Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çünkü evde sağlıksız bir şey barındırmıyorum bu konuda takıntılıyım allahtan. ama porsiyon kavramım yok.
canım yolveringideyimle topikten sonra biz sürekli görüştük. çok uzun bir süre destek aldı o ama bir işe yaramadı maalesef onda bilmiyorum sanki kendi aşmamız gereken bir şey bu. düzensizlikten oluyor işte hep. sinirlenince kendini spora veren insanlardan olsaydım keşke

canım sen de çok güzel vermişsin tebrik ederim
ayrıca yazsana sen de bizim gibi böyle gözümüzden kaçıveriyor

Günaydın kızlar tek tek bakamadım da yazayım dedim bugün biraz daha iyiyim ve karnım baya indi sanırım o şişlikde enfeksiyondan kaynaklıymış asyada da idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim ve karnım 6 aylık gibiydi demekki öyle bi etkisi oluyo kilom 65 +1 ama bu haftaya göre çok normal valla. Kilo verenleri tebrik ediyorum göraşmek üzere

Bı başlasak aslında senin dediğin gibi yapabiliriz evde zumba dans vs güzel olabilir

İftar menümün yanında "dışardaydım" yazıyor. sanırım bu ifade, neden süt ve bisküvi yemek zorunda kaldığımı biraz olsun açıklar
dışarıda da olsak sağlıklı beslenmek zorundayız ya hani. ben burada yeşile kaç kere yazdım, bana da yazıyorlar. grupta olmanın amacı bu. bisküvi yerine yanında alternatif hazırlayabilirsin, eğer acil bir durumsa farklı olabilir o ayrı ama magickk bunu bilemez. grupta olmanın amacı birbirimize destek olup yanlışlarımızı söylemek. gerçi ben sana 50 defa yazdım ama hiçbirine cevap bile vermedin. bundan sonra da yazmayı ya da uyarmayı düşünmüyorum. zaten hoşnut değil gibisin.

Duzelmene sevindim canm idrar yolu ile ilgili problem olunca vücutta ödem olabiliyor o şişlik daha da iner zamanla rahatlarsın Ankara'ya gidince de dikkat et dışarıda lavaboya gitmemeye çalış

İftar menümün yanında "dışardaydım" yazıyor. sanırım bu ifade, neden süt ve bisküvi yemek zorunda kaldığımı biraz olsun açıklar

Siz sadece kaptana menü yazıp yorumlara da cevap vermemek veya bu şekilde ukalaca cevap vermek için mi burdasınız? Ne bizlerin menüleriyle ilginiz var ne de grupla! Arkadaşım sadece güzel bir şekilde yorumda bulunmuş. Bu ne küstahlık ya? Yorum almak istemiyorsanız bu grupta işiniz ne? Kim size yorumda bulunsa tepkiniz böyle oluyor. Gerçekten hareketleriniz mantık dışı. Buranın bir amacı var ve bazı kuralları. Ben sizin bu kurallara ve amaca uygun hareket ettiğinizi hiç görmedim. Gerçekten tavrınız sinir bozucu. Cevap yazarsanız felan kaptana hitaben yazın olur mu!!!!

Son düzenleme:
Duzelmene sevindim canm idrar yolu ile ilgili problem olunca vücutta ödem olabiliyor o şişlik daha da iner zamanla rahatlarsın Ankara'ya gidince de dikkat et dışarıda lavaboya gitmemeye çalış

Zaten lavabo sıkıntım var gidemiyorum kuzum her yerde çok sağol ilgin için. inşallan yarına kadar daha iyi olurum.

günaydın arkadaşlar. Sitede gezerken sizi gördüm. dayanışmanız çok hoşuma gitti. bende şu an diyet ve sporla ilgileniyorum. kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.
ederizz hoş geldiniz :) bu formu doldurmanız lazım öncelikle

yeni uye katılım formu

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

günaydın arkadaşlar. Sitede gezerken sizi gördüm. dayanışmanız çok hoşuma gitti. bende şu an diyet ve sporla ilgileniyorum. kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.
Hoş geldiniz takımimizi beğenmeniz bizi onure etti gereken bilgiler icin fitblack size form hazırlamış doldurabilirsiniz seviniriz

Çok geçmiş olsun canım kendine dikkatet bol su iç hamilelikte zor oluyor en ufacık hastalık bile bize lazımsın sen

tabiii

yeni uye katılım formu

Kullanıcı Adı : PUNKA
İsim (İsteğe Bağlı ): PINAR
Mesleginiz: BANKACI
Yaşınız : 45
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 ÇOCUK ( OĞLUM 22 KIZIM 19)
Yaşadığınız şehir: İZMİR
Boyunuz : 1,57
Kilonuz:61,5
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : SİGARAYI BIRAKMA, TATLI VE HAMUR İŞİNİ SEVME
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
KOLESTROLÜM YÜKSEK OLDUĞUNDAN VE DAHA SAĞLIKLI OLMAK İÇİN...
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
HAYIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…