- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
maalesef takıma ilk mesaj attığı tarihnkaçtı acaba ona bakayım ben birkeşke mlytda listeye girebilseydi ondan da çok umudum var ama olmuyor dimi illa iki hafta dolacak?
Ayy entrika içinde entrika olurmu olur...CEza yicek takıma bir bakalım nasıl kötülerse artık onu yapmayalım diye bakarlar mı acaba yaamaalesef takıma ilk mesaj attığı tarihnkaçtı acaba ona bakayım ben birha birde burayı okuyorlarmış april sabotaj falan düşünsene belki onlar da da benim gibi casusular vardır ha
bende özledim kaptancımı nerde acaba ki
bence şu an bile burda biri olablir neden sana söyleyim paylaşım alanında ceza yemek üzere olduğumuz duyurulduğundan bize diğer takımlarda görmüş oluyor yani hırslı olana diğer takımlar bizim bu hafta gaza gelip iyi kilolar verecek olmamızdan korkup dereceyi kaptırmamak için bizi gözetliyor olabilir ve ben bunu burdan yazdım burdalarsa ses versinler yahu yemeyiz siziAyy entrika içinde entrika olurmu olur...CEza yicek takıma bir bakalım nasıl kötülerse artık onu yapmayalım diye bakarlar mı acaba yaaofff ki ne of ASlında görüntüde çok iyiyiz çok motiveyiz ama sayısal olarak kötüyüz geçicek bu günler
aynen canım kilo bildirimi yapacak bu hafta sonrasında listede mlytda...bende özledim kaptancımı nerde acaba kibu arada april mlyt cuma günü ilk takıma gelmiş tam gününde o gün ilk cumayı atlatmış oluyor bu hafta da listeye giremeyecek 2. cuması oluyor yani bu hafta kafam karıştı haftaya listeye girebilir sanırım bak karar defterinde şöyle kopyaladım
YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi en az 2 haftadır.
Üyenin takıma geldiği günkü kilosu kayıt kilosu olarak not edilir. Deneme süreci başlar.
Takımdaki ikinci Cuma günü tartılır. Bu kilo yarışmaya giriş kilosudur.
Takımdaki üçüncü Cuma günü tartılır. Bu kilo güncel kilosudur.
Takım yönetimi, üyeyi takımına almaya karar verdi ise; güncel kilosu ile giriş kilosu arasındaki fark alınarak, o haftanın etap bildirim listesine eklenir.
Etap bildirim listesinde üyenin kayıt kilosu ve takıma girdiği tarih mutlaka belirtilmelidir.
yani bu perşembe bildirim yaparsa kilosunu haftaya takıma albiliriz menü paylaşımı bence yeterli tabi birde bu hafta verdiği kilo miktarı da önemli olacak listeye alınmasında bence
ayyy koptummbence şu an bile burda biri olablir neden sana söyleyim paylaşım alanında ceza yemek üzere olduğumuz duyurulduğundan bize diğer takımlarda görmüş oluyor yani hırslı olana diğer takımlar bizim bu hafta gaza gelip iyi kilolar verecek olmamızdan korkup dereceyi kaptırmamak için bizi gözetliyor olabilir ve ben bunu burdan yazdım burdalarsa ses versinler yahu yemeyiz siziay çok komik birde hakikaten biri okuyor oluyormuş bende burda dalga geciyorum takımımıza savaş açarlar ha topa tutarlar bizi april susuyım ben
aynen canım öyle yapıcaz,bence verir gayet iyi paylaşımlar ve dikkatli çok memnunun deneme süresinde başarılarının devamını dilerim mlytınmlyt son bilgiler şu şekilde aprilcim takıma geliş tarihi 16 ocak giriş kilosu 79 hedef kilo 60bu hafta bildirim yapınca güncel kilosu olarak onu alıcaz bir sonraki hafta listede olabilir en erken tabi paylaşımları iyi kilo vermesini de görücez bakalım bu 2 hafta içinde
evet ya burdan konuşmasak bari dimi sanki takıma kimse giremiyormuş bunları okuyamıyormuş gibi davranıyoruzayyy koptummtamam tamam susalım ne kadar şeffaf olduk biz yahu
aynen canım öyle yapıcaz,bence verir gayet iyi paylaşımlar ve dikkatli çok memnunun deneme süresinde başarılarının devamını dilerim mlytın
79 kayıt kgsu bu cuma tartılacak giriş kgsu diğer cuma güncel kgsu olacak canımmlyt son bilgiler şu şekilde aprilcim takıma geliş tarihi 16 ocak giriş kilosu 79 hedef kilo 60bu hafta bildirim yapınca güncel kilosu olarak onu alıcaz bir sonraki hafta listede olabilir en erken tabi paylaşımları iyi kilo vermesini de görücez bakalım bu 2 hafta içinde
ay evet ben hepsini birbirine katmışım tamam o zaman kafam karışmış baya79 kayıt kgsu bu cuma tartılacak giriş kgsu diğer cuma güncel kgsu olacak canım
tamam canım zamanı gelince yine paslaşır hallederiz hesabıay evet ben hepsini birbirine katmışım tamam o zaman kafam karışmış bayaher şey yolunda o halde haftaya kullancaz zaten bunu değil mi ay bende bir mide ağrısı var april ya niye oldu anlamadım neyse ben spor yapayım gideyim saat 9 olmuş yemek yiyeli 3 saat oldu jillian yapayım üstüne 10 dk bacak 10 dk karın videosu yapayım bu hafta çok düzensiz olduğum için ceza veriyorum kendime yarın da doğru dürüst bir düzen istiyorum ya birde neden midemin ağrıdığını buldum şu an salata yedim akşam kuru soğan vardı içinde mideme dokunuyor pişmemiş olduğu zaman yemekte birşey olmuyorda ondan oldu galiba birde taze sarımsak yapıyor hep unutuyorum ya
görüşürüz april iyi geceler canım sanatamam canım zamanı gelince yine paslaşır hallederiz hesabıbende de var hafiften mide ağrısı benimkisinin nedeninide bilmiyorum neyse geçer canım bende sporumu yapıp yatacağım sende git yap evet benim için bayagı geç oldu vakit görüşürüz yine kendine iyi bak iyi geceler
sağol canım iyiyim yorgunum sadece bütün gün ofisteydim bi müşteride bana çattı sinir oldum..ben buradayım ama baska kimse yok sanırım :) nasılsın loaylty saglıgın nasıl oldu
loyaty burda mısın seni yine kaçırdım yasağol canım iyiyim yorgunum sadece bütün gün ofisteydim bi müşteride bana çattı sinir oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?