor musun 3 tabak domates, 2 tabak salatalık artık bunları yazmaya utandığım için domates,salatalık deyip geçiyorum
Bu gece yeme ama hatırlıyorum çeri domates sayısı 10-15 di sanırım hele yeşil mercimek yemeği yapıyorduk bı ara hep beraber onu da tencere bitmeyince bırakmayınız birakamiyorduk
çok güzel menü canım afiyet olsun :) türk kahvesini tarçınlı nasıl yapıyorsun? bir kere denedim de pek sevmemiştim
Ben önceden tarçın tadını sevmiyordum şimdi alıştım seviyorum kahveye de 1 çay kaşığı ekliyorum yaparken şimdi de tarçınlı su iciyorum :)
Canm hava değişiminden etkilenirsin bu gün yarın dinlen sonra zaten açılırsın
Eki Görüntüle 2153270 Eki Görüntüle 2153271 Kızlar nasılsınız tüm gün temizlik yaptım ancak gelebildim tulumbalar hiç olmadı biliyorum bitsede kurtulsam:))
Tatlım sen en iyisi eve daha serbetlş tatlı alma

Kızlar sabah yazdıktan sonra temizlik işlerine giriş yaptım 2si boydan cam biri normal 3 oda pencere, bir de kocaman bı cam balkonum var oraları sildim iki oda kaldı onlar da ilk fırsatta silinecek3 tane büyük boy ikisi zebra biri düz stor yikadik, geçen halıları verirken balkon halısını vermemiştim o da camları açık unutunca yağmurdan ıslandı onu da yıkadım çamaşırlar gırla zaten pert düşüp 17:30dan 18:00 e kadar uyudumsonra annemin misafirleri vardı ona yardıma gittim 20-30 kisilik iftar daveti verdi onların bulaşıkları makinaya sigmadi haliyle onları yıkadım koca koca tencereler 12ye doğru eve geldik çocuğu uyuttum makinaya çamaşır attım şimdi de buraya yaziyorum yazarken yoruldum ayyyy
Bu arada uzun süredir yaşamadığm kabızlık problemi yaşıyorum onun için de sinemaki içtim şimdi de tarçınlı su iciyorum sahura kadar içerim makina bitince çamaşırları asip hazirdan biseyler yer yatarım eşim nöbette tek olunca hazır ne varsa onu yiyorum(köfte var yisem mi bilemiyorum )
Ayyyy çok uzun yazdım hemen menü yazıyorum...

Canım benim ne yorulmuşsun yaaa kıyamam. Bugün biraz dinlen bari bak.

Dunku menü
Sahur omlet avuç içi kadar peynir 5 zeytin 10 tane kiraz
Iftar az kurufasulye 1 kase çorba 3 çiğ köfte yoğurt yarım porsiyon kazandibi yine tatlı yedim
20 dk yürüyüş

Kuzuuuuu bu tatlı işini nasıl çözücez biz? Benim avakado pudingini denesen? Belki unutmuşsundur tekrar vereyim tarifi. Yarım avakado 1 muz 1 tatlı kaşığı kakao 1 çorba kaşığı pekmez veya bi kaç tane hurma fındık ceviz ne varsa robottan geçir tamamdır.

Kalbimi okudun resmen canım tam sana onu soracaktım avokado alayım deniycem evet bu tatlı olayından biktim eşim almış ben tatlı falan yapmıyorum yemeyecektim canım ama insan oruçluyken tatlı şeyler arıyor gerçekten ama masumunu bulmak lazım senin tarifinide yazayım onu yapayım hasarsız atlarım en azından

Çok yorulmussun gerçekten canım okurken yoruldum resmen sinamekiyi nasıl iciyorsun ben bir ara aldım içemedim ama kabızlığa birebir de ishal de yapabiliyor bilmiyorum bana hiç iyi gelmemişti

canım dinlen bol bol umarım grip değildir.
Canım bende hiç bilmiyorum ki napsak benim tatlı istegimi kesmem gerekiyor seninde porsiyon azaltman lazım en iyisi spor onu fazlalastirirsak olur gibime geliyor
aynen spor yapınca benim iştahım da kesiliyor baya

magickk canım yeşilin verdiği çiğ pudingi mutlaka yap hem çok da faydalı :) bana da diyetisyenim yazdı listeye ama robotum bozulduğu için yapamadım bir türlü.
bluegreeneyes canım maşallah valla sendeki enerjiden istiyorum azıcık evi komple elden geçirmem gerekiyor benim de,nasıl kalori yaktırmıştır o sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…