- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
O kadar bile bekleme canım bugün geçmezse yarın dr git , tekrar geçmiş olsunnGrip degil de sanirim cigerlerimi usutmusum cunku geniz akintim da cok. Ya da hem grio hem usutmus olabilirim bilemedim ne oldugunu. 1-2 gune gecmezse doktora gitmem gerekecek epey kotuyum bu sefer
selam kzılarrr..
malum haftasonu gireiyorum nete ama oğlanla babası dışarı çıktılar fırsatu firsat dedim kzı da uyuyıorken bşr gireyim
dagatesi çok geçmiş olsun anım.. geiz akntın varsa muhteelen ciğerlerinde sorum yoktur.. clarinase isimli ilacı al genşiz akıntın yokolur öksürüğün de azalır.. ıhlamır ve zencefilli çy da rahatlatı seni.. ama genşz aktın uzu süürerse boğazın iyice tahriş olup farenjiteçevirecektir.. dra gitme şansın yoksa dedğim gibi clarşnase al çok rahatlatır seni
bakıcam b i canım sağol :)Ayy asıl dizim o benim evet tatile girdi Şubat 15 gibi başlıcak.Gm.of.thr hiç izlemedim bitürlü başlıyamadım eşim izliyor :) canım constantin , the 100,supernatural öneririm onlarda güzel
Benzer seyler bende de oldu 2 gündür iyiyim..Doktora da dedim baş dönmesi mide bulanması falan griple ne alaka diye,salgın var dikkat edin göğüse inmesin öksürük dedi aman dikkat et doktora gittinmi çok geçmiş olsun bu arada..hala yataktayım.ayakta duramıyorum bugun basım cok dönüyor nedense..
iyiyim canım sen nasılsın :)loyalty88 nasılsın kzuumm
Bugünden itibaren içmedim..Yani antibiyotik verdi ama eğer göğüsten öksürmeye başlarsan başlıcaksın dedi..Daha yeni başlamış çünkü grip.Aferinle atlatmaya calıs dedi işte..Burun spreyi boğaz spreyi baya rahatlattı beni..Antibiyotiğe gerek kalmadı öksürük yok çok şükür..Ama doktor burnumdan ameliyat olmamı söledi yine kıkırdak uzaması varda..Bende onu düşünüyorum korkuyorum da..iyidir canım , oğluşla babsı dışarda , kzımı yıkadım uyuttum damladım buraya..
ilaç alıyor musun tatlım..
viks hiç denemedim canım benim sol burun deliği iptal yani cok az nefes alıyorum ordan sprey kullanıyorum bazen geceleri..iyidir canım , oğluşla babsı dışarda , kzımı yıkadım uyuttum damladım buraya..
ilaç alıyor musun tatlım..
burun tıkanıklığı için vicks iyi geliyor.. azıcık kaynar suya bir tatlı kaşığı kadar koy kafanı havluyla örtüp buharını solu , bir de yatarken göğsüne sür azıcık hafif bir tülbentle kapa , çok rahatlarsın
gripte zaten antibiyotik verilmemeli, eğer zatürre veya sinüzite çevirmediyse.. kullanmamakla iyi etmişsin ..Bugünden itibaren içmedim..Yani antibiyotik verdi ama eğer göğüsten öksürmeye başlarsan başlıcaksın dedi..Daha yeni başlamış çünkü grip.Aferinle atlatmaya calıs dedi işte..Burun spreyi boğaz spreyi baya rahatlattı beni..Antibiyotiğe gerek kalmadı öksürük yok çok şükür..Ama doktor burnumdan ameliyat olmamı söledi yine kıkırdak uzaması varda..Bende onu düşünüyorum korkuyorum da..
offf nefes alamamk ne kötü.. benim oğlana cold mix aldım ben de ilk 1-2 saat açıyor ama sonra etkisi geçiyor.. vicks kullanamıyorum ona tiksiniyormuş ondan.. tişşkiniyorum anne karnımı ağrıtıyor diyor , midesi bualnıyor herhaldeviks hiç denemedim canım benim sol burun deliği iptal yani cok az nefes alıyorum ordan sprey kullanıyorum bazen geceleri..
oyy yerim yaaofff nefes alamamk ne kötü.. benim oğlana cold mix aldım ben de ilk 1-2 saat açıyor ama sonra etkisi geçiyor.. vicks kullanamıyorum ona tiksiniyormuş ondan.. tişşkiniyorum anne karnımı ağrıtıyor diyor , midesi bualnıyor herhalde
Evet tatlım herkes hasta karantina altına alacağız takımıkızlar hepinize gecmis olsun bir hastalık hakim topiktebende giremiyorum doğru dürüst laptobumun şarj kablosu koptu telden de bazen yazamiyorum basım da kalabalık diyim en kısa sürede sorunları çözüp donecegim size opuldunuz cok :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?