Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İki cuma izinli oluyorsunuz 3.cuma donebilirsin en erken uzatmak istersen biliyorsun zaten süresi yok...

Işlerini yoluna koyduğuna çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sen çok iyilerini hak ediyorsun yine uğramaya devam et tabi işlerini de halledince yeniden başlarsın
Sagol canm benim

canım bak ben de pek müsait değilim ara ara girmeye çalışacağım yine de, sen de izinde olup kilo bildirimi yapmasan bile 4 haftada bir ölçüleri ver bana olur mu onu bırakmayalım
Olculeri vericem canm 8indeydi dimi o aklimda benim bide musait oldukca girerim zatn sizi birakmam

Kızlar günaydın ya dünden beri çok kötüyüm ölü gibi yatıyorum fena bel ağrım başladı sağdan sola dönemiyorum o derece ağrım var. Zaten yeme düzeni diye bişey yok şu an. Ben giremezsem merak etmeyin olur mu. Yine ara ara girer haber veririm ama menü felan yazılacak gibi değil valla. Cumartesi yolculuk var nasıl olacak bilemiyorum. Allahtan asya iki gündür uslu duruyo. Çocuk hissetti mi ne. Daha çamaşır yıkanacak valiz hazırlanacak nasıl yapılacak bilmiyorum ya. blonde ambition canım işlerini halletmene sevindim. Sana şimdiden kolay gelsin. Buraya geldikçe etiketle beni de haberim olsun senden. Çok öptüm kızlar sizi.

of nazar mı değdi 1.takıma n'oldu ya çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlan

deadline 30.05.2018 çarşamba menüm

sahur:
kızarmış peynirli omlet
3-4 zeytin
1 fincan şekerli sütlü kahve
1 dilim ekmek

iftar (dışardaydım):
200 ml muzlu süt
1 paket eti form (karton gibi olanlardan)
1 kase kiraz (saplarını kaynatıp içtim bu arada)

1,5 saat tempolu yürüyüş
1,5 litre su

blonde ambition ayy canım gidiyormuşssun ama seni çok iyi anlıyorum bu ara ben de öyleyim ama izne ayrılmamak için direneceğim kolay gelsin sana hemen dön
Sende mi izne ayrılacaksın yoksa canım takımda kimse kalmayacak bu gidişle ben zaten listede değilim giremedim gitti bende izne ayrılayım diyemiycem neyse uğrayın ama bırakmayın burayı sizi arada dürteriz nerdesiniz diye yaz gelince girmek zor oluyor gerçekten tatil falan su kiloları verelim de yaza fit girelim kızlar

Gecmis ollsun. cumartesiye zaman var insallah bugun gecer

Dun menum:
Sabah Menemen (1 yumurta ile)
Ogle: Firinda tavuk + salata
Ara: Kahve ( 1 sekerli)
Aksam 7 kofte, 2 domates, tereyag
Yaklasik 2 saat yurudum ama gun icinde adimlarim ile 15000 adim oldu ancak.
Su icebildigim kadar ictim 2 litre olmustur diye tahmin ediyoroum

İki cuma izinli oluyorsunuz 3.cuma donebilirsin en erken uzatmak istersen biliyorsun zaten süresi yok...
Bak bu super haber cok sevindim canim bu hafta öbür hafta izinli olayim o zaman ki üçüncü hafta dönebileyim araniza yani 15 Haziranda kilo bildirimi yapabileyim doğru dimi hesaplamam

Çok geçmiş olsun canım halledersin yavaş yavaş sıkma canını sana bebişe bişey olmasın gerisi hallolur:)

blonde ambition işlerini çabuk toparlayıp dönersin inşallah canım çok motive oluyordum seninle :) başka kim var kızlar izne ayrılan çok kişi okudum sanki yarın tartı günümüz hatta ben bu akşam tartılacağım oruçtan dolayı inşallah verebilmişimdir kendimi hafiflemiş hissetmiyorum sanki ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…