- 7 Ağustos 2016
- 4.613
- 17.391
- 208
İki cuma izinli oluyorsunuz 3.cuma donebilirsin en erkenCanim aslında gitmek istemiyorum ama haftayada yokum Ankarada olucam yine düzenim bozulacak onu nasıl yaoicam bilmiyorum tartılamiycam bile zaten menülerde arklinolacak büyük ihtimalle
Peki izine ayrılsak ne kadar suremiz var geri dönmek için
Sagol canm benimIşlerini yoluna koyduğuna çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun inşallahsen çok iyilerini hak ediyorsun yine uğramaya devam et tabi işlerini de halledince yeniden başlarsın
blonde ambition ayy canım gidiyormuşssun ama seni çok iyi anlıyorum bu ara ben de öyleyim ama izne ayrılmamak için direneceğim kolay gelsin sana hemen dön
Olculeri vericem canmcanım bak ben de pek müsait değilim ara ara girmeye çalışacağım yine de, sen de izinde olup kilo bildirimi yapmasan bile 4 haftada bir ölçüleri ver bana olur muonu bırakmayalım
aynen canım anlaştıkOlculeri vericem canm8indeydi dimi o aklimda benim bide musait oldukca girerim zatn sizi birakmam
of nazar mı değdi 1.takıma n'oldu yaKızlar günaydın ya dünden beri çok kötüyüm ölü gibi yatıyorum fena bel ağrım başladı sağdan sola dönemiyorum o derece ağrım var. Zaten yeme düzeni diye bişey yok şu an. Ben giremezsem merak etmeyin olur mu. Yine ara ara girer haber veririm ama menü felan yazılacak gibi değil valla. Cumartesi yolculuk var nasıl olacak bilemiyorum. Allahtan asya iki gündür uslu duruyo. Çocuk hissetti mi ne. Daha çamaşır yıkanacak valiz hazırlanacak nasıl yapılacak bilmiyorum ya.blonde ambition canım işlerini halletmene sevindim. Sana şimdiden kolay gelsin. Buraya geldikçe etiketle beni de haberim olsun senden. Çok öptüm kızlar sizi.
Sende mi izne ayrılacaksın yoksa canım takımda kimse kalmayacak bu gidişle ben zaten listede değilim giremedim gittiblonde ambition ayy canım gidiyormuşssun ama seni çok iyi anlıyorum bu ara ben de öyleyim ama izne ayrılmamak için direneceğim kolay gelsin sana hemen dön
Gecmis ollsun. cumartesiye zaman var insallah bugun gecerKızlar günaydın ya dünden beri çok kötüyüm ölü gibi yatıyorum fena bel ağrım başladı sağdan sola dönemiyorum o derece ağrım var. Zaten yeme düzeni diye bişey yok şu an. Ben giremezsem merak etmeyin olur mu. Yine ara ara girer haber veririm ama menü felan yazılacak gibi değil valla. Cumartesi yolculuk var nasıl olacak bilemiyorum. Allahtan asya iki gündür uslu duruyo. Çocuk hissetti mi ne. Daha çamaşır yıkanacak valiz hazırlanacak nasıl yapılacak bilmiyorum ya.blonde ambition canım işlerini halletmene sevindim. Sana şimdiden kolay gelsin. Buraya geldikçe etiketle beni de haberim olsun senden. Çok öptüm kızlar sizi.
Bak bu super haber cok sevindim canim bu hafta öbür hafta izinli olayim o zaman ki üçüncü hafta dönebileyim araniza yani 15 Haziranda kilo bildirimi yapabileyim doğru dimi hesaplamamİki cuma izinli oluyorsunuz 3.cuma donebilirsin en erkenuzatmak istersen biliyorsun zaten süresi yok...
of nazar mı değdi 1.takıma n'oldu yaçok geçmiş olsun canım bir an önce toparlan
Gecmis ollsun. cumartesiye zaman var insallah bugun gecer
Kızlar günaydın ya dünden beri çok kötüyüm ölü gibi yatıyorum fena bel ağrım başladı sağdan sola dönemiyorum o derece ağrım var. Zaten yeme düzeni diye bişey yok şu an. Ben giremezsem merak etmeyin olur mu. Yine ara ara girer haber veririm ama menü felan yazılacak gibi değil valla. Cumartesi yolculuk var nasıl olacak bilemiyorum. Allahtan asya iki gündür uslu duruyo. Çocuk hissetti mi ne. Daha çamaşır yıkanacak valiz hazırlanacak nasıl yapılacak bilmiyorum ya.blonde ambition canım işlerini halletmene sevindim. Sana şimdiden kolay gelsin. Buraya geldikçe etiketle beni de haberim olsun senden. Çok öptüm kızlar sizi.
8'ine en yakın hangi tarihte verebiliyorsan o zaman ver:)fitblack ayin sekizinde ölçülerimi verecektim Ama evde olmuycam nasıl yapalım tatlım fikrin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?