yok canım ben hala direniyorumSende mi izne ayrılacaksın yoksa canım takımda kimse kalmayacak bu gidişle ben zaten listede değilim giremedim gittibende izne ayrılayım diyemiycem neyse uğrayın ama bırakmayın burayı sizi arada dürteriz nerdesiniz diye yaz gelince girmek zor oluyor gerçekten tatil falan su kiloları verelim de yaza fit girelim kızlar
canım sen hiçbir şey yemiyorsun ama kilo veremiyorsun. ben bayağı yanlış beslendiğini düşünüyorum. diyetisyene gitsen? bunu da sana kaçıncı yazışımdeadline 30.05.2018 çarşamba menüm
sahur:
kızarmış peynirli omlet
3-4 zeytin
1 fincan şekerli sütlü kahve
1 dilim ekmek
iftar (dışardaydım):
200 ml muzlu süt
1 paket eti form (karton gibi olanlardan)
1 kase kiraz (saplarını kaynatıp içtim bu arada)
1,5 saat tempolu yürüyüş
1,5 litre su
Sen ne güzel listeye girdin ben giremiycem bu gidişle artılardayım üstüne bayramda geliyor of tatlılar falan karşı koymalıyım yoksa rüyamda gorucem istediğim kiloyuyok canım ben hala direniyorumaşırı doluyum eskisi kadar aktif olamam ama listeye zor girdim zaten hemen çıkmayayım diyorum bakalım direnmeye çalışıcam
Canım bu liste nebugünkü menüm
sabah
ılık limonlu su
domates, salatalık, kapya,maydanoz
5 zeytin
3yk badem peyniri
1 muz
ara
25 çiğ kaju
1 fincan türk kahvesi
öğle
2 kepçe mercimek çorba
5 zeytin
1 avuç kabak çekirdeği
1 muz
1 maden suyu
akşam
yok
1 litre su
Canim cok sagliksiz bir menu iftarda bisey yememissin sahur güzel bugün dengelersin umarımdeadline 30.05.2018 çarşamba menüm
sahur:
kızarmış peynirli omlet
3-4 zeytin
1 dilim ekmek
iftar (dışardaydım):
200 ml muzlu süt
1,5 saat tempolu yürüyüş
1,5 litre su
bugünkü menüm
sabah
ılık limonlu su
5 zeytin
3yk badem peyniri
1 muz
ara
25 çiğ kaju
1 fincan türk kahvesi
öğle
2 kepçe mercimek çorba
5 zeytin
1 avuç kabak çekirdeği
1 muz
1 maden suyu
akşam
yok
1 litre su
Sen ne güzel listeye girdin ben giremiycem bu gidişle artılardayım üstüne bayramda geliyor of tatlılar falan karşı koymalıyım yoksa rüyamda gorucem istediğim kiloyuhiç dikkat edemiyorum ya napicam bilmiyorum ipin ucu kactimi gerçekten gelmiyor
Regl dönemindeyim ödem var sanırım birde ramazan da hep kilo alırım ben iftardan sonra malesef spora yada yürüyüşe vaktim olmuyor arada yürüyorum o da yetmiyor şu an toparladım regl öncesi ne varsa yedim şu an onun sıkıntısını çekiyorumTatlım akşam neden yok acıkmaz mısın gece?Çok hafif bir menü olmuş bugün
Canım gerçekten ipin ucu kaçtı mı toparlamak zor oluyor dikkat etmemz lazım niye artılardasın iyiydi menüler aslında senin?
Maşallah canim ya doydun öyle mideadline 30.05.2018 çarşamba menüm
sahur:
kızarmış peynirli omlet
3-4 zeytin
1 dilim ekmek
iftar (dışardaydım):
200 ml muzlu süt
1,5 saat tempolu yürüyüş
1,5 litre su
Çok geçmiş olsun canimmmmKızlar günaydın ya dünden beri çok kötüyüm ölü gibi yatıyorum fena bel ağrım başladı sağdan sola dönemiyorum o derece ağrım var. Zaten yeme düzeni diye bişey yok şu an. Ben giremezsem merak etmeyin olur mu. Yine ara ara girer haber veririm ama menü felan yazılacak gibi değil valla. Cumartesi yolculuk var nasıl olacak bilemiyorum. Allahtan asya iki gündür uslu duruyo. Çocuk hissetti mi ne. Daha çamaşır yıkanacak valiz hazırlanacak nasıl yapılacak bilmiyorum ya. @Mirafatos canım işlerini halletmene sevindim. Sana şimdiden kolay gelsin. Buraya geldikçe etiketle beni de haberim olsun senden. Çok öptüm kızlar sizi.
Eveetttt bence deeeeeeSende mi izne ayrılacaksın yoksa canım takımda kimse kalmayacak bu gidişle ben zaten listede değilim giremedim gittibende izne ayrılayım diyemiycem neyse uğrayın ama bırakmayın burayı sizi arada dürteriz nerdesiniz diye yaz gelince girmek zor oluyor gerçekten tatil falan su kiloları verelim de yaza fit girelim kızlar
Şu cidden az olmusssbugünkü menüm
sabah
ılık limonlu su
5 zeytin
3yk badem peyniri
1 muz
ara
25 çiğ kaju
1 fincan türk kahvesi
öğle
2 kepçe mercimek çorba
5 zeytin
1 avuç kabak çekirdeği
1 muz
1 maden suyu
akşam
yok
1 litre su
Maşallah canım ya aman nazar değmesinSelam kızlar bildirim yapmayı unutmayalım nerdesiniz
Benim geçen hafta 68.2 bu hafta 67.2 giden tam 1 kg
Yok bence iyi canım moral bozmak yok ben napayım artiyim her hafta artistayimGeçen hafta:62.8
Bu hafta:62.7
Fark:-100
Yüzde: 0.16
Kızlar ilk kilo bildirimi benden gelsin -100 komik bir rakam göremedim 61i bir türlü
Bu arada kaptanım sen listeye ne zaman giriyosun onu merak ettim kaç kiloda ayrılmıştınSelam kızlar bildirim yapmayı unutmayalım nerdesiniz
5 Haziranda yola cikicam o zaman vereyim canim8'ine en yakın hangi tarihte verebiliyorsan o zaman ver:)
Selam kızlar bildirim yapmayı unutmayalım nerdesiniz
Yok bence iyi canım moral bozmak yok ben napayım artiyim her hafta artistayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?