burdayım kaptan napıyosun bu saatte :)Niye yokmuş hıhhh ben varım canımm ama gittin sanırımm
Canım dizi izliyorum hemde kkdayım sen napiorsunn ?burdayım kaptan napıyosun bu saatte :)
bende oturuyorum öyle hangi dizi :)Canım dizi izliyorum hemde kkdayım sen napiorsunn ?
canımmm gell özledim sessiz sensiz buralarkapatan bu gün çok yoğunum arkadaşım geldi bizde kalıyor akşama kadar çarşı pazar gezdik çok yorgunum ama bir uğrayım dedim yatmadan yarın akşama burdayım bekleyin beniyaramazlık yapmayın bakalım tamam mı brn şimdi yatıyorum yarın tek tek hesap sorcam size dagatesi geçmiş olsun loyalty tamam canım müsait olunca gel menü bildirimi yap şimdi çııyorum iyi gevceler kızlar mlyt mantı mı yapıyorsun becerikli seni çok iyi ya yap sat bende yapmayı öğrendim ya ama ben biraz yavaş yapıyorum pratik şart ama şu aralar denemiyorum yemek istemediğim için
İnternetten canım The 100 diye bir dizibende oturuyorum öyle hangi dizi :)
:) bizde the walking dead izliyoruz ama tatile girdiler..Alternatif diziler gösteriyo bana ama beğenmiyorum..Game of thrones izliyoduk onlarda iyice abarttıİnternetten canım The 100 diye bir dizidışardaydık eve geldik takıldık üstüste bikaç bölüm izledik bile malum yarın pazar geç de yatsak bişeycik olmaz :)
Ayy asıl dizim o benim evet tatile girdi Şubat 15 gibi başlıcak.Gm.of.thr hiç izlemedim bitürlü başlıyamadım eşim izliyor :) canım constantin , the 100,supernatural öneririm onlarda güzel:) bizde the walking dead izliyoruz ama tatile girdiler..Alternatif diziler gösteriyo bana ama beğenmiyorum..Game of thrones izliyoduk onlarda iyice abarttıhuylandım izlemiyorum..
Canım hastalığına göre yine iyi menün sporda var harikasın ! Simdi nasıl oldun peki ?Gunaydin kizlar. Nasilsiniz ? Ben dun istifra etmekten, bir terleyip bir usumekten ve oksurmekten neredeyse hic bisey yiyemedim.
sabah 8.30 givi uyandim.
Cok kotuydum bisey yiyemedim
12.30
yarim tost ve zencefilli cay ictim
19.30
4-5 kasik menemen (yoksa melemen miydi uef hep karistiriyorum) yedim 1 dilim ekmekle
20.30 gibi
Yarimsardan mandalina portakal ve kivi yedim. Biraz da kuruyemis yedim cig badem ceviz ve kaju(kaju yemesemniyiydi ama gun icinde bisi yemedigimden tutamadim kendimi)
su ne kadar ictm tam bilmiyorum ama 2 lt olmustur sanirim
jullian level 1 i yaptm ama ben mi onu yaptim o mu beni bilemedim :d
Canım hastalığına göre yine iyi menün sporda var harikasın ! Simdi nasıl oldun peki ?
Çok geçmiş olsunhala yataktayım.ayakta duramıyorum bugun basım cok dönüyor nedense..
Günaydın herkese merhaba. Dünkü menüm
8.30 kahvaltı 2 dilim peynir şekersiz çay 5 tane zeytin
10.30 şekersiz nescafe
12.30 haşlanmış makarna salata(ben ikisini karıştırdım)
14.00 30 dk spor
15.00 nescafe
16.45 Semiz otlu cacik 2 parça haşlanmış tavuk yağsız tuzsuz
Yatmadan biraz yoğurt
Gün içinde 1.5 litre su
1 bardak bitki çayı
Canım ne oldu sana öyle ? Grip dimi? Yat o zaman kalkma yataktan iyileşince kalkarsın..hala yataktayım.ayakta duramıyorum bugun basım cok dönüyor nedense..
tamam canımKızlar bu günlük ben kaçıyorumhazır eşim evdeyken çarşı pazar işini hallederiz herkese iyi pazarlar
Canım ne oldu sana öyle ? Grip dimi? Yat o zaman kalkma yataktan iyileşince kalkarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?