çünkü evde sağlıksız bir şey barındırmıyorum bu konuda takıntılıyım allahtan. ama porsiyon kavramım yok.Tatlım yolverin gideyim yeme bozukluğu için psikolojik danışmanlık alıyordu acaba sen de bı denesn misenin tek problemin düzensiz beslenme... Neyse ki sağlıklı besleniyorsun ki üzerine koymuyorsun hatta azck azaltınca çok güzel kilo veriyorsun
canım sen de çok güzel vermişsin tebrik ederim***1. TAKIM 572. ETAP***
chihiro79 (60/59/1/%1.66)
Sevilay80 (74.5//% )
Mirafatos (69.1//%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
nil u mihr(/70//% )bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (64.5//%)
minemelek2015 (54.4//%)Gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Saglikliyasamgunlugumm(62.8/62.7/0.1/%0.16)
Zensim(67.9//) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Gunayfur(57/56.5/0.5/%0.87)
Fitblack(65.8/65.1/0.7/%1.06)
Bluegreeneyes(62.5/62/0.5/%0.8)
Uzunince(72.1//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65
1. takım ortalaması %
Bı başlasak aslında senin dediğin gibi yapabiliriz evde zumba dans vs güzel olabilirçünkü evde sağlıksız bir şey barındırmıyorum bu konuda takıntılıyım allahtan. ama porsiyon kavramım yok.
canım yolveringideyimle topikten sonra biz sürekli görüştük. çok uzun bir süre destek aldı o ama bir işe yaramadı maalesef ondabilmiyorum sanki kendi aşmamız gereken bir şey bu. düzensizlikten oluyor işte hep. sinirlenince kendini spora veren insanlardan olsaydım keşke
Tesekkur ederim canmcanım sen de çok güzel vermişsin tebrik ederim
ayrıca yazsana sen de bizim gibi böyle gözümüzden kaçıveriyor
dışarıda da olsak sağlıklı beslenmek zorundayız ya hani. ben burada yeşile kaç kere yazdım, bana da yazıyorlar. grupta olmanın amacı bu. bisküvi yerine yanında alternatif hazırlayabilirsin, eğer acil bir durumsa farklı olabilir o ayrı ama magickk bunu bilemez. grupta olmanın amacı birbirimize destek olup yanlışlarımızı söylemek. gerçi ben sana 50 defa yazdım ama hiçbirine cevap bile vermedin. bundan sonra da yazmayı ya da uyarmayı düşünmüyorum. zaten hoşnut değil gibisin.İftar menümün yanında "dışardaydım" yazıyor. sanırım bu ifade, neden süt ve bisküvi yemek zorunda kaldığımı biraz olsun açıklar
Duzelmene sevindim canmGünaydın kızlar tek tek bakamadım da yazayım dedim bugün biraz daha iyiyim ve karnım baya indi sanırım o şişlikde enfeksiyondan kaynaklıymış asyada da idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim ve karnım 6 aylık gibiydi demekki öyle bi etkisi oluyo kilom 65 +1 ama bu haftaya göre çok normal valla. Kilo verenleri tebrik ediyorum göraşmek üzere
İftar menümün yanında "dışardaydım" yazıyor. sanırım bu ifade, neden süt ve bisküvi yemek zorunda kaldığımı biraz olsun açıklar
Duzelmene sevindim canmidrar yolu ile ilgili problem olunca vücutta ödem olabiliyor o şişlik daha da iner zamanla rahatlarsın Ankara'ya gidince de dikkat et dışarıda lavaboya gitmemeye çalış
ederizz hoş geldiniz :) bu formu doldurmanız lazım önceliklegünaydın arkadaşlar. Sitede gezerken sizi gördüm. dayanışmanız çok hoşuma gitti. bende şu an diyet ve sporla ilgileniyorum. kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.
İnsallah canmZaten lavabo sıkıntım var gidemiyorum kuzum her yerde çok sağol ilgin için.inşallan yarına kadar daha iyi olurum.
İnsallah canmkendine dikkat et doğum sonrası lazımsın bize
Buna amin derim :) ama doğum sonu sana motivasyon için hep yanında olacağız canmBen doğum yapana kadar sizler koşa koşa gideceksiniz canım inşallah
ay bu da taktı bizim gideceğimizeBen doğum yapana kadar sizler koşa koşa gideceksiniz canım inşallah
Hoş geldinizgünaydın arkadaşlar. Sitede gezerken sizi gördüm. dayanışmanız çok hoşuma gitti. bende şu an diyet ve sporla ilgileniyorum. kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.
Anlatamiyoruz anacimay bu da taktı bizim gideceğimizeburadayız dedik ya öyle hemen gitmek yok seni de taş gibi yapıcaz
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkatet bol su iç hamilelikte zor oluyor en ufacık hastalık bile bize lazımsın senGünaydın kızlar tek tek bakamadım da yazayım dedim bugün biraz daha iyiyim ve karnım baya indi sanırım o şişlikde enfeksiyondan kaynaklıymış asyada da idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim ve karnım 6 aylık gibiydi demekki öyle bi etkisi oluyo kilom 65 +1 ama bu haftaya göre çok normal valla. Kilo verenleri tebrik ediyorum göraşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?