gecmis olsun canım dinlen ya usuttun galiba:-( salgın var yine zaten cok yoruluyorsun ya birde usuttun herhalde yaNapiyorsunuz kizlar ? Ben bugun sadece ywmek yedim ve uyudum. Sanirim yaklasik olarak dunden beri 18 saat fln uyumus olabilirim. Yemeklerim de sacma sapan oldu. Ee erkege yemek yaptirirsan boyle oluyor. Patates kizartmasi yapmis ki son 1 senedir hic yememistm. 9-10 tane yedim sanirim((ama agir geldi. yemesem cok iyiydi.
sağol aprilcim ya baya sorunlu bir haftasonu oldu telefondan bazen yorum yapamıyorum o biraz sıkıntıEvet tatlım herkes hasta karantina altına alacağız takımıaksiliklerde üstüste gelmiş kolaylıklar dilerim öpüldünn
Canım oyy çok uyumuşsun,uykuya doydun bugün ozaman.hastayken öyle karışıklıklar olur canım olsun yapsın öğrenir zamanla pratik olur işte.Benimde bugün yoğun gecti misafirlerim vardi güldük eğlendik şimdi gittilerNapiyorsunuz kizlar ? Ben bugun sadece ywmek yedim ve uyudum. Sanirim yaklasik olarak dunden beri 18 saat fln uyumus olabilirim. Yemeklerim de sacma sapan oldu. Ee erkege yemek yaptirirsan boyle oluyor. Patates kizartmasi yapmis ki son 1 senedir hic yememistm. 9-10 tane yedim sanirim((ama agir geldi. yemesem cok iyiydi.
Evet bende telden yapıyorum şuan tabi pc daha iyi :)sağol aprilcim ya baya sorunlu bir haftasonu oldu telefondan bazen yorum yapamıyorum o biraz sıkıntı
cok iyiymiş takimdaki herkese dağıt april bundan
Kitap kurdu seniKizlar napiyorsunuz? Ben yeniden uyumamak icin mucadele ediyorum. Bugun uzun zamandir okumadigim kadar cok kitap okudum. Tek kelimeyle yatis gunumdu :))) kolumu kaldiracak dermanim yok hala
Dünkü menüm
Sabah 9.00 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara 11.oo şekersiz nescafe 2 si biarada
Öğlen dışarda olduğum için 1.5 simit
Ara yoktu
Akşam 18.00 1.5 lahmacun
Biliyorum dünkü listem gayet kötü
Ama telafi edicem dışarda olmak bozdu biraz denge mi
Spora gelince dün avm de 4 saat yürüyüş yeterli olurmu ki
Canım çok kötü değil menün ama biraz hamurlu olmuş herzaman yapmaman kaydıyla sorun yok,avm de yürüdüğün yürüyüş spor olmaz çünkü kalori yakmak icin belli bir nabız hızına yükselmek gerekir.o sadece biraz hareket olurDünkü menüm
Sabah 9.00 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara 11.oo şekersiz nescafe 2 si biarada
Öğlen dışarda olduğum için 1.5 simit
Ara yoktu
Akşam 18.00 1.5 lahmacun
Biliyorum dünkü listem gayet kötü
Ama telafi edicem dışarda olmak bozdu biraz denge mi
Spora gelince dün avm de 4 saat yürüyüş yeterli olurmu ki
evet canım öyle olmamız gerekior herzaman samimi ve içtenBurası bana iyi geliyo herkes birbirine karşı çok duyarlı samimi diyet dışında insanların günlük sorunları yla bile ilgilenmesi çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?