Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İnşallah canım ne demek hayalkırıklığı ?bazen veremeyeceğimiz günlerde tabi gelecek önemli olan burda istikrarlı olmak hepp devam güzel günler için herşey
Inşallah güzel olur arada kaçamak yapmaktan korkuyorum yoksa diyet ve spor iyi

Inşallah güzel olur arada kaçamak yapmaktan korkuyorum yoksa diyet ve spor iyi
hımm kaçamak konusunda;; o an su iç canım ,derin derin nefes al yada o canının çektiği şeyi kokla derin derin çek içine yeme isteği gidiyor insanın denersin böyle durumlarda

Bu gerçek mi? Aradaki fark müthiş bende istiyoruuuuuum
evet gerçek İnşallah bizde öyle olacağız canım bende çıkıyorum eşimi uyandıracağım dışarı çıkacağız daha ilerleyen saatlerde gelebilirsem geleceğim kızlarrr kendinize iyi bakınnnn

Inşallah canım görüşmek üzere

Canim manti mi yapiyorsun harika bence. Ben cok zorlaniyorum.yaparken mantiyi. Esim de cok sever ama bende o yetenek yok ben ev hanimi olsam kesin tum gun yatardim :)
Aslında cok kolay sadece bıraz pratik yapmak lazım denersin bence sende yaparsın siz dışarıdaki zorluklarla uğraşıyor sunuz mantı onun yanında neki

Canimmm dikkat et kendine ve bebise söyledim mi herkese?

kapatan bu gün çok yoğunum arkadaşım geldi bizde kalıyor akşama kadar çarşı pazar gezdik çok yorgunum ama bir uğrayım dedim yatmadan yarın akşama burdayım bekleyin beni yaramazlık yapmayın bakalım tamam mı brn şimdi yatıyorum yarın tek tek hesap sorcam size dagatesi geçmiş olsun loyalty tamam canım müsait olunca gel menü bildirimi yap şimdi çııyorum iyi gevceler kızlar mlyt mantı mı yapıyorsun becerikli seni çok iyi ya yap sat bende yapmayı öğrendim ya ama ben biraz yavaş yapıyorum pratik şart ama şu aralar denemiyorum yemek istemediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…