Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ÜYE İZİN HAKLARI

1) Her üyenin yılda 3 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzin kotasına dahil edilmeyen ekstrem durumlar:

• Sağlık sorunları
  • Hamilelik

2) Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Yani; üye izne ayrıldığı etabı takip eden en az 2 etap boyunca listeye dahil olamaz.
(1.etap izinli yazıldı .2. etap liste dışı izinli.3. etap liste dışı izinli.4. etap listeye dönebilir.)

@zensim dün cevap veremedim çocuk rahatsızlandi hastanedeydik izin ile ilgili nasıl oluyor diye sormustun bu şekilde oluyormuş

Tatlım geçmiş olsun dikkat et bebem arada ses ver iyi olduğunu bilelim
Allah'tan spor var yoksa sahurdaki tatlı için geliyordu
Bu haftaki sonucunu heyecanla bekliyorum
Bak bu super haber cok sevindim canim bu hafta öbür hafta izinli olayim o zaman ki üçüncü hafta dönebileyim araniza yani 15 Haziranda kilo bildirimi yapabileyim doğru dimi hesaplamam
İzinle ilgili yazıyı paylaştım ama seni etiketleyemedim son paylaşıma bak
Kuzum dengesizliğin sen de farkındasın bu gün duzene geçeceğini dusunuyorum
Geçen hafta:62.8
Bu hafta:62.7
Fark:-100
Yüzde: 0.16

Kızlar ilk kilo bildirimi benden gelsin -100 komik bir rakam göremedim 61i bir türlü
Haftaya beraber 60 göz kırpalim
Selam kızlar bildirim yapmayı unutmayalım nerdesiniz
Benim geçen hafta 68.2 bu hafta 67.2 giden tam 1 kg
süpersin
Mrb kızlar
Geçen hafta 57
Bu hafta 56.5
deadline
Mezun olmama ramak kaldı inş :)
Maasallah süper gitti valla senin kilolar
Akşam iştahım kesildi resmen iftarda 100 gram nedir yaSuyu ve sporu ihmal ettim sanırım ondan oldu bu hafta biraz dikkat edeyim bu ikisine en azından ramazan bitene kadar 1 kilo versem iyidir:)
Moral bozmak yok canm daha istikrarlı bir şekilde devam etmeliyiz
Bugünkü menüm
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir 7 zeytin çay
Ara sütlü türk kahvesi üç hurma 5 badem
40 dk spor
Akşam 1 tabak kurufasulye salata
3 lt su
Aslında senin menüler güzel oluyor ama neden listeye girme kılona asamiyorsun ki acaba bu hafta dolunay mi etkiledi bizi
Ama niden ki daha sana oklava sallayacaktim düğüne az kaldı toparlarsin bence

Kuzum dengesizliğin sen de farkındasın bu gün duzene geçeceğini dusunuyorum

yok canım yok ben artık dengesizliğimi düzeltemeyeceğim ümidimi kestim. 300-500 gidiyor yine de kilolar buna da razıyım. umarım bugün spora gidebilirim

***1. TAKIM 572. ETAP***

chihiro79 (60//%)
Sevilay80 (74.5//% )
Mirafatos (69.1//%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
nil u mihr(/70//% )bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (64.5//%)
minemelek2015 (54.4//%)Gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Saglikliyasamgunlugumm(62.8/62.7/0.1/%0.16)
Zensim(67.9//) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Gunayfur(57/56.5/0.5/%0.87)
Fitblack(65.8/65.1/0.7/%1.06)
Bluegreeneyes(62.5/62/0.5/%0.8)

Uzunince(72.1//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65

1. takım ortalaması %

yok canım yok ben artık dengesizliğimi düzeltemeyeceğim ümidimi kestim. 300-500 gidiyor yine de kilolar buna da razıyım. umarım bugün spora gidebilirim
Canm hiç değilse yemekleri toparlayabilirsin
kızlar şu stresten yemek yeme olayını nasıl aşacağız ya gerçekten tükendim artık hemen yemeğe sarılmak yoruyor beni
Ben onun çözümünü aklıma yemek geldikçe su içmekle buldum tam mutfağa girip yeme işine girikecekken damacanaya ilerliyorum

Canm hiç değilse yemekleri toparlayabilirsin

Ben onun çözümünü aklıma yemek geldikçe su içmekle buldum tam mutfağa girip yeme işine girikecekken damacanaya ilerliyorum
doğru şişemi alayım yanıma blue bugün çok stresliyim ilk işim de avuç avuç kuruyemiş kemirmek oldu. stresten yiyemeyen kesimden olsam 30 kiloda olurdum

doğru şişemi alayım yanıma blue bugün çok stresliyim ilk işim de avuç avuç kuruyemiş kemirmek oldu. stresten yiyemeyen kesimden olsam 30 kiloda olurdum
Aynen ya stresten iştahı kesilen gruptan olsaydık keşke :) hiç değilse seninkiler daha sağlıklı oluyor canm bı de bizimkiler gibi olsa

Aynen ya stresten iştahı kesilen gruptan olsaydık keşke :) hiç değilse seninkiler daha sağlıklı oluyor canm bı de bizimkiler gibi olsa
bak o konuda haklısın sizinkiler gibi olunca gördüm kendimi 87 kilo ile başladım kilo vermeye biliyorsun sen de o zamanlarımı. yani ben bu yemeyle sizin yediklerinizi yesem 100 kilo olurdum.
geceden bu yana yediklerimi yazayım bak
- 2 tabak taze fasulye yemeği
- 4 kepçe mercimek çorba
- kırmızı lahana salatasından da tırtıkladım biraz
- 8 dilim ananas yani 1 bütün ananası komple yedim yine
- 25 çiğ kaju
(allahtan evde ekmek kalmamış tahin pekmeze saldıracaktım sinirden kan şekerim düştü)
ve inanırmısın daha bir şey kemiresim var ama evde bir şey yok. kuru meyve falan kalmamış yemeklerin de dibini sıyırdım tencelerin. evde yemek meyve kalmadı yani çöpçü balığı gibiyim

Maşallah canim ya doydun öyle mi
protein (süt, baklagil, et, balık...) beni hep tok tutuyor Sevilay hanım. Akşam dışarda olduğum ve yemek yiyecek ortamım olmadığı için çantamdaki süt ve kepekli bisküviyi yedim. Eve vardığımızda uykum gelmişti. O saatten sonra yemek aklıma bile gelmedi. 1 kase kiraz yiyip, sapının suyunu içip uyudum.

Tahinli çörek yapmıştım az gibi görünse de çok tok tuttu canım bende şaşırdım tahinden galiba :))

Maşallah canım tebrikler:)
teşekkür ederim canım üstüne yemeseydim ben de tebrik edecektim kendimi, neyse 6 günüm var :)

deadline 31.05.2018 persembe menüm:

sahur:
1 dilim ekmek
4-5 zeytin
1 bardak çay
1 yumurtayla kızarmış peynirle omlet

İftar:
1 kase çok az yağlı enginar salatası
1 avuc kadar hindi
1 kase karpuz

Toplam 1,5 litre kadar kiraz sapı suyu
1 saatten fazla tempolu yürüyüş (hergün yapıyorum, bakalım...)

Tatlım yolverin gideyim yeme bozukluğu için psikolojik danışmanlık alıyordu acaba sen de bı denesn mi senin tek problemin düzensiz beslenme... Neyse ki sağlıklı besleniyorsun ki üzerine koymuyorsun hatta azck azaltınca çok güzel kilo veriyorsun

***1. TAKIM 572. ETAP***

chihiro79 (60/59/1/%1.66)
Sevilay80 (74.5//% )
Mirafatos (69.1//%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
nil u mihr(/70//% )bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (64.5//%)
minemelek2015 (54.4//%)Gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Saglikliyasamgunlugumm(62.8/62.7/0.1/%0.16)
Zensim(67.9//) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Gunayfur(57/56.5/0.5/%0.87)
Fitblack(65.8/65.1/0.7/%1.06)
Bluegreeneyes(62.5/62/0.5/%0.8)

Uzunince(72.1//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65

1. takım ortalaması %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…