tamamdır :) kaptanımıztabiii
yeni uye katılım formu
Kullanıcı Adı : PUNKA
İsim (İsteğe Bağlı ): PINAR
Mesleginiz: BANKACI
Yaşınız : 45
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 ÇOCUK ( OĞLUM 22 KIZIM 19)
Yaşadığınız şehir: İZMİR
Boyunuz : 1,57
Kilonuz:61,5
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : SİGARAYI BIRAKMA, TATLI VE HAMUR İŞİNİ SEVME
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
KOLESTROLÜM YÜKSEK OLDUĞUNDAN VE DAHA SAĞLIKLI OLMAK İÇİN...
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
HAYIR
Buna amin derim :) ama doğum sonu sana motivasyon için hep yanında olacağız canm
ay bu da taktı bizim gideceğimizeburadayız dedik ya öyle hemen gitmek yok seni de taş gibi yapıcaz
Y YesilinBuyusu hormonların etkisiyle yüksek hissiyatlar yaşıyorsun sakin ol taze hamişkimse bi yere gitmiyormuş işte
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkatet bol su iç hamilelikte zor oluyor en ufacık hastalık bile bize lazımsın sen
benim asıl hedef kilom 47-48 canım zaten sen bebişi çoktaan doğurmuş olursun ben de korumada olurum beraber sağlıklı mis gibi beslenir sporumuzu yaparızAyyy ne mutlu oldum ya
Ama eğer bi gelmeyinnnnn hep bu yazışmaları bulup alıntı yapıcam herkese söylicem bana bu şekilde ümit verdiler sonra gittiler dicem
Bazı konularda hassasım canımay ben hasta olup giremedim ya sanki ihanet etmiş gibi hissettim kendimi hani söz verip de tutmamış gibi ben bu kadar dikkat ederken bi geri gelmesinler benden çekecekleri olur o zaman
Çok sağol canım ay su iç iç üff o da sürekli tuvalete gönderiyo ya çok gıcıkşükür bugün gözüm açıldı iki gün ölü gibi yattım hamilelikte enfeksiyon direk bele vuruyor ya zaten bel fıtığı da var sanki belime baltayla vuruyorlar o kadar ağrım var. Böyle hasta olmayı da hiç sevmiyorum. Daha ben size ankaradan foto atıp nispet yapıcam yaaa nereye gideyim
tabiii
yeni uye katılım formu
HAYIR
benim asıl hedef kilom 47-48 canım zaten sen bebişi çoktaan doğurmuş olursun ben de korumada olurum beraber sağlıklı mis gibi beslenir sporumuzu yaparız
çok teşekkür ederim.Çoçukların yaşına hayran oldum ya maşallah. Bende genç anne olmak isterdim biraz kart anne oldumsigarayı bırakmışsınız gönülden tebrik ederim. Ayrıca çok az kilonuz var. Düzenli takip ederseniz kısa sürede motive olup verirsiniz
Gelmeyen taş olsunAyyy ne mutlu oldum ya
Ama eğer bi gelmeyinnnnn hep bu yazışmaları bulup alıntı yapıcam herkese söylicem bana bu şekilde ümit verdiler sonra gittiler dicem
Bazı konularda hassasım canımay ben hasta olup giremedim ya sanki ihanet etmiş gibi hissettim kendimi hani söz verip de tutmamış gibi ben bu kadar dikkat ederken bi geri gelmesinler benden çekecekleri olur o zaman
Çok sağol canım ay su iç iç üff o da sürekli tuvalete gönderiyo ya çok gıcıkşükür bugün gözüm açıldı iki gün ölü gibi yattım hamilelikte enfeksiyon direk bele vuruyor ya zaten bel fıtığı da var sanki belime baltayla vuruyorlar o kadar ağrım var. Böyle hasta olmayı da hiç sevmiyorum. Daha ben size ankaradan foto atıp nispet yapıcam yaaa nereye gideyim
ölçü de alacağım lohusalığını da diğer lohusalığına benzetmeyeceğim peşindeyim47 miiiiibizim boyumuz aynı kız ben 47 kiloyken hortlak gibiydim herkes kilo al kilo al diye baskı yapıyodu. Sen baya çiroz olcam diyon yani. Bakalım kaç kiloyla bitecek bu hamişlik doğumda ne kadarı gidecek bide lohusalık var off kabusum nedenini sen biliyorsun siz olmasanızda ben sizleri muhakkak çağırırım. Bu arada şimdi sen haftaya benden ölçü alacak mısın ya
peki şimdi ne yedik ne içtik onu yazıcaz?
kızlar ben pazartesi günü soğuk lipoliz için konuşmaya gideceğim. burda bir arkadaşım yaptırdı. sonuç mükemmel. bende coştum tabii
:)
ölçü de alacağım lohusalığını da diğer lohusalığına benzetmeyeceğim peşindeyim
9 aylık da olsan yeni doğum da yapmış olsan o ölçüleri hep alacağım
ayy ne güzell beddua ya o öyle
Y YesilinBuyusu tabikii veririm. Bilgiler paylaştıkça güzelleşir değerlenir.
benim biraz kilom var fakat yoğunluk maalesef göbek bölgesinde. zamanında da ne kadar zayıflarsam zayıflayayım o göbek tam gitmiyor
bel fıtığım var ve tam anlamıyla mekik çekemiyorum.
Şu an iki kilo canımmagickk canım listeye girmene kaç kilo kaldı?
Ah keşke onu bende bilsem heralde tığ gibi olurdum canımkızlar şu stresten yemek yeme olayını nasıl aşacağız yagerçekten tükendim artık hemen yemeğe sarılmak yoruyor beni
Fazla bir kilonuz yokmuş burda çok hızlı bir şekilde verebiliriztabiii
yeni uye katılım formu
HAYIR
Günlük yediklerimizi ictiklerimizi yaptigimiz sporları ve suyumuzu akşam liste şeklinde yazıyoruzpeki şimdi ne yedik ne içtik onu yazıcaz?
kızlar ben pazartesi günü soğuk lipoliz için konuşmaya gideceğim. burda bir arkadaşım yaptırdı. sonuç mükemmel. bende coştum tabii
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?