Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamamdır :) kaptanımız deadline kaptan yardımcımız da bluegreeneyes
her cuma sabah aç karna tartılıp sonucu ve verdiğimiz kiloyu yazıyoruz. kaptanı ve yardımcıyı da etiketliyoruz.
bunun dışında her gün menü yazma zorunluluğu var. yediklerimizi, içtiğimiz suyu ve yaptığımız sporu yazıyoruz. bu kadar

Buna amin derim :) ama doğum sonu sana motivasyon için hep yanında olacağız canm

Ayyy ne mutlu oldum ya

ay bu da taktı bizim gideceğimize buradayız dedik ya öyle hemen gitmek yok seni de taş gibi yapıcaz

Ama eğer bi gelmeyinnnnn hep bu yazışmaları bulup alıntı yapıcam herkese söylicem bana bu şekilde ümit verdiler sonra gittiler dicem

Y YesilinBuyusu hormonların etkisiyle yüksek hissiyatlar yaşıyorsun sakin ol taze hamiş kimse bi yere gitmiyormuş işte

Bazı konularda hassasım canım ay ben hasta olup giremedim ya sanki ihanet etmiş gibi hissettim kendimi hani söz verip de tutmamış gibi ben bu kadar dikkat ederken bi geri gelmesinler benden çekecekleri olur o zaman

Çok geçmiş olsun canım kendine dikkatet bol su iç hamilelikte zor oluyor en ufacık hastalık bile bize lazımsın sen

Çok sağol canım ay su iç iç üff o da sürekli tuvalete gönderiyo ya çok gıcık şükür bugün gözüm açıldı iki gün ölü gibi yattım hamilelikte enfeksiyon direk bele vuruyor ya zaten bel fıtığı da var sanki belime baltayla vuruyorlar o kadar ağrım var. Böyle hasta olmayı da hiç sevmiyorum. Daha ben size ankaradan foto atıp nispet yapıcam yaaa nereye gideyim

benim asıl hedef kilom 47-48 canım zaten sen bebişi çoktaan doğurmuş olursun ben de korumada olurum beraber sağlıklı mis gibi beslenir sporumuzu yaparız

Çoçukların yaşına hayran oldum ya maşallah. Bende genç anne olmak isterdim biraz kart anne oldum sigarayı bırakmışsınız gönülden tebrik ederim. Ayrıca çok az kilonuz var. Düzenli takip ederseniz kısa sürede motive olup verirsiniz

benim asıl hedef kilom 47-48 canım zaten sen bebişi çoktaan doğurmuş olursun ben de korumada olurum beraber sağlıklı mis gibi beslenir sporumuzu yaparız

47 miiiii bizim boyumuz aynı kız ben 47 kiloyken hortlak gibiydim herkes kilo al kilo al diye baskı yapıyodu. Sen baya çiroz olcam diyon yani. Bakalım kaç kiloyla bitecek bu hamişlik doğumda ne kadarı gidecek bide lohusalık var off kabusum nedenini sen biliyorsun siz olmasanızda ben sizleri muhakkak çağırırım. Bu arada şimdi sen haftaya benden ölçü alacak mısın ya

çok teşekkür ederim.

Gelmeyen taş olsun

ölçü de alacağım lohusalığını da diğer lohusalığına benzetmeyeceğim peşindeyim
9 aylık da olsan yeni doğum da yapmış olsan o ölçüleri hep alacağım

peki şimdi ne yedik ne içtik onu yazıcaz?
kızlar ben pazartesi günü soğuk lipoliz için konuşmaya gideceğim. burda bir arkadaşım yaptırdı. sonuç mükemmel. bende coştum tabii
:)

Bildiğim kadarıyla burda hiç öyle şeyler yaptıran arkadaşımız yok ama sonuçları bende merakla beklerim. Doğum sonrası düşünebilirim belki. Birde gittiğin zaman detaylı bilgi verebilir misin acaba?

ölçü de alacağım lohusalığını da diğer lohusalığına benzetmeyeceğim peşindeyim
9 aylık da olsan yeni doğum da yapmış olsan o ölçüleri hep alacağım

Herkese rezil edicem kararlıyım diyosun yani üfff bari mezuramı götüreyim aynı mezura olsun. heryerim şiş ama yaaaa. Kilo alan insan ölçü verir mi yaaaa

ayy ne güzell beddua ya o öyle

Allah seni emi

Y YesilinBuyusu tabikii veririm. Bilgiler paylaştıkça güzelleşir değerlenir.
benim biraz kilom var fakat yoğunluk maalesef göbek bölgesinde. zamanında da ne kadar zayıflarsam zayıflayayım o göbek tam gitmiyor
bel fıtığım var ve tam anlamıyla mekik çekemiyorum.

Ya o birazda doğumlardn kaynaklı oluyor zor toparlıyor göbek. Fıtık bende de var. Nasıl ızdırabı oluyor iyi biliyorum. Bahsettiğiniz yöntemle ilgili hiç bilgi sahibi değilim ama yine de spor ile desteklemeniz gerekir sanırım. Çocuklar büyük nasılsa salona gitmeyi düşünür müsünüz? Eğitmen eşliğinde mekik çekebilirsiniz belki. Hem onlar size uygun mekik çeşidi de gösterirler. Mesela plates topunun üzerinde mekik çekerseniz bele yük binmez veya mekik çekerken tam bel boşluğunu ellerinizle destekleyerek de çekebilirsiniz. Ya da ayağınızı bi yere sağlam kıstırıp böyle kollarınızı geriye doğru uzatıp kollardan güç alarak da çekebilirsiniz. Eğitmenler daha iyi yönlendirir bu konuda.

Fazla bir kilonuz yokmuş burda çok hızlı bir şekilde verebiliriz sigarayı da birakmissiniz artık daha sağlıklı bir yaşantıniz var, sporla da destekliyorsunuz çok cok yakında fit günler gelecektir
peki şimdi ne yedik ne içtik onu yazıcaz?
kızlar ben pazartesi günü soğuk lipoliz için konuşmaya gideceğim. burda bir arkadaşım yaptırdı. sonuç mükemmel. bende coştum tabii
:)
Günlük yediklerimizi ictiklerimizi yaptigimiz sporları ve suyumuzu akşam liste şeklinde yazıyoruz zaten bu gün görürsünüz daha iyi anlarsınız ayrıca ilk sayfada kurallar var orayı da okursanız daha iyi olur biz de burda yardımcı oluruz soguk lipilizi ben de merak ediyorum sonuçları bizimle paylaşirsaniz mutlu oluruz

***1. TAKIM 572. ETAP***

chihiro79 (60/59/1/%1.66)
Sevilay80 (74.5//% )
Mirafatos (69.1//%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
nil u mihr(/70//% )bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (64.5//%)
minemelek2015 (54.4//%)Gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Saglikliyasamgunlugumm(62.8/62.7/0.1/%0.16)
Zensim(67.9//) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Gunayfur(57/56.5/0.5/%0.87)
Fitblack(65.8/65.1/0.7/%1.06)
Bluegreeneyes(62.5/62/0.5/%0.8)

Uzunince(72.1//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65

1. takım ortalaması %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…