Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Akşam iştahım kesildi resmen iftarda 100 gram nedir yaSuyu ve sporu ihmal ettim sanırım ondan oldu bu hafta biraz dikkat edeyim bu ikisine en azından ramazan bitene kadar 1 kilo versem iyidir:)
Bu hafta birbirimizi iyice takip edelim canım eğer kaçamak yaparsak ceza verelim bu hafta hedefimiz en azından 500 gr olsun tamammi

Bu hafta birbirimizi iyice takip edelim canım eğer kaçamak yaparsak ceza verelim bu hafta hedefimiz en azından 500 gr olsun tamammi

Bugünkü menüm
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir 7 zeytin çay
Ara sütlü türk kahvesi üç hurma 5 badem
40 dk spor
Akşam 1 tabak kurufasulye salata
3 lt su

Tamam canım en az yarım kilo hedefi koyalım birbirimizi sıkı takip edip uyaralım kontrol olmazsa insan bırakıyor kendini galibamenün çok güzel afiyet olsun su spor harika:))

Aman canım iki çatal revaniden bişey olmazki porsiyon değil sonuçta yok menun güzelmiş sadece sahur çok az geldi

canım akşam bilerek yemedim dün çok abartmıştım çünkü, 6-7 dilim ananas 25 kaju falan. bir de erken yatıcaktım yiyip üstüne uyumak istemedim

hiç sorma tam toplayacağım diyorum bir şey çıkıyor neyse gece kalktım yemek yaptım bugün adam akıllı yiyebileceğim umarım

evet öyle oluyor o yüzden o ipi sımsıkı tutmak lazım canım yeniden başlamak için yani kendine hedef koy mesela takıma girene kadar asla kaçamak yok. girdikten sonra haftada 1 izin gibi

canım sapıtsak da yazıyoruz ama ben 6-7 dilim ananası gömerken yazdım 25 kaju yemişim yazdım. aaa siz de

evet öyle oluyor o yüzden o ipi sımsıkı tutmak lazım canım yeniden başlamak için yani kendine hedef koy mesela takıma girene kadar asla kaçamak yok. girdikten sonra haftada 1 izin gibi
Çok haklısın canım kendime hedef koymalıyım ve kaçamak yapmamalıyım yoksa listeye giremiyorum beni burda bilirler o kadar istikrarliydim ki doğum günü partisi oldu üst üste bir çatal dahi yemedim çok güzel kilo veriyordum sonra ne oldu bana bilmiyorum canım ya o istikrarı yakalayamiyorum

ayy canım seni çok iyi anlıyorum ben de sporda öyleydim işte, her gün 1.5 saat sahilde yürürdüm 4 ay boyunca hiç aksattığımı hatırlamıyorum. ama şimdi o istikrarı sağlayamadım. disipline olayım diye spor salonuna yazıldım işte o biraz iyi gelir umarım. senin de böyle bir şeyler yapman lazım disipline olman lazım. 3-4 hafta sonra alışırsın eski rutinine dönersin zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…