ben hayatımda ilk defa yaz gelmese diyorum.. bu yağlarla nasıl tişört giyerim nasıl elbise giyerim.. offf inşallah yazakadar veririm yaa
olsun canım baya yapmışsın insan spor yaptıkça yapası geliyor ya yapmayıncada tembelleşesi çok garip bir döngü busüpersin..
bana da artık yetmiyor.. 45 dk leslie yapıyordum bu sabah 1 saat olanını yaptım öğl sonr 15 dk daha.. kşamda yapayım diyordum kız çok huysuzdu..
bir avuç kaldık aslında liste azken derece yapmamız daha kolay ama olduramadık cuma ola hayrola artıkTamam tatlislar yarin yazmaya basliyorum o zaman liste iyice azalmis
ha olabilir senin urlyi beğenmemiş demek benimkini beğendi sagolsunöyle yapmıstım ama hata verdi. url'ları begenmedi paşam
iyi geceler ispanyolkızlar ben kaçıyorum prensesim uyanır birazdan .. öpüyorum sizi iyi geceler..
veririsin ya yaza kadar fıstık gibi olcaksın sen moral bozmak yok sabırsızlanma daha hazirana 5 ay var en az yani temmuza 6 ay ayda 2 kilo versen mesela 12 kilo yapar hedefe çok çok yaklaşmış olacaksın bileben hayatımda ilk defa yaz gelmese diyorum.. bu yağlarla nasıl tişört giyerim nasıl elbise giyerim.. offf inşallah yazakadar veririm yaa
tamam bende kitap okuyum bari o halde beni unuttun ama dagatesi burda senin hızına yetisemiyorum yorum yaparken speedy gonzales gibisin yazarkenherkes dagıldı. ben de kitap okumaya sonra da uyumaya gidiyorum kızlar. yarın görüşürüz!
ayy canim Amingitmeden listeyi tekrar paylaşayım bir elin parmakları kadarız hadi bakalım son demleri yaşıyoruz gençler ceza gelmesin ne olur ki allahm inşallah diğer takımlar kilo veremezler hep kilo alırlar bu hafta yada yüzdeleri hep düşük olsunda dereceye girelimaminn
hoşgeldin canım boy kilo yaş hedef kilon falan nedir birde ilk sayfayı okuman lazım kuralları kabul edersen bilgilerini yaz hergün girmen ve bir önceki günün menü bildirimi yapman lazım sporda yapman gerek kabul edersen beklerizHeh geldim sağoll
tamam canım tek eksiğim motivasyon diyosun yaniBoyum 160 kilom 7930 yaşındayım 55 olmak istiyorum iki Çocuğum var hamileliklerin de ve sonrasında kilo aldım kilo almasebebebim de aburcubur ve arkadaş buluşmaları akşam Çay keyfi evde sorunlar yaşıyorum kilom Yüzünden zaten sürekli diyet yapmaya çalışıyorum ama iradem çok Zayıf spor yapıyorum aerobik çalışmıyorum evdeyim
Hoşgeldin canımHeh geldim sağoll
Boyum 160 kilom 7930 yaşındayım 55 olmak istiyorum iki Çocuğum var hamileliklerin de ve sonrasında kilo aldım kilo almasebebebim de aburcubur ve arkadaş buluşmaları akşam Çay keyfi evde sorunlar yaşıyorum kilom Yüzünden zaten sürekli diyet yapmaya çalışıyorum ama iradem çok Zayıf spor yapıyorum aerobik çalışmıyorum evdeyim
İnşallah gerisini de burada vereceksin canım çok istersen olur.sadece inan gerisi kolay burda ve birde tabiki disiplinli sağlıklı diyet spor sayesinde olacak kaçamaklar yassak ok ?Diyetisyene gittim hatta bu hafta bıraktım elimde çok liste var bu kilo çıktığım en yüksek kilo sadece 2 kilo verdim 81 dim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?