• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kız 1 mil 18 dk falan hiç birşey değil süresi yaparız onu da araya sıkıştırıp:-) ben resim yukleyemiyorum kac gündür profili degistircem olmuyor ya:KK43:
ben de bana ögretsene yapamadım diyecektim.

kızlar google bir sorun bir ara ;) yaprak kayısı deyince cıkıyor ;)

sabah 6 da kalkıyor ama onun stili bu.. babası da öyle ..çok seviyorlar uykuyu.. tatil kelimesi bütün gün yatmak uyumk demek..bende de tam tersi.. 5-6 saat uyurum ben..o yüzden ne çocuklarda zorlandım ne de nöbetlerde..
benim babamda oyle sadece yatıyor adam mesela 9 da uyudu koltukta sabah erken kalkiyor ama onun dışında hep uyku;)

1 mil 15 dk sürüyor , bir de 500 steps var leslienin 5 dk ..

amaaannn boşverdim artık ben de..yaz gelince tepesine binerim artık,

belki steps yapamam. dizimi cok zorlamamaya calısıyorum. simdi jullian da zorlanıyor yanına bişey daha eklemeyeyim

belki steps yapamam. dizimi cok zorlamamaya calısıyorum. simdi jullian da zorlanıyor yanına bişey daha eklemeyeyim
steps dediği adım,, ani o bildiğimiz step gibi değil...olduğu yerde 500 adım atıyor.. tabi arada yana adım , kicks hareketleri de var

ben de uykuyu sevengillerdenim :D ama bir türlü gönlümce uyuyamam. hep hayalimdir evde yatıp yuvarlanmak tüm gün :D ama gezmeyi de cok severim. kitap okumayı da :KK66: evde olayım yatayım kitabımı okuyayım film izleyeyim oh ohhh
bende aynen uykuyu çok severim ama tatildede uyumam sabah yedide ayaktayım hemen akşam olmasın diyeee ;) ama işteykende ahhhh bir evde olsam ne uyurdum bee diyip dururum :)

aslında aşağıda dosya yükle varsa sende telde ordan yukleniyor pc deysen rahat yuklersin ama dur ben yükleyip sana soyleyim

bir daha deneyeyim bakayım

steps dediği adım,, ani o bildiğimiz step gibi değil...olduğu yerde 500 adım atıyor.. tabi arada yana adım , kicks hareketleri de var

hmm o zaman yaparım ;)

ben o karın videosunu yapıyorum birde bacak hareketleri kafama göre birazda streching artık 45dk yi buluyor en az spor süresi:KK66:

karın videosu hastalıga düşünce kaldı. yoksa ben ona ba-yı-lı-yo-rum! :D

ben o karın videosunu yapıyorum birde bacak hareketleri kafama göre birazda streching artık 45dk yi buluyor en az spor süresi:KK66:
süpersin..
bana da artık yetmiyor.. 45 dk leslie yapıyordum bu sabah 1 saat olanını yaptım öğl sonr 15 dk daha.. kşamda yapayım diyordum kız çok huysuzdu..

dagatesi bu mu yaprak kayısı google a yazdım bunu yolladı bana:KK54:

YaprakKayisi.jpg

bende aynen uykuyu çok severim ama tatildede uyumam sabah yedide ayaktayım hemen akşam olmasın diyeee :KK66: ama işteykende ahhhh bir evde olsam ne uyurdum bee diyip dururum :)

ya demi. ben de c.tesi sabahı erkenden ayaktayım. alarm calmadan geri de uyuyamıyorum.

bir daha deneyeyim bakayım

hmm o zaman yaparım :KK66:

karın videosu hastalıga düşünce kaldı. yoksa ben ona ba-yı-lı-yo-rum! :D
bak pc de yukarda resimli çerçeveli birşey var url istiyor resmi google dan buldun ya sağ tıklayıp resmin urlsini kopyala diyorsun oraya yapıştırıyorsun :KK76:

evet afrodit kesinlikle menü bldir sen sabote ediyorlar seni :KK53: tabiki canın çeker ama öyle deli gibi yiyerek olamz tadına bak ama zorlama illa yememem lazım diye çok yeme:KK54:
ispanyol ispanyol sporun çok iyi böyle devamm:nazar:
dagatesi dagatesi canım geçmiş olsun ozaman sen sabit kal o da bize yeter diyelim evet çok dengesiz olmuş menülerin:KK1:hepp hastalıktan oldu
@cemre cemre he şöyleee gel canım özletme kendini bakk bağımlılık yaparız biz:KK19:
@jasmine53 canım çok iyi gidiyorsun motivasyonun tam seninde senden güzel kayıplar bekliyorum:KK68:
@mlyt canım iyi gidiyorsun tabi bu hafta da önemli kg vermende ama diğer hafta dahada önemli hesaplamalar ozaman asıl başlıyor kolay gelsin sanada:KK68:
A afrodit26 kuzum sen uzak kalma buralardan amann sakın hamileyim diye çok yeme ne alaka ya:KK67:sana bişey diyenlerin kafasına indir bitane:KK67:menü paylaş tabi yoruma açarız.
deadline deadline canım senin de menülerin gayet iyi birazcık gramlar giderse çok sevineceğim:confused::KK68:
@loyalty88 canım iş evet yorucu oluyor malesef bazen sen yinede kendini çok yıpratma:KK68:kolaylıklar dilerim...
Tamam tatlislar yarin yazmaya basliyorum o zaman liste iyice azalmis:(

bende aynen uykuyu çok severim ama tatildede uyumam sabah yedide ayaktayım hemen akşam olmasın diyeee :KK66: ama işteykende ahhhh bir evde olsam ne uyurdum bee diyip dururum :)
ben babamaçekmişim.. o da az uyur ama annem ve kardeşlerim çok sever ..
yazlıkta kaçta yatarsak yatalım sabahın yedisinde kalkrız babm denize gider ben yürüyüş yapıp dönerim kitap falan okurm. biz 10 gibi kahvaltı yaparız.. kardeşlrim 1den önce kalkmazlar ama. tabi bunlar bekarken.. şimd 6 da uyanıyorum yürüyüş falan da yapamıyorum kuzularla

ben babamaçekmişim.. o da az uyur ama annem ve kardeşlerim çok sever ..
yazlıkta kaçta yatarsak yatalım sabahın yedisinde kalkrız babm denize gider ben yürüyüş yapıp dönerim kitap falan okurm. biz 10 gibi kahvaltı yaparız.. kardeşlrim 1den önce kalkmazlar ama. tabi bunlar bekarken.. şimd 6 da uyanıyorum yürüyüş falan da yapamıyorum kuzularla

ispanyollll kış günü insan yazlık der mi hiiç :) denizi özledim ya ! ay ne güzel sabah yürümek sahilde. ah ah tatiiiiil :D (Dondurmaaaaa :D :P ) tamam ya kızmayın yemedik :P

kızlar ben kaçıyorum prensesim uyanır birazdan .. öpüyorum sizi iyi geceler..

ispanyollll kış günü insan yazlık der mi hiiç :) denizi özledim ya ! ay ne güzel sabah yürümek sahilde. ah ah tatiiiiil :D (Dondurmaaaaa :D :p ) tamam ya kızmayın yemedik :p
ben hayatımda ilk defa yaz gelmese diyorum.. bu yağlarla nasıl tişört giyerim nasıl elbise giyerim.. offf inşallah yazakadar veririm yaa

Back
X