Canım artık dolunay mi etkiliyor benim bitmeyen tatlı isteklerimmi bilmiyorum durum bu düzeltmem lazım yazın zayıf olmak istiyorum artıkTatlım geçmiş olsun dikkat et bebemarada ses ver iyi olduğunu bilelim
Allah'tan spor var yoksa sahurdaki tatlı içingeliyordu
Bu haftaki sonucunu heyecanla bekliyorum
İzinle ilgili yazıyı paylaştım ama seni etiketleyemedim son paylaşıma bak
Kuzum dengesizliğin sen de farkındasınbu gün duzene geçeceğini dusunuyorum
Haftaya beraber 60 göz kırpalim
süpersin
Maasallahsüper gitti valla senin kilolar
Moral bozmak yok canm daha istikrarlı bir şekilde devam etmeliyiz
Aslında senin menüler güzel oluyor ama neden listeye girme kılona asamiyorsun kiacaba bu hafta dolunay mi etkiledi bizi
Ama niden ki daha sanaoklava sallayacaktim düğüne az kaldı toparlarsin bence
Hadi bu hafta toparliyoruzCanım artık dolunay mi etkiliyor benim bitmeyen tatlı isteklerimmi bilmiyorum durum bu düzeltmem lazım yazın zayıf olmak istiyorum artık
Canım artık dolunay mi etkiliyor benim bitmeyen tatlı isteklerimmi bilmiyorum durum bu düzeltmem lazım yazın zayıf olmak istiyorum artık
geçen hafta:64.5***1. TAKIM 572. ETAP***
chihiro79 (60/59/1/%1.66)
Sevilay80 (74.5//% )
Mirafatos (69.1//%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
nil u mihr(/70//% )bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (64.5//%)
minemelek2015 (54.4//%)Gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Saglikliyasamgunlugumm(62.8/62.7/0.1/%0.16)
Zensim(67.9//) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Gunayfur(57/56.5/0.5/%0.87)
Fitblack(65.8/65.1/0.7/%1.06)
Bluegreeneyes(62.5/62/0.5/%0.8)
Uzunince(72.1//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65
1. takım ortalaması %
şimdi geldim canim
Eğer ye tatlıyı çıkar hakkıyı meselesi doğruysa bu çocuk erkek ben hayatımda böyle tatlı istediğimi bilmiyorum normalde tatlıya düşkün değilimdir. Ya da benimkide dolunaydan
Evet canım disiplin çok önemli onu yakaladık mı tamamdır inşallah bir an önce eski halime dönerim çocuk çok engel bu konuda malesef biri küçük 2 yaşında büyük olsaydı platese yazılmayı düşündüm arkadaşım şu an gidiyor o kadar inceldi ki benim böyle biseye ihtiyacım var saatleri ayarlayabilsem işte o varayy canım seni çok iyi anlıyorumben de sporda öyleydim işte, her gün 1.5 saat sahilde yürürdüm 4 ay boyunca hiç aksattığımı hatırlamıyorum. ama şimdi o istikrarı sağlayamadım. disipline olayım diye spor salonuna yazıldım işte o biraz iyi gelir umarım. senin de böyle bir şeyler yapman lazım disipline olman lazım. 3-4 hafta sonra alışırsın eski rutinine dönersin zaten canım
geçen hafta:64.5
bu hafta: 64
fark 500 gr
arkadaşlar bi kaç gündür giremedim 20lik dişim çekildi sıkıntı oldu birde okulda yıl sonu işleri acayip yoğundu bu hafta ama tamamladık şükür haftaya son zaten okullar kapanıyor burdayım inşallah
Eğer ye tatlıyı çıkar hakkıyı meselesi doğruysa bu çocuk erkek ben hayatımda böyle tatlı istediğimi bilmiyorum normalde tatlıya düşkün değilimdir. Ya da benimkide dolunaydan
bütün suç dolunayın yoksa biz ne guzel kilo veriyorduk
Artik girmek istiyorum zaten yeterHadi bu hafta toparliyoruzlisteye girmeye ne kadar kaldı haftaya listeye alalım seni...
canım ne kadar doğru bilmiyorum oğlanda nen ha bire tatlı canım istedi kız da garip şeyler aserdim hiç ağzıma surmedigim böyle canım sirke falan istiyordu herseye sirke koyuyordum
Geçmiş olsun canımgeçen hafta:64.5
bu hafta: 64
fark 500 gr
arkadaşlar bi kaç gündür giremedim 20lik dişim çekildi sıkıntı oldu birde okulda yıl sonu işleri acayip yoğundu bu hafta ama tamamladık şükür haftaya son zaten okullar kapanıyor burdayım inşallah
Ekledim
O zaman haftaya listeye 1 kişilik yer rezerve ediyorum senin içinArtik girmek istiyorum zaten yeter
O zaman haftaya listeye 1 kişilik yer rezerve ediyorum senin için
Evet dışarda olabilirsiniz bende dışarda olduğum zamanlar çok oluyor ama sağlıklı biseyler bulmaya çalışıyorum ben orda onu demek istedim burası takım ve hepimiz birbirimizi uyarıyoruz o zaman niye menü paylaşalım sanırım menünüze kimsenin laf etmesini istemiyorsunuz siz bilirsinizİftar menümün yanında "dışardaydım" yazıyor. sanırım bu ifade, neden süt ve bisküvi yemek zorunda kaldığımı biraz olsun açıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?