• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Eşim inceldiğimi söylüyor kayın validem de ne yaptinda böyle inceldin dedi :KK54: yani kızlar cevrenin yorumları böyle tartı yarın nediycek bakalım :KK54:itiraf ediyorum simardim biraz:KK39:

Kızlar yorumları okudum da herkes de bir aksilik bir hastalık nazara mı geldiniz ne:nazar:
Kurşun đökmek lazım :KK35:
İşin espirisi bir yana herkese geçmiş olsun:KK52:

Günaydın dünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek 2 3 tane zeytin 2 si biarada nescafe
Ara 1 bardak kayısı li form çay
Öğlen zeytin yağlı fasulye 2 3 kaşık pirinç pilavı
Ara 1 bardak bitki çayı
Aksam yemegi yine pilav bamya 2 tane kornison turşu
Yatmadan fitness :KK49:
süpersin yaaa.. su ne kadar içiyorsun
Eşim inceldiğimi söylüyor kayın validem de ne yaptinda böyle inceldin dedi :KK54: yani kızlar cevrenin yorumları böyle tartı yarın nediycek bakalım :KK54:itiraf ediyorum simardim biraz:KK39:
ben de merak ediyorum senin ne kadar verdiğini.. senden çok umutluyumm
Kocamannnnn Günaydın Hepinize ben geldim.... 4 gündür internet ortamından uzaktım ve sizleri çok özledim.
tekrar hoş geldin canımmm.
Kızlar niye kimse yok kendim çalıp kendim söylüyor gibi oldum:KK75:
burdayım beeennn..
1 saat leslie ile 5 mil yaptım duş aldım kahvaltı yapıcam birazdan..çok acıktım yaaa 6 buçuktan beri ayaktayım

dünkü menüm
sabah 11 :2 dilim t.b ekmeği, 1 kk peynir, 1 kaşık lor, 3 ceri domates, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, dereotu, 1 portakal
ara 13:00 : 1 avuç içi kuruyemiş
16:00 nesacfe 2 si birarada, 2 dilim kızarmış t b ekm, 1 kk peynir, 3 çeri domates
19: mink bir güveç yemeği (kendim yaptım çok az yağlı ) 1 dilim ekmek, yarım bardak kola zero
su 4 lt
spor: 09: leslie ile 3 mil 45 dk
17 :30 leslie ile 2 mil 30 dk
21:00 leslie ile 1 mil 10 dk

loyaty burda mısın seni yine kaçırdım ya:KK43: bazı insanlar çok garip oluyor çatmaya yer arayan cinsten insanlarla yüzyüze çalışmak çok zor bazen kısmen anlıyorum seni ama takma kafana boşver iş işte kalsın :KK19: sen kaç gün çalışıyorsun haftada şimdi birde bu bahsettiğin girebilirim dediğin iş mi yoksa eşinin yanında çalıştığın iş mi :KK66:
Eşimin yanındayım canım o iş olmadı eşimle anlaşamadık..Normalde 4 gün gelmem gerek buraya ama bu ara yoğun hergün yada randevusu varsa eşimin ona göre değişiyo..Benim uyku düzenim bozuk ya erken kalkıp geliyorum 8 de eve gidiyoruz hemen uyuyup kalıyorum gece uyanıyorum sonra sabaha kadar nöbet uff bi dayanabilsem sızıp kalmasam düzelcek..

süpersin yaaa.. su ne kadar içiyorsun

ben de merak ediyorum senin ne kadar verdiğini.. senden çok umutluyumm

tekrar hoş geldin canımmm.

burdayım beeennn..
1 saat leslie ile 5 mil yaptım duş aldım kahvaltı yapıcam birazdan..çok acıktım yaaa 6 buçuktan beri ayaktayım
1.5 litre su içiyorum busefer bende kendimden umutluyum
Bu esnada 6 dan beri hiçbir şey yemedin mi

Eşimin yanındayım canım o iş olmadı eşimle anlaşamadık..Normalde 4 gün gelmem gerek buraya ama bu ara yoğun hergün yada randevusu varsa eşimin ona göre değişiyo..Benim uyku düzenim bozuk ya erken kalkıp geliyorum 8 de eve gidiyoruz hemen uyuyup kalıyorum gece uyanıyorum sonra sabaha kadar nöbet uff bi dayanabilsem sızıp kalmasam düzelcek..
ay canım cok yoruluyormussun ya kolay gelsin sana inşallah yogunluk azalır kısa zamanda

Herkes iyi mi kızlar?Ben aptal gibiyim uykusuz olunca insan çok sakar oluyo her tarafa çarpıp duruyorum:D
dün bende uyuyamadim ya midem cok kotuydu aksam sabaha kadar uyandım durdum bugün sarhos gibiyim bende

Günaydın dünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek 2 3 tane zeytin 2 si biarada nescafe
Ara 1 bardak kayısı li form çay
Öğlen zeytin yağlı fasulye 2 3 kaşık pirinç pilavı
Ara 1 bardak bitki çayı
Aksam yemegi yine pilav bamya 2 tane kornison turşu
Yatmadan fitness :KK49:

sen de sabahları kahve içmeden ayılamayanlardansın sanırım mlyt ;) her gün mutlaka içiyorsun dikkat ettim de ;)

Kızlar yorumları okudum da herkes de bir aksilik bir hastalık nazara mı geldiniz ne:nazar:
Kurşun đökmek lazım :KK35:
İşin espirisi bir yana herkese geçmiş olsun:KK52:

heheh ben cok fenaydım ya simdi iyiyim biraz daha

Kocamannnnn Günaydın Hepinize ben geldim.... 4 gündür internet ortamından uzaktım ve sizleri çok özledim.

hoş geldinn

Kızlar niye kimse yok kendim çalıp kendim söylüyor gibi oldum:KK75:

denk gelmedikce öyle oluyor bazen mlyt az kişi olunca denk gelmek bazen mümkün olmuyor ;)

dünkü menüm
sabah 11 :2 dilim t.b ekmeği, 1 kk peynir, 1 kaşık lor, 3 ceri domates, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, dereotu, 1 portakal
ara 13:00 : 1 avuç içi kuruyemiş
16:00 nesacfe 2 si birarada, 2 dilim kızarmış t b ekm, 1 kk peynir, 3 çeri domates
19: mink bir güveç yemeği (kendim yaptım çok az yağlı ) 1 dilim ekmek, yarım bardak kola zero
su 4 lt
spor: 09: leslie ile 3 mil 45 dk
17 :30 leslie ile 2 mil 30 dk
21:00 leslie ile 1 mil 10 dk

o kolayı içmeseydin iyiymiş ispanyol. sporun muhtesem bayıldııım!

canım uyku düzeni önemli. eşin ne iş yapıyordu ben kacırmısım orayı ? nöbet tutmak zor olmalı. Allah kolaylık versin.

Herkes iyi mi kızlar?Ben aptal gibiyim uykusuz olunca insan çok sakar oluyo her tarafa çarpıp duruyorum:D

hahah ben konusamıyorum bile. simdi öyle yapmıyorum ama daha gencken :D 36-48 saat arası uykusuz kalıyordum, son noktaya dogru sarhos gibi oluyordum ki gecen bir yazı okudum 1 gecelik uykusuzluk 0.1 promil alkol kadar bilinç kaybı yasatıyormus ;)

selam kızlar alıntı yapmıştım ama gitti ya dagatesi dagatesi planlari açık ettim dimi ben:-)
ispanyol ispanyol menü süper spor dahada süper bu hafta cok cok iyisin:) mlyt mlyt bu perşembe gorucez bakalım ne durumdasin cemre cemre cemre cemre bayadir yoktun yoktur

acık etmeseydik planları iyiydi :D

ya ben cok duygusal bir günümdeyim ya da bu video gercekten duygusal. izleyin kızlar

ispanyol senin için youtube adı :
2014: Year in emotions (First edition) - Zapatou

benim dünkü menüm de söyle

8.30
10 cig badem

10.30
1 dilim ekmek 1 kk peynir

13.30 1 yesil elma

21.00 a kadar hiç bişey yiyemedim, dün midem cok kötüydü :( 21 de 1 kase corba, 2 köfte,3 kasık pilav ve 1 dolma yedim. salata da yedim. biraz fazla oldu gece için ama gün içinde o kadar cok istifra ettim ki midem ancak kendine geldi :(

1,5 litre su içtim cünkü gün içinde içemedim hiç, bulantılarımı arttırdı. spor maalesef yok :(

Back
X