Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

keşke mlytda listeye girebilseydi ondan da çok umudum var ama olmuyor dimi illa iki hafta dolacak?
maalesef takıma ilk mesaj attığı tarihnkaçtı acaba ona bakayım ben bir ha birde burayı okuyorlarmış april sabotaj falan düşünsene belki onlar da da benim gibi casusular vardır ha

maalesef takıma ilk mesaj attığı tarihnkaçtı acaba ona bakayım ben bir ha birde burayı okuyorlarmış april sabotaj falan düşünsene belki onlar da da benim gibi casusular vardır ha
Ayy entrika içinde entrika olurmu olur...CEza yicek takıma bir bakalım nasıl kötülerse artık onu yapmayalım diye bakarlar mı acaba yaaofff ki ne ofASlında görüntüde çok iyiyiz çok motiveyiz ama sayısal olarak kötüyüz geçicek bu günler

sosyestetik cim kuzum nasılsın napıyorsun senide çok özledim ama ben
bende özledim kaptancımı nerde acaba ki bu arada april mlyt cuma günü ilk takıma gelmiş tam gününde o gün ilk cumayı atlatmış oluyor bu hafta da listeye giremeyecek 2. cuması oluyor yani bu hafta kafam karıştı haftaya listeye girebilir sanırım bak karar defterinde şöyle kopyaladım

YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI

Yeni üyenin deneme süresi en az 2 haftadır.
Üyenin takıma geldiği günkü kilosu kayıt kilosu olarak not edilir. Deneme süreci başlar.
Takımdaki ikinci Cuma günü tartılır. Bu kilo yarışmaya giriş kilosudur.
Takımdaki üçüncü Cuma günü tartılır. Bu kilo güncel kilosudur.
Takım yönetimi, üyeyi takımına almaya karar verdi ise; güncel kilosu ile giriş kilosu arasındaki fark alınarak, o haftanın etap bildirim listesine eklenir.
Etap bildirim listesinde üyenin kayıt kilosu ve takıma girdiği tarih mutlaka belirtilmelidir.

yani bu perşembe bildirim yaparsa kilosunu haftaya takıma albiliriz menü paylaşımı bence yeterli tabi birde bu hafta verdiği kilo miktarı da önemli olacak listeye alınmasında bence

bence şu an bile burda biri olablir neden sana söyleyim paylaşım alanında ceza yemek üzere olduğumuz duyurulduğundan bize diğer takımlarda görmüş oluyor yani hırslı olana diğer takımlar bizim bu hafta gaza gelip iyi kilolar verecek olmamızdan korkup dereceyi kaptırmamak için bizi gözetliyor olabilir ve ben bunu burdan yazdım burdalarsa ses versinler yahu yemeyiz sizi ay çok komik birde hakikaten biri okuyor oluyormuş bende burda dalga geciyorum takımımıza savaş açarlar ha topa tutarlar bizi april susuyım ben

mlyt son bilgiler şu şekilde aprilcim takıma geliş tarihi 16 ocak giriş kilosu 79 hedef kilo 60 bu hafta bildirim yapınca güncel kilosu olarak onu alıcaz bir sonraki hafta listede olabilir en erken tabi paylaşımları iyi kilo vermesini de görücez bakalım bu 2 hafta içinde

aynen canım kilo bildirimi yapacak bu hafta sonrasında listede mlytda...

ayyy koptummtamam tamam susalım ne kadar şeffaf olduk biz yahu
aynen canım öyle yapıcaz,bence verir gayet iyi paylaşımlar ve dikkatli çok memnunun deneme süresinde başarılarının devamını dilerim mlytın

ayyy koptummtamam tamam susalım ne kadar şeffaf olduk biz yahu
aynen canım öyle yapıcaz,bence verir gayet iyi paylaşımlar ve dikkatli çok memnunun deneme süresinde başarılarının devamını dilerim mlytın
evet ya burdan konuşmasak bari dimi sanki takıma kimse giremiyormuş bunları okuyamıyormuş gibi davranıyoruz evet bede basarılarının devamını dilerim

79 kayıt kgsu bu cuma tartılacak giriş kgsu diğer cuma güncel kgsu olacak canım

79 kayıt kgsu bu cuma tartılacak giriş kgsu diğer cuma güncel kgsu olacak canım
ay evet ben hepsini birbirine katmışım tamam o zaman kafam karışmış bayaher şey yolunda o halde haftaya kullancaz zaten bunu değil mi ay bende bir mide ağrısı var april ya niye oldu anlamadım neyse ben spor yapayım gideyim saat 9 olmuş yemek yiyeli 3 saat oldu jillian yapayım üstüne 10 dk bacak 10 dk karın videosu yapayım bu hafta çok düzensiz olduğum için ceza veriyorum kendime yarın da doğru dürüst bir düzen istiyorum ya birde neden midemin ağrıdığını buldum şu an salata yedim akşam kuru soğan vardı içinde mideme dokunuyor pişmemiş olduğu zaman yemekte birşey olmuyorda ondan oldu galiba birde taze sarımsak yapıyor hep unutuyorum ya

tamam canım zamanı gelince yine paslaşır hallederiz hesabıbende de var hafiften mide ağrısı benimkisinin nedeninide bilmiyorum neyse geçer canım bende sporumu yapıp yatacağım sende git yap evet benim için bayagı geç oldu vakitgörüşürüz yine kendine iyi bak iyi geceler

görüşürüz april iyi geceler canım sana

sağol canım iyiyim yorgunum sadece bütün gün ofisteydim bi müşteride bana çattı sinir oldum..
loyaty burda mısın seni yine kaçırdım ya bazı insanlar çok garip oluyor çatmaya yer arayan cinsten insanlarla yüzyüze çalışmak çok zor bazen kısmen anlıyorum seni ama takma kafana boşver iş işte kalsın sen kaç gün çalışıyorsun haftada şimdi birde bu bahsettiğin girebilirim dediğin iş mi yoksa eşinin yanında çalıştığın iş mi

Tek tek alintilayamadim kizlar.

@ april canim 3 gundur cok afedersin ama istifra etmekten icim disima cikti. Dogru duzgun bisi de yiyemiyorum ama tartida artiyim. O yuzden arti olacak gibi diyorum. Regl siskinligi de var. Bugun felaketti tum gun js yerinde wcden cikamadim resmen. Eve geldm kesin gitmistir diye nerdeeee. O yuzdeb hedefim sabit kalmak

deadline planlarimizi acik etmeyeydin iyiydi be kuzu :d

mlyt miydi ay kusura bakma senin nicki ezberleyemedim bir turlu. Bugun cok az gorundun hayurdir

@ loyalty canimcim bozma moralini. Bizim insanlar evde kavga edip disatidaki insanlara catmayi pek seviyor. Insanin cani sıkılıyor ama takilmamaya calis. Bazi insanlar iletisim kurmayi bilmiyor bu ulkede. Eski bankaci olarak seni cok iyi anliyorum. Bankada da uc kurus parasi olan her lafi edebilme hakki oldugunu sanirdi

ispanyol ben de mi leslieye baslasam ya. Bu hastalik beni manyak etti iyice

@ afrodit canim nasil gidiyor ? Dikkat et kilo almaaaa smdiden

K kaptan ozledik seni gel artiiiiik
@ jasmine sen sanki diyetisyene gidiyordun demi yanlis mi hatirladim yoksa?

sosyal bilgiler ve cemre yine firarda mi bana mj oyle geliyor. Kizlar daha yazacaktm amaa uyusam iyi olacak belki midem kendine gelir... iyi geceler

Ayy dün akşam ben neler kaçırmış ım haftaya listeye gidiyormuş um haberim yok
Bak şimdi daha da azimlendim

Günaydın dünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek 2 3 tane zeytin 2 si biarada nescafe
Ara 1 bardak kayısı li form çay
Öğlen zeytin yağlı fasulye 2 3 kaşık pirinç pilavı
Ara 1 bardak bitki çayı
Aksam yemegi yine pilav bamya 2 tane kornison turşu
Yatmadan fitness

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…