Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım artık dolunay mi etkiliyor benim bitmeyen tatlı isteklerimmi bilmiyorum durum bu düzeltmem lazım yazın zayıf olmak istiyorum artık

Canım artık dolunay mi etkiliyor benim bitmeyen tatlı isteklerimmi bilmiyorum durum bu düzeltmem lazım yazın zayıf olmak istiyorum artık
Hadi bu hafta toparliyoruz listeye girmeye ne kadar kaldı haftaya listeye alalım seni...

Eğer ye tatlıyı çıkar hakkıyı meselesi doğruysa bu çocuk erkek ben hayatımda böyle tatlı istediğimi bilmiyorum normalde tatlıya düşkün değilimdir. Ya da benimkide dolunaydan

geçen hafta:64.5
bu hafta: 64
fark 500 gr

arkadaşlar bi kaç gündür giremedim 20lik dişim çekildi sıkıntı oldu birde okulda yıl sonu işleri acayip yoğundu bu hafta ama tamamladık şükür haftaya son zaten okullar kapanıyor burdayım inşallah

Eğer ye tatlıyı çıkar hakkıyı meselesi doğruysa bu çocuk erkek ben hayatımda böyle tatlı istediğimi bilmiyorum normalde tatlıya düşkün değilimdir. Ya da benimkide dolunaydan
bütün suç dolunayın yoksa biz ne guzel kilo veriyorduk

Evet canım disiplin çok önemli onu yakaladık mı tamamdır inşallah bir an önce eski halime dönerim çocuk çok engel bu konuda malesef biri küçük 2 yaşında büyük olsaydı platese yazılmayı düşündüm arkadaşım şu an gidiyor o kadar inceldi ki benim böyle biseye ihtiyacım var saatleri ayarlayabilsem işte o var

Geçmiş olsun veee gözün aydın canım

canım ne kadar doğru bilmiyorum oğlanda nen ha bire tatlı canım istedi kız da garip şeyler aserdim hiç ağzıma surmedigim böyle canım sirke falan istiyordu herseye sirke koyuyordum

***1. TAKIM 572. ETAP***

chihiro79 (60/59/1/%1.66)
Sevilay80 (74.5/74.3/0.2/%0.26 )
Mirafatos (69.1//%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
nil u mihr(/70//% )bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (64.5/64/0.5/%0.77)
minemelek2015 (54.4//%)Gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Saglikliyasamgunlugumm(62.8/62.7/0.1/%0.16)
Zensim(67.9//) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Gunayfur(57/56.5/0.5/%0.87)
Fitblack(65.8/65.1/0.7/%1.06)
Bluegreeneyes(62.5/62/0.5/%0.8)

Uzunince(72.1//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65

1. takım ortalaması %

canım ne kadar doğru bilmiyorum oğlanda nen ha bire tatlı canım istedi kız da garip şeyler aserdim hiç ağzıma surmedigim böyle canım sirke falan istiyordu herseye sirke koyuyordum

Ben asyada deli gibi limon yedim. Sodayı limonla içiyodum yeşillikleri limonlayıp yiyodum. Sürekli ekşi yedim tatlı çok nadir yemişimdir. Bakalım öğrenir öğrenmez yazarım artık.

Geçmiş olsun canım bizleri meraklandirma ayrıca menüleri de bekliyoruz

İftar menümün yanında "dışardaydım" yazıyor. sanırım bu ifade, neden süt ve bisküvi yemek zorunda kaldığımı biraz olsun açıklar
Evet dışarda olabilirsiniz bende dışarda olduğum zamanlar çok oluyor ama sağlıklı biseyler bulmaya çalışıyorum ben orda onu demek istedim burası takım ve hepimiz birbirimizi uyarıyoruz o zaman niye menü paylaşalım sanırım menünüze kimsenin laf etmesini istemiyorsunuz siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…