Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Nerdee canım ah keşke 160 im ben
canım 1.60'a 60 kilo çok oluyor cidden, ha ben çok kas yaparım kas kütlem çok artar six packlerimi ortaya çıkaracağım diyorsan olur bak iyi ki ölçü alıyoruz ikimizde de kol belası var bizim en fazla 55 olmamız lazım

valla şunları okudukça evlilik fobim katlanarak artıyor neyse ben zaten kedili teyze olmak istiyorum

Bencede canım

bugünkü menüm

sabah öncesi

ılık limonlu su

sabah
2 tabak taze fasulye
4 kepçe mercimek çorba
kırmızı lahana salatası

ara
8 dilim ananas= 1 bütün yani
25 çiğ kaju
1 fincan türk kahvesi
(resmen 8 kişilik ara yaptım)

öğle
10 yk avokado ezmesi= yani 2-2.5 avokado
8 yk karabuğday
salata

akşam
1 fincan türk kahvesi
eh bir zahmet akşam da yemeyeyim yani

1 litre su

bana istediğinizi diyebilirsiniz

Canım sen bu kadar yiyiyorsun kiloda veriyorsun zararlı birşey yememissin ki yalnız akşam yok işte bu kötü oluyor neyse düzelteceksin inanıyorum sana senden ümidimi kesmedim gözümun önünde kajular avokadolar uçtu demekki vegan olanın kacamagida böyle oluyormuş ha birde ananas var dimi yine napsak seni acaba su da az

Benim hamligim 1 hafta sürdü yürüyemedim canım yesilcim de sağolsun yardımcı oldu yapmaya devam et sakın bırakma geçecek ve daha kolay yapacaksın dedi ve dedidigi gibi oldu çok kolay yapmıştım artık

şimdi şişemi yanıma aldım gece boyu su içeceğim. sinirden bu kadar yedim, allahtan evde ekmek yoktu. tahin pekmeze dalsaydım bu haftayı komple kurtaramazdım ananasla paçayı sıyırdım. akşam yemeli miyim sence? hala tok hissediyorum ama sinirim geçince farkına vardım

Benim hamligim 1 hafta sürdü yürüyemedim canım yesilcim de sağolsun yardımcı oldu yapmaya devam et sakın bırakma geçecek ve daha kolay yapacaksın dedi ve dedidigi gibi oldu çok kolay yapmıştım artık
yaa öyle mi ara vermeyeyim mi? 2 gün gitmedim bilerek yapamam hareketleri diye ama tüh yarın kesin gidiyorum o zaman

Bugünkü menüm
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir 3 ceviz
Ara 1 bardak tarçınlı süt 3 hurma 5 fındık
Spor 300 kalorilik sporumu ve leslie 1 mil yaptım
Akşam 1 tabak zeytinyağlı kabak 2 kaşık fasulye 1 kase yoğurt
Bu arada dün menü yazdıktan sonra 2 kurabiye yedim ama 7.500 adım attım sonrasında off off

yaa öyle mi ara vermeyeyim mi? 2 gün gitmedim bilerek yapamam hareketleri diye ama tüh yarın kesin gidiyorum o zaman
Evet ara vermemek lazımmış yoksa o hamlık daha kötü oluyomuş ve geçmezmiş ancak üzerine giderek geçermiş öyle söylediler banada yoksa pes etmiştim berbat bir ağrı canım iyi bilirim paytak paytak yuruyodum yani düşün

yaa aslında menün çok güzell. dur bakalım böyle devam et menülere sporlara. 2 kurabiyeden bir şey olmaz ayrıca

ya bacak bacak üstüne bile atarken canım çok acıyor pozisyon değiştiremiyorum evde 3 adım atamıyorum bu halde o feci hareketleri nasıl yapacağım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…