Canım nerelerdeydin sen ? Hsonu yine yoktunGünaydın kızlar...
Haftasonundan sonra tekrar tempomuza geri döndük.. inşaAllah güzel bir hafta geçiririz.
hemen dünkü menümü yazıyorum.
sabah(11:00): 4 cherry domates, 1 küçük salatalık, 2kk kadar peynir, 5 zeytin. 2dlm ekmek, 1küçük dilm börek.
ara(15:00): 1 küçük elma, 1 mandalina
akşam(20:00) : ızgara piliç (az bir miktar, 1 kaseyi dolduracak kadar tavuk eti) ekmeksiz.
su:2 lt. spor 2 saat ev temizliği..
Canım çok güzel bir başarı mutlu olursun tabii , 44az tabi canim ne demek 50den 44 e gecmek cok iyi basarilarinin devamini dilerimBu esnada aaaa dün harika birsey öğrendim paylaşma dan edemicem 4 aydır dikkat diyet diyordum ya (tabi bu esnada 4 ay alışveriş e gitmeyince. farkı anliyosun) 50 bedendeeeen 44 e dusmusum kabine resmen havalara uçuyordumgörevli kız 50 getirdi büyük 48 46 derkeeeen 44 oldu şimdi 44 azmi dediğinizi duyar gibiyim az değil ama benim ıcın ilk etapta motive edici oldu itiraf ediyorum çooook mutlu oldum
Inşallah 40 larida gorucem eskiden hızlı ve yanlış diyetlere boşa zaman ve enerji harcamisim en guzeliymis sabırla yavaş yavaş vermek yaza kadar 40 bedeni görsem yeter sonra gelsin koruma programıCanım çok güzel bir başarı mutlu olursun tabii , 44az tabi canim ne demek 50den 44 e gecmek cok iyi basarilarinin devamini dilerim
Hafta içi bir şekilde girmem mümkün olabiliyor ama hafta sonu internete hiç giremiyorum kiCanım nerelerdeydin sen ? Hsonu yine yoktunmenün güzel böyle devam canım
Hadi bakalımHafta içi bir şekilde girmem mümkün olabiliyor ama hafta sonu internete hiç giremiyorum kiTopiğe başladığımdan beridir böyleyim maalesef.. ama h. içi kendimi buralarda gösterip, h.sonu olan yokluğumu fark ettirmem ben
Slm canim nasilsin ?ohh ne güsell evde olmak bi an özendim :)))))kolay gelsin tabi isin süpürme kısmına özenmediMselam kızlaar.
elektürükleerrr kesilmişti yeni geldi..
bir selam vereyim dedim.. azcık evi süpürüp geleceğim hemenn
kimseler yok mu canım ? Rastlaşamıoruz evet :))yaaaaa nerdesinizzzzz , akşam olacak ben giremeyeceğimmm amaaaaa..
yarın sabah tartılıcam ben , kendimi şiş hissediyorum sanki regl olacakmışım gibi keşşşke olsaaaammm
Bak bakk can sıkıntısından konu mu açtın sen bakiyim?sonra buralara gelmemezlik falan yapma heee kapışırız canımkonu açtım spor bölümüne leslie yapacak arkadaş arıyorum.. şöyle bir 8-10 kilo vereyim ben de jillian yapıcam çok güzel sıkılaştırıyor
bugün senden ve benden başka kimse girmemiş canım yaaa..kimseler yok mu canım ? Rastlaşamıoruz evet :))
can sıkıntısı değil de kızlara özendim onlar jillian grubundalar yaa ne güzel incel miş hepsi dee..Bak bakk can sıkıntısından konu mu açtın sen bakiyim?sonra buralara gelmemezlik falan yapma heee kapışırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?