• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar spor hamlığı ne zaman geçer? iki gün oldu hala bacaklarm felaket durumda. oturup kalkarken bile zorlanıyorum. yarın kesin gitmem lazım spora ama hareketleri bu acıyla nasıl yapacağım bilmiyorum Y YesilinBuyusu canım sen kesin bilirsin, n'apacağım :110:

Canım düzenli yapacaksın yoksa sürekli o hamlığı çekersin. Kekik biberiye veya adaçayı yağı var mı evde zeytinyağı ile karıştırıp sürersen iyi gelir ağrılarına sıcak da yumuşatır kaslarını o da iyi gelir ama bi süre çekeceksin canım güzel ağrılar ama bunlar öyle düşün. Birde ara ara programı artırdıkları zaman tekrar bu sancılar olur normal tik çaren düzenli yapmak canım. Bu arada avakado ve ananas evet azcık çok olmuş özellikle avakado biliyorsun o baya yağlı bir meyve

Benim hamligim 1 hafta sürdü yürüyemedim canım yesilcim de sağolsun yardımcı oldu yapmaya devam et sakın bırakma geçecek ve daha kolay yapacaksın dedi ve dedidigi gibi oldu çok kolay yapmıştım artık
:KK19: benim arkadaşım her türlü tavsiyeye açık canım benim :KK200:

Canım düzenli yapacaksın yoksa sürekli o hamlığı çekersin. Kekik biberiye veya adaçayı yağı var mı evde zeytinyağı ile karıştırıp sürersen iyi gelir ağrılarına sıcak da yumuşatır kaslarını o da iyi gelir ama bi süre çekeceksin canım güzel ağrılar ama bunlar öyle düşün. Birde ara ara programı artırdıkları zaman tekrar bu sancılar olur normal tik çaren düzenli yapmak canım. Bu arada avakado ve ananas evet azcık çok olmuş özellikle avakado biliyorsun o baya yağlı bir meyve
evet diyetisyen avokadoyu çok sevdiğim için günde yarım yememe izin verdi ama ben uyamıyorum yine :KK61: yarın toparlamaya çalışacağım bıktım kendimden de duygusal açlık problemimden de :KK42:
yarın da spora gideceğim kesin üstüne gideyim canım haklısın ama yürüyemiyorum bile o bacakları nasıl kaldırıp indireceğim acaba :KK64:

evet diyetisyen avokadoyu çok sevdiğim için günde yarım yememe izin verdi ama ben uyamıyorum yine :KK61: yarın toparlamaya çalışacağım bıktım kendimden de duygusal açlık problemimden de :KK42:
yarın da spora gideceğim kesin üstüne gideyim canım haklısın ama yürüyemiyorum bile o bacakları nasıl kaldırıp indireceğim acaba :KK64:

Canım yaparken çözülüyosun yumuşuyo bacaklar tabi 1 hafta birazcık ağrı olacak ama yapmana engel olmaz merak etme

bugünkü menüm

sabah öncesi

ılık limonlu su

sabah
2 tabak taze fasulye
4 kepçe mercimek çorba
kırmızı lahana salatası

ara
8 dilim ananas= 1 bütün yani
25 çiğ kaju
1 fincan türk kahvesi
(resmen 8 kişilik ara yaptım)

öğle
10 yk avokado ezmesi= yani 2-2.5 avokado
8 yk karabuğday
salata

akşam
1 fincan türk kahvesi
eh bir zahmet akşam da yemeyeyim yani

1 litre su

bana istediğinizi diyebilirsiniz:KK11:
Blackm senin menüleri elinden alıp yarısını yemeye gelecem :D porsiyon kavramını sana nasıl asilasak ki :KK51: bütün ananas 2.5 avakado 25 kaju bilemedim suyu umarım tamamlamışsindir :sopa: araları azaltp akşama yemek güzel olurdu hem gece de acikmazdin:işsiz: hadi söyle gece yedin mi :KK48:
Bugünkü menüm
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir 3 ceviz
Ara 1 bardak tarçınlı süt 3 hurma 5 fındık
Spor 300 kalorilik sporumu ve leslie 1 mil yaptım
Akşam 1 tabak zeytinyağlı kabak 2 kaşık fasulye 1 kase yoğurt
Bu arada dün menü yazdıktan sonra 2 kurabiye yedim :oops: ama 7.500 adım attım sonrasında off off
Menu güzel o kurabiyeler de ekmek yememissn onun yerine geçer :KK54:hem spor da var ;)

Dünkü menü
Sahur 1.5 sahanda yumurta 3 yumurtayı eşimle paylaştık, 1 dilim peynir, domates salatalık, 2 dilim ekmek
İftar 2 kepçe corba az yağlı yaptım 1 karnıyarik bolca salata 4-5 çatal karpuz 2 kuru kayısı
Ara 1 fincan tarçınlı kahve,5-6 beyaz leblebi
2 litre su
Spor maalesef yok ama işten gelince bütün evi süpürüp sildim halilarim gelmişti onları yerleştirdim spora geçmez ama olsun :) bu gün başlıyorum tekrar bisiklet ve çembere ;)

Blackm senin menüleri elinden alıp yarısını yemeye gelecem :KK70: porsiyon kavramını sana nasıl asilasak ki :KK51: bütün ananas 2.5 avakado 25 kaju bilemedim suyu umarım tamamlamışsindir :sopa: araları azaltp akşama yemek güzel olurdu hem gece de acikmazdin:işsiz: hadi söyle gece yedin mi :KK48:
off gece yediğimi çaktırmayıp sabah yemiş gibi yapacaktım :D ama evet yedim direkt anlıyorsun zaten kaçmıyor senden hiç :D aslında listeye uyunca porsiyon kavramım oluyor az ve çeşitli. ama yemek yapamayınca doymuyor gibi hissediyorum bu haftam böyle olacak sanırım blue :110: ama pazartesinden spora devam artı çıkmayacağım sana söz :oops:
bir de keşke gelsen de elimden alsan yediklerimi :D çünkü zaten 3-5 kişilik yiyorum şu ara:eek:

Back