Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yok canım ben hala direniyorum aşırı doluyum eskisi kadar aktif olamam ama listeye zor girdim zaten hemen çıkmayayım diyorum bakalım direnmeye çalışıcam

canım sen hiçbir şey yemiyorsun ama kilo veremiyorsun. ben bayağı yanlış beslendiğini düşünüyorum. diyetisyene gitsen? bunu da sana kaçıncı yazışım

yok canım ben hala direniyorum aşırı doluyum eskisi kadar aktif olamam ama listeye zor girdim zaten hemen çıkmayayım diyorum bakalım direnmeye çalışıcam
Sen ne güzel listeye girdin ben giremiycem bu gidişle artılardayım üstüne bayramda geliyor of tatlılar falan karşı koymalıyım yoksa rüyamda gorucem istediğim kiloyu hiç dikkat edemiyorum ya napicam bilmiyorum ipin ucu kactimi gerçekten gelmiyor

Canım bu liste ne kuruyemisten başka birşey göremedim çok yoğunsun biliyorum ama böylede sağlıksız biliyorsun su da az akşamda hiçbirşey yememissin takım olarak bu hafta bende dahil pek iyi değiliz ya bakalım yarın ne olur

Canim cok sagliksiz bir menu iftarda bisey yememissin sahur güzel bugün dengelersin umarım

Tatlım akşam neden yok acıkmaz mısın gece?Çok hafif bir menü olmuş bugün

Canım gerçekten ipin ucu kaçtı mı toparlamak zor oluyor dikkat etmemz lazım niye artılardasın iyiydi menüler aslında senin?

Regl dönemindeyim ödem var sanırım birde ramazan da hep kilo alırım ben iftardan sonra malesef spora yada yürüyüşe vaktim olmuyor arada yürüyorum o da yetmiyor şu an toparladım regl öncesi ne varsa yedim şu an onun sıkıntısını çekiyorum

Maşallah canim ya doydun öyle mi

Çok geçmiş olsun canimmmm
Eveetttt bence deeeeee

Şu cidden az olmusss

Geçen hafta:62.8
Bu hafta:62.7
Fark:-100
Yüzde: 0.16

Kızlar ilk kilo bildirimi benden gelsin -100 komik bir rakam göremedim 61i bir türlü
Yok bence iyi canım moral bozmak yok ben napayım artiyim her hafta artistayim

Selam kızlar bildirim yapmayı unutmayalım nerdesiniz
Benim geçen hafta 68.2 bu hafta 67.2 giden tam 1 kg

Maşallah canım harikasın :)

Yok bence iyi canım moral bozmak yok ben napayım artiyim her hafta artistayim

Ne olacak bu halimiz böyle bilmiyorum valla:))

Mrb kızlar
Geçen hafta 57
Bu hafta 56.5
deadline
Mezun olmama ramak kaldı inş :)

Maşallah canım çok güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…