Canım bende burdayım sizleri takipdeyimKızlar niye kimse yok kendim çalıp kendim söylüyor gibi oldum
Slmselam fıstıklaaarrrr
süpersin yaaa.. su ne kadar içiyorsunGünaydın dünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek 2 3 tane zeytin 2 si biarada nescafe
Ara 1 bardak kayısı li form çay
Öğlen zeytin yağlı fasulye 2 3 kaşık pirinç pilavı
Ara 1 bardak bitki çayı
Aksam yemegi yine pilav bamya 2 tane kornison turşu
Yatmadan fitness
ben de merak ediyorum senin ne kadar verdiğini.. senden çok umutluyummEşim inceldiğimi söylüyor kayın validem de ne yaptinda böyle inceldin dediyani kızlar cevrenin yorumları böyle tartı yarın nediycek bakalım itiraf ediyorum simardim biraz
tekrar hoş geldin canımmm.Kocamannnnn Günaydın Hepinize ben geldim.... 4 gündür internet ortamından uzaktım ve sizleri çok özledim.
burdayım beeennn..Kızlar niye kimse yok kendim çalıp kendim söylüyor gibi oldum
Eşimin yanındayım canım o iş olmadı eşimle anlaşamadık..Normalde 4 gün gelmem gerek buraya ama bu ara yoğun hergün yada randevusu varsa eşimin ona göre değişiyo..Benim uyku düzenim bozuk ya erken kalkıp geliyorum 8 de eve gidiyoruz hemen uyuyup kalıyorum gece uyanıyorum sonra sabaha kadar nöbet uff bi dayanabilsem sızıp kalmasam düzelcek..loyaty burda mısın seni yine kaçırdım yabazı insanlar çok garip oluyor çatmaya yer arayan cinsten insanlarla yüzyüze çalışmak çok zor bazen kısmen anlıyorum seni ama takma kafana boşver iş işte kalsın sen kaç gün çalışıyorsun haftada şimdi birde bu bahsettiğin girebilirim dediğin iş mi yoksa eşinin yanında çalıştığın iş mi
1.5 litre su içiyorum busefer bende kendimden umutluyumsüpersin yaaa.. su ne kadar içiyorsun
ben de merak ediyorum senin ne kadar verdiğini.. senden çok umutluyumm
tekrar hoş geldin canımmm.
burdayım beeennn..
1 saat leslie ile 5 mil yaptım duş aldım kahvaltı yapıcam birazdan..çok acıktım yaaa 6 buçuktan beri ayaktayım
Estağfurullah uykusuz luk mahvediyor insaniHerkes iyi mi kızlar?Ben aptal gibiyim uykusuz olunca insan çok sakar oluyo her tarafa çarpıp duruyorum
ay canım cok yoruluyormussun ya kolay gelsin sana inşallah yogunluk azalır kısa zamandaEşimin yanındayım canım o iş olmadı eşimle anlaşamadık..Normalde 4 gün gelmem gerek buraya ama bu ara yoğun hergün yada randevusu varsa eşimin ona göre değişiyo..Benim uyku düzenim bozuk ya erken kalkıp geliyorum 8 de eve gidiyoruz hemen uyuyup kalıyorum gece uyanıyorum sonra sabaha kadar nöbet uff bi dayanabilsem sızıp kalmasam düzelcek..
dün bende uyuyamadim ya midem cok kotuydu aksam sabaha kadar uyandım durdum bugün sarhos gibiyim bendeHerkes iyi mi kızlar?Ben aptal gibiyim uykusuz olunca insan çok sakar oluyo her tarafa çarpıp duruyorum
Günaydın dünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek 2 3 tane zeytin 2 si biarada nescafe
Ara 1 bardak kayısı li form çay
Öğlen zeytin yağlı fasulye 2 3 kaşık pirinç pilavı
Ara 1 bardak bitki çayı
Aksam yemegi yine pilav bamya 2 tane kornison turşu
Yatmadan fitness
Kızlar yorumları okudum da herkes de bir aksilik bir hastalık nazara mı geldiniz ne
Kurşun đökmek lazım
İşin espirisi bir yana herkese geçmiş olsun
Kocamannnnn Günaydın Hepinize ben geldim.... 4 gündür internet ortamından uzaktım ve sizleri çok özledim.
Kızlar niye kimse yok kendim çalıp kendim söylüyor gibi oldum
dünkü menüm
sabah 11 :2 dilim t.b ekmeği, 1 kk peynir, 1 kaşık lor, 3 ceri domates, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, dereotu, 1 portakal
ara 13:00 : 1 avuç içi kuruyemiş
16:00 nesacfe 2 si birarada, 2 dilim kızarmış t b ekm, 1 kk peynir, 3 çeri domates
19: mink bir güveç yemeği (kendim yaptım çok az yağlı ) 1 dilim ekmek, yarım bardak kola zero
su 4 lt
spor: 09: leslie ile 3 mil 45 dk
17 :30 leslie ile 2 mil 30 dk
21:00 leslie ile 1 mil 10 dk
Eşimin yanındayım canım o iş olmadı eşimle anlaşamadık..Normalde 4 gün gelmem gerek buraya ama bu ara yoğun hergün yada randevusu varsa eşimin ona göre değişiyo..Benim uyku düzenim bozuk ya erken kalkıp geliyorum 8 de eve gidiyoruz hemen uyuyup kalıyorum gece uyanıyorum sonra sabaha kadar nöbet uff bi dayanabilsem sızıp kalmasam düzelcek..
Herkes iyi mi kızlar?Ben aptal gibiyim uykusuz olunca insan çok sakar oluyo her tarafa çarpıp duruyorum
selam kızlar alıntı yapmıştım ama gitti yadagatesi planlari açık ettim dimi ben
ispanyol menü süper spor dahada süper bu hafta cok cok iyisin:) mlyt bu perşembe gorucez bakalım ne durumdasin cemre cemre bayadir yoktun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?