Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

MUMU cum tamam canım bu hafta daha çok katılım yapıcam..haftaya listedeyim inşaallah....
karatay dietim süper gidiyor....

tekrar hosgeldin canim,motivenin yerinde olmasi süper sizler vesilesiyle ,motivesi düsük arkadasalrda hirsa gelir ins..( basta ben)

yalniz elma diyetini biliyorum,daha sonra kilolarini almayacaginin garantisi varmi?

bu bir şok diyet oldugu için bırakıp normal yeme düzeni getirilirse kilolar gelir,ama programlamamı yaptım
bayrama kadar olan haftaiçleri yanı bugünüde sayarsak 9 gün elma diyeti yapıcam
2 haftasonu var,o zamanlarda normal diyet yapıcam(tavuk+sebze vs..)
bayram sonrası alınabılecek kılolara istinaden bir haftalık çorba diyetim oalcak 30 ekım-2 kasım arası
sonrası kısmetse normal diyet:)

hadi bakalim canim,ins istedigin gibi gelisir hersey

seni hain ilan ettim mumu kaptannnnnnnn "katılmak isteyenler" topikinde hıh

seni hain ilan ettim mumu kaptannnnnnnn "katılmak isteyenler" topikinde hıh

gördüm gördüm,ben sana bekle dedim bi kerem bekleseydin girmisin 3.takima ben ne yapayim simdi,bak üye sayisi kontejani kalkti alirdim seni amaa malesef

kizlar 15 de kalmamiz mantikli,gerisini takip etmek zor olacak cünkü .1.takim icin üye sayisi üst sinri 15 dir bilginize :)

suanda izinlilerle beraber 15 kisiyiz zati

ne bilim böle erkenden alım yapCAğını:)

neysem bakarsın yolum dşer bigün buraya

baya karışık bir sistem gözü kara gördüm seni

mutedeyyin cikmissin canim,benimde cikmam lazim oglumu almaya gidicem,ekleyemedim seni listeye haftaya girersin artik..

amanınnn sayfalar ne güzel ilerlemişpek bi mutlu oldum

mumucum 15 de sınırlamak bencede mantıklı,sonra takip etmek zor olucak

esrammmm seni pek bi azimli gördümmevettt haftaya listeleri sallayalım,bayrama süper motiveyle girelim,benimde reglim biter,bide bu hafta sporada ağırlık vericem

ben kactim kizlar,oglumu almaya gidiyorum

cok sükür takim canlandi,ne demisler

sabreden dervis,muradina ermis

valla karıştıra karıştıra yedik,aynı karışıklıklada verelım :)

ay evet yerken iyi karıştırmışım bende başlayayım bu elma diyetine o kadar sert yapamam herhalde ama nasılsa öğle yemedim 2 gün deneyeyim elimdeki elmalarla detoks etkisi de yazıyor sayfalarda :)

T_N, missdance, spirochet+, nurkelebek+, GIRGIRINA, qarden+, MuMu85+

uzun zamandır bukadar kalabalık değildik

edacımm bu haftanın 1.si fitsemahadi bakalım haftaya kim 1.olucak

efet herhalde en kalabalık günümüz bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…