- 17 Haziran 2011
- 5.432
- 3.145
- 373
bugünü saymayın,arefeyi sayın:))
bayrama tamı tamına 12 gün var kızlar..
çogunuzun kılosunu bilmiyorum ama 80 üstü kilodakıler bu süreyi iyi degerlendırırse en az 3 en fazla 5 kılo bile atılabılır
12 gün bir şekılde geçer,ne olaylar için gün sayıyoruzda geçiyor..
işin ucunda bayrama daha zayıf,daha zarif daha keyıflı ve mutlu girmek var..
1-2 kılo dahı verdigimizde hepımızın gözleri parlıyor,çünkü biz bu kıloları istemıyoruz onlarla mutlu degiliz......
bildirim için sadece 1 cumamız var bayrama kadar.
bu hafta herkes elınden gelenın en iyisini yapsın 1 hafta dayansın,haftaya en iyi sonucları alalım
hepımız birlık olalım,yapabılrıız.7 gün çok hızlı geçiyor,frenleyın durduru kendınızı..
haftaya harıka sonuçlarla lıstemızı yenı baştan yapalım..
motivasyonu kaybolanlar sizde silkelenın,ben 5 aydır uyuyodum resmen ama artık yeterrrr
bi yerden başlamak lazımm
uzun oldu ama içimde volkanlar kopuyor,herkesin tam gaz kılo vermesını istiyorumm
bayrama tamı tamına 12 gün var kızlar..
çogunuzun kılosunu bilmiyorum ama 80 üstü kilodakıler bu süreyi iyi degerlendırırse en az 3 en fazla 5 kılo bile atılabılır
12 gün bir şekılde geçer,ne olaylar için gün sayıyoruzda geçiyor..
işin ucunda bayrama daha zayıf,daha zarif daha keyıflı ve mutlu girmek var..
1-2 kılo dahı verdigimizde hepımızın gözleri parlıyor,çünkü biz bu kıloları istemıyoruz onlarla mutlu degiliz......
bildirim için sadece 1 cumamız var bayrama kadar.
bu hafta herkes elınden gelenın en iyisini yapsın 1 hafta dayansın,haftaya en iyi sonucları alalım
hepımız birlık olalım,yapabılrıız.7 gün çok hızlı geçiyor,frenleyın durduru kendınızı..
haftaya harıka sonuçlarla lıstemızı yenı baştan yapalım..
motivasyonu kaybolanlar sizde silkelenın,ben 5 aydır uyuyodum resmen ama artık yeterrrr
bi yerden başlamak lazımm
uzun oldu ama içimde volkanlar kopuyor,herkesin tam gaz kılo vermesını istiyorumm