• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kapatan bu gün çok yoğunum arkadaşım geldi bizde kalıyor akşama kadar çarşı pazar gezdik çok yorgunum ama bir uğrayım dedim yatmadan yarın akşama burdayım bekleyin beni:KK55: yaramazlık yapmayın bakalım tamam mı brn şimdi yatıyorum yarın tek tek hesap sorcam size:KK53: dagatesi geçmiş olsun loyalty tamam canım müsait olunca gel menü bildirimi yap :KK60: şimdi çııyorum iyi gevceler kızlar:cool: mlyt mantı mı yapıyorsun becerikli seni çok iyi ya yap sat bende yapmayı öğrendim ya ama ben biraz yavaş yapıyorum pratik şart ama şu aralar denemiyorum yemek istemediğim için:KK19:
canımmm gell özledim sessiz sensiz buralar ;) dagateside hastaydı yarın İnşallah tam kadro oluruz ;)

İnternetten canım The 100 diye bir dizi :KK66: dışardaydık eve geldik takıldık üstüste bikaç bölüm izledik bile :KK66: malum yarın pazar geç de yatsak bişeycik olmaz :)
:) bizde the walking dead izliyoruz ama tatile girdiler..Alternatif diziler gösteriyo bana ama beğenmiyorum..Game of thrones izliyoduk onlarda iyice abarttı :KK23:huylandım izlemiyorum..

Gunaydin kizlar. Nasilsiniz ? Ben dun istifra etmekten, bir terleyip bir usumekten ve oksurmekten neredeyse hic bisey yiyemedim.

sabah 8.30 givi uyandim.
Cok kotuydum bisey yiyemedim

12.30
yarim tost ve zencefilli cay ictim

19.30
4-5 kasik menemen (yoksa melemen miydi uef hep karistiriyorum) yedim 1 dilim ekmekle

20.30 gibi
Yarimsardan mandalina portakal ve kivi yedim. Biraz da kuruyemis yedim cig badem ceviz ve kaju(kaju yemesemniyiydi ama gun icinde bisi yemedigimden tutamadim kendimi)

su ne kadar ictm tam bilmiyorum ama 2 lt olmustur sanirim
jullian level 1 i yaptm ama ben mi onu yaptim o mu beni bilemedim :d

:) bizde the walking dead izliyoruz ama tatile girdiler..Alternatif diziler gösteriyo bana ama beğenmiyorum..Game of thrones izliyoduk onlarda iyice abarttı :KK23:huylandım izlemiyorum..
Ayy asıl dizim o benim evet tatile girdi Şubat 15 gibi başlıcak.Gm.of.thr hiç izlemedim bitürlü başlıyamadım eşim izliyor :) canım constantin , the 100,supernatural öneririm onlarda güzel ;)

Dünkü menüm
Sabah 12:00
İki dilim ekmek
İki yumurta
Bir kibrit kutusu peynir
İki çay
Ara 15:00
Bir portakal
Akşam 18:00
6 ks ıspanak
İki ks yogurt
İki ks makarna
Ara 20:00
5 findik
5badem
3,5 lt su
Sabah 30 dk
Aksam 30 dk yürüyüş

Gunaydin kizlar. Nasilsiniz ? Ben dun istifra etmekten, bir terleyip bir usumekten ve oksurmekten neredeyse hic bisey yiyemedim.

sabah 8.30 givi uyandim.
Cok kotuydum bisey yiyemedim

12.30
yarim tost ve zencefilli cay ictim

19.30
4-5 kasik menemen (yoksa melemen miydi uef hep karistiriyorum) yedim 1 dilim ekmekle

20.30 gibi
Yarimsardan mandalina portakal ve kivi yedim. Biraz da kuruyemis yedim cig badem ceviz ve kaju(kaju yemesemniyiydi ama gun icinde bisi yemedigimden tutamadim kendimi)

su ne kadar ictm tam bilmiyorum ama 2 lt olmustur sanirim
jullian level 1 i yaptm ama ben mi onu yaptim o mu beni bilemedim :d
Canım hastalığına göre yine iyi menün sporda var harikasın ! Simdi nasıl oldun peki ?

Günaydın herkese merhaba. Dünkü menüm
8.30 kahvaltı 2 dilim peynir şekersiz çay 5 tane zeytin
10.30 şekersiz nescafe
12.30 haşlanmış makarna salata(ben ikisini karıştırdım)
14.00 30 dk spor
15.00 nescafe
16.45 Semiz otlu cacik 2 parça haşlanmış tavuk yağsız tuzsuz
Yatmadan biraz yoğurt
Gün içinde 1.5 litre su
1 bardak bitki çayı

Günaydın herkese merhaba. Dünkü menüm
8.30 kahvaltı 2 dilim peynir şekersiz çay 5 tane zeytin
10.30 şekersiz nescafe
12.30 haşlanmış makarna salata(ben ikisini karıştırdım)
14.00 30 dk spor
15.00 nescafe
16.45 Semiz otlu cacik 2 parça haşlanmış tavuk yağsız tuzsuz
Yatmadan biraz yoğurt
Gün içinde 1.5 litre su
1 bardak bitki çayı

hngi bitki cayını içiyorsun canım ? bir de nescafe kremalı mı sade mi ?

Kayisili form çay içiyorum. Nescafeyi de 2 si biarada olandan kullaniyorum:KK50:

Kızlar bu günlük ben kaçıyorum :KK3:hazır eşim evdeyken çarşı pazar işini hallederiz herkese iyi pazarlar:KK68:

Canım ne oldu sana öyle ? Grip dimi? Yat o zaman kalkma yataktan iyileşince kalkarsın..

Grip degil de sanirim cigerlerimi usutmusum cunku geniz akintim da cok. Ya da hem grio hem usutmus olabilirim bilemedim ne oldugunu. 1-2 gune gecmezse doktora gitmem gerekecek epey kotuyum bu sefer

Back
X