• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Napiyorsunuz kizlar ? Ben bugun sadece ywmek yedim ve uyudum. Sanirim yaklasik olarak dunden beri 18 saat fln uyumus olabilirim. Yemeklerim de sacma sapan oldu. Ee erkege yemek yaptirirsan boyle oluyor. Patates kizartmasi yapmis ki son 1 senedir hic yememistm. 9-10 tane yedim sanirim :(((ama agir geldi. yemesem cok iyiydi.

Napiyorsunuz kizlar ? Ben bugun sadece ywmek yedim ve uyudum. Sanirim yaklasik olarak dunden beri 18 saat fln uyumus olabilirim. Yemeklerim de sacma sapan oldu. Ee erkege yemek yaptirirsan boyle oluyor. Patates kizartmasi yapmis ki son 1 senedir hic yememistm. 9-10 tane yedim sanirim :(((ama agir geldi. yemesem cok iyiydi.
gecmis olsun canım dinlen ya usuttun galiba:-( salgın var yine zaten cok yoruluyorsun ya birde usuttun herhalde ya

Napiyorsunuz kizlar ? Ben bugun sadece ywmek yedim ve uyudum. Sanirim yaklasik olarak dunden beri 18 saat fln uyumus olabilirim. Yemeklerim de sacma sapan oldu. Ee erkege yemek yaptirirsan boyle oluyor. Patates kizartmasi yapmis ki son 1 senedir hic yememistm. 9-10 tane yedim sanirim :KK43:((ama agir geldi. yemesem cok iyiydi.
Canım oyy çok uyumuşsun,uykuya doydun bugün ozaman.hastayken öyle karışıklıklar olur canım olsun yapsın öğrenir zamanla pratik olur işte.Benimde bugün yoğun gecti misafirlerim vardi güldük eğlendik şimdi gittiler ;) biraz dinleniyorum.

Kızlarr yeni haftaya yarından itibaren sıkı başlıyoruz menülere dikkat ok? Sporlar yapılacak bakkk gevşemek yok ok? Hergün menüler bildirilecek takipteyim ona göre kızlar ciddi devam edilsin bildirim gününe iyi hazırlanalım tamammı canlar ?

image.webp

KIZLAR BENDEN SİZE HEDİYEEE ;)

Kizlar napiyorsunuz? Ben yeniden uyumamak icin mucadele ediyorum. Bugun uzun zamandir okumadigim kadar cok kitap okudum. Tek kelimeyle yatis gunumdu :))) kolumu kaldiracak dermanim yok hala

Kizlar napiyorsunuz? Ben yeniden uyumamak icin mucadele ediyorum. Bugun uzun zamandir okumadigim kadar cok kitap okudum. Tek kelimeyle yatis gunumdu :))) kolumu kaldiracak dermanim yok hala
Kitap kurdu seni ;) iyi geceler bende yatıyorum malum yarın işş ! Uyumaya çalışacağım pazar sendromumda bakalım ;) grsrzzz bebekler :)

Dünkü menüm
Sabah 10:00
Bir tost ekmeğine kasarli tost
Ara 12:00
Bir elma
Öğle 14:00
Bir kase yoğurt
Salata
4 ks patates yemeği
Bir dilim ekmek
Ara 16:00
Bir portakal
Aksam 19:00
Bir kase domates cr
Bir patates haşlama
Salata
2 lt su
30 dk yürüyüs

Dünkü menüm
Sabah 9.00 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara 11.oo şekersiz nescafe 2 si biarada
Öğlen dışarda olduğum için 1.5 simit
Ara yoktu
Akşam 18.00 1.5 lahmacun
Biliyorum dünkü listem gayet kötü:KK43:
Ama telafi edicem dışarda olmak bozdu biraz denge mi :KK35:
Spora gelince dün avm de 4 saat yürüyüş yeterli olurmu ki:KK22:

Dünkü menüm
Ara yoktu
Akşam 18.00 1.5 lahmacun

Aslinda bence o kadar da kotu degil. Simiti 1 yesen daha iyiydi bence ;) karatay diyetinde lahmacuna izin var. Smdi onu da 1 yesen diyecegm ama ben de cok severim ondan bisi diyemeyecegim :d moralini bozma cok kotu bir liste degil. Cok sık olmadikca sorun yok ;)

bu arada burayi boyle guzel benimsedigin icin ayrica tebrikler. ;)

Burası bana iyi geliyo herkes birbirine karşı çok duyarlı samimi diyet dışında insanların günlük sorunları yla bile ilgilenmesi çok güzel :KK19:

Bu esnada aaaa dün harika birsey öğrendim paylaşma dan edemicem 4 aydır dikkat diyet diyordum ya (tabi bu esnada 4 ay alışveriş e gitmeyince. farkı anliyosun) 50 bedendeeeen 44 e dusmusum kabine resmen havalara uçuyordum :KK71: görevli kız 50 getirdi büyük 48 46 derkeeeen 44 oldu:KK76: şimdi 44 azmi dediğinizi duyar gibiyim az değil ama benim ıcın ilk etapta motive edici oldu itiraf ediyorum çooook mutlu oldum:KK28:

Dünkü menüm
Ara yoktu
Akşam 18.00 1.5 lahmacun
Canım çok kötü değil menün ama biraz hamurlu olmuş herzaman yapmaman kaydıyla sorun yok,avm de yürüdüğün yürüyüş spor olmaz çünkü kalori yakmak icin belli bir nabız hızına yükselmek gerekir.o sadece biraz hareket olur ;)

Back
X