• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tek tek alintilayamadim kizlar.

@ april canim 3 gundur cok afedersin ama istifra etmekten icim disima cikti. Dogru duzgun bisi de yiyemiyorum ama tartida artiyim. O yuzden arti olacak gibi diyorum. Regl siskinligi de var. Bugun felaketti tum gun js yerinde wcden cikamadim resmen. Eve geldm kesin gitmistir diye nerdeeee. O yuzdeb hedefim sabit kalmak :KK43:

deadline deadline planlarimizi acik etmeyeydin iyiydi be kuzu :d

mlyt mlyt miydi ay kusura bakma senin nicki ezberleyemedim bir turlu. Bugun cok az gorundun hayurdir

@ loyalty canimcim bozma moralini. Bizim insanlar evde kavga edip disatidaki insanlara catmayi pek seviyor. Insanin cani sıkılıyor ama takilmamaya calis. Bazi insanlar iletisim kurmayi bilmiyor bu ulkede. Eski bankaci olarak seni cok iyi anliyorum. Bankada da uc kurus parasi olan her lafi edebilme hakki oldugunu sanirdi

ispanyol ispanyol ben de mi leslieye baslasam ya. Bu hastalik beni manyak etti iyice :KK66:

@ afrodit canim nasil gidiyor ? Dikkat et kilo almaaaa smdiden :KK66:

@kaptan ozledik seni gel artiiiiik
@ jasmine sen sanki diyetisyene gidiyordun demi yanlis mi hatirladim yoksa?

sosyal bilgiler ve cemre yine firarda mi bana mj oyle geliyor. Kizlar daha yazacaktm amaa uyusam iyi olacak belki midem kendine gelir... iyi geceler
Evet canım ben diyetisyene gidiyorum. hatta bu cuma kontrolüm var.. bakalım akıbetim ne olmuş 1 ayda ;)

Tünaydınlar olsun kızlar..
Hemmen dünkü menümü paylaşıyorum:
sabah(08:30): kepekli tost, 1 şkersiz çay,
ara(11:00) : 3 tane ceviz
öğle(1:30) : tavuk ızgara , çok az salata
ara(16:00) : 3 tane ceviz
akşam(19:30) : 5 kaşık lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 3 dilim ekmek kadar mısır ekmeği.
1 saat spor, 1.5 lt su.

tartılma anlarına sayılı zamanlar kala, tutuyoruz kendimizi kızlar.. pes etmek yok :KK5:

Herkes iyi mi kızlar?Ben aptal gibiyim uykusuz olunca insan çok sakar oluyo her tarafa çarpıp duruyorum:D
oyyy kıyamam sana düzel biran önce
1.5 litre su içiyorum busefer bende kendimden umutluyum
Bu esnada 6 dan beri hiçbir şey yemedin mi
yemedim.. sabah eşim işe giderken uyandım sonra kzıım uyandı , onu uyuttuktan sonra oğluşumu kaldırıp okula yolladım,, spor yaptım duş aldım derken ooo çok zaman geçiyor yaa
ya ben cok duygusal bir günümdeyim ya da bu video gercekten duygusal. izleyin kızlar

ispanyol senin için youtube adı :
2014: Year in emotions (First edition) - Zapatou

canımmmm beni unutmamışsın..ben zaten çok sulugözüm hemen çeşmeler açıldı.. hele o ilk kez duyan bebek var ya çok ağladım onda
benim dünkü menüm de söyle

8.30
10 cig badem

10.30
1 dilim ekmek 1 kk peynir

13.30 1 yesil elma

21.00 a kadar hiç bişey yiyemedim, dün midem cok kötüydü :KK43: 21 de 1 kase corba, 2 köfte,3 kasık pilav ve 1 dolma yedim. salata da yedim. biraz fazla oldu gece için ama gün içinde o kadar cok istifra ettim ki midem ancak kendine geldi :KK43:

1,5 litre su içtim cünkü gün içinde içemedim hiç, bulantılarımı arttırdı. spor maalesef yok :KK43:
aaa hiçbirşey yememişsin diyecektim kii akşam menün iyi olmuş..
Tünaydınlar olsun kızlar..
Hemmen dünkü menümü paylaşıyorum:
sabah(08:30): kepekli tost, 1 şkersiz çay,
ara(11:00) : 3 tane ceviz
öğle(1:30) : tavuk ızgara , çok az salata
ara(16:00) : 3 tane ceviz
akşam(19:30) : 5 kaşık lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 3 dilim ekmek kadar mısır ekmeği.
1 saat spor, 1.5 lt su.

tartılma anlarına sayılı zamanlar kala, tutuyoruz kendimizi kızlar.. pes etmek yok :KK5:
güzel olmuş ama ekmeği akşam daha az yeseymişsin keşke.. yine de çok beğendim

huuuuuu tombul kuşlaaaaarrrrrrr nerdesiniz sınıfta kaldıııkkk 28 notumuz ..
toparlanmamız lazım biran önce..
deadline deadline ApriL_2007 ApriL_2007 sosyestetik sosyestetik kzılar takıma yeni kan lazımm davet edelim mi yeni arkadaşlar..
buarada deadline ve april takımızın 1. ve 2. olmuşsunuz tebrikler.. ben de 3. yüm

yaaa kızlar nerdesiniz.. saat kaç olmuş bak kimse yok burdaa.. sonra ben gidince geliyorsunuz bir muhabbet bir muhabbet..
kıskanıyorum amaaa:oops:

deadline deadline ApriL_2007 ApriL_2007 sosyestetik sosyestetik kzılar takıma yeni kan lazımm davet edelim mi yeni arkadaşlar..
buarada deadline ve april takımızın 1. ve 2. olmuşsunuz tebrikler.. ben de 3. yüm
tam manasıyla tombul kuşlar biz oluyoruz maalesef :( birden azaldık.. yeni arkadaşlarla , çok güzeş sonuçlar alıcaz.. güveniyorum topiğimize ;)

tam manasıyla tombul kuşlar biz oluyoruz maalesef :KK43: birden azaldık.. yeni arkadaşlarla , çok güzeş sonuçlar alıcaz.. güveniyorum topiğimize :KK66:
gittin mi jasmine , burda mısın..
umarım bu hafta ceza almayız yaa

gittin mi jasmine , burda mısın..
umarım bu hafta ceza almayız yaa
:KK17::KK17: inşaAllah almayız canım ya.. bu akşam normalimden daha da az yicem.. ekmek desen asla.. iş çıkışı spora gidiom zate.. yatmadan önce de bi yarım saat kendimi zorlasam.. sabaha belki biraz far eder :-) :-)

ya ben cok duygusal bir günümdeyim ya da bu video gercekten duygusal. izleyin kızlar

ispanyol senin için youtube adı :
2014: Year in emotions (First edition) - Zapatou

dagatesi bu video çok duygusalmış ben o çizgifilme ağlayan çocuk varya onu daha önce görmüştüm ne kadar masum ya ilk kez gören ve duyan çocukarda da çok hoş oldu içim :cry:

ay sınıfta kaldık biz galiba :KK22: notumuzda çok fena 28 almışız napsak ki:KK35: toparlamamız lazım dimi:KK67: aprilciğim açık ara farkla birinci oldu doğal olarak ama ben sen daha yukarda olursun diye düşüünmüştüm ispanyol yüzdeden dolayı sanırım önemli olan takım içi değilde kilo veriyor olmamız ama çok çalışmalıyız çok:mad:

yaaa kızlar nerdesiniz.. saat kaç olmuş bak kimse yok burdaa.. sonra ben gidince geliyorsunuz bir muhabbet bir muhabbet..
kıskanıyorum amaaa:oops:
kız ben anca geldim ya spor yapcam birazdan gerçi bir uğrayım ddim benim midem çok kötü ya nefes alamıyorum sanki midemde ağrıyor patlayacakmışım gibi hissediyorum şişimde zaten off çok kötü yani bende durumlar:KK35:
tam manasıyla tombul kuşlar biz oluyoruz maalesef :KK43: birden azaldık.. yeni arkadaşlarla , çok güzeş sonuçlar alıcaz.. güveniyorum topiğimize :KK66:
tam tobul kuşuz zaten notumuzda düşük gelmiş çalışmamız lazım bizim çok:KK4:
:KK17::KK17: inşaAllah almayız canım ya.. bu akşam normalimden daha da az yicem.. ekmek desen asla.. iş çıkışı spora gidiom zate.. yatmadan önce de bi yarım saat kendimi zorlasam.. sabaha belki biraz far eder :-) :-)
bende akşam yemeğimi hafif geçircem zaten mide ağrım var açlığımı pek hissetmiyorum birşey yiyince daha çok ağrıyor ama yemeyince de ağrıyor garip bir döngüdeyim bakalım hiç sevmiyorum mide ağrısını hatta hiç bir hastalığı sevmiyorum allah kimseye hastalık vermesin:KK61:

Bende yeni geldim bilmiyorum ki
nasılsın bakalım madem karşılaştık:KK68: çalışmıyorsun değil mi bir yerde evdesin sanırım sen miydin ki birisi evde birşeyler yapıp satıyordu ama nerdeydi o kimdi tam çıkaramadım arada uğrayınca geçen hafta herkesin ne yaptığını karıştırmaya başladım:KK35:

Ben bugün bir ilki daha basardim tabi buna başarı denirse:KK45: günümüz vardı bugün Sağol sunlar bizim kızlar yine dokturmuslerdi ama ben eskiden tabagimi doldurup üstüne bir daha alırken bugün sadece tabagimin yarısını doldurdum:KK73: zafer benimdiiiiir

nasılsın bakalım madem karşılaştık:KK68: çalışmıyorsun değil mi bir yerde evdesin sanırım sen miydin ki birisi evde birşeyler yapıp satıyordu ama nerdeydi o kimdi tam çıkaramadım arada uğrayınca geçen hafta herkesin ne yaptığını karıştırmaya başladım:KK35:
Evet benim. mantı yapıyorum ama şimdi tatilde annemler gidicem okul açılınca tekrar başlarım

Evet benim. mantı yapıyorum ama şimdi tatilde annemler gidicem okul açılınca tekrar başlarım
evet doğru hatırlamışım o zaman :KK54: çalışman çok güzel canım ya boş durmaktansa hem kafan dağılır gerçi çocuklarala da zor olur arada değil mi :oops: annene ne zaman gidiyorsun bizi bırakmayacaksın değil mi hem bizi hem de menülerine dikkat etmeyi yani orda fazla kaçırıpta kilo alma sonra üstüne bak :KK17:

Aynen canım banada uğraş oluyor .
Aynı konuyu bugün bizim kızlarla konuştuk diyet değil sağlıklı yaşam için çaba sarfetmeliyiz diye .tabi onlar ısrar edince bende böyle söyledim annemlere yarın gidiyorum ama psikolojimi 1 haftadır hazırlıyorum bugün de benim için deneyim oldu Hayır diyebiliyor musum ilk defa Guru duydum kendimle önceden hadi bugün ödül günü hadi bir defadan bir şey olmaz bugün ye yarın aç kal gibi şeyler var di amaaaa ben bugün Hayır dedim:KK71:

Back
X