• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugünü saymayın,arefeyi sayın:))
bayrama tamı tamına 12 gün var kızlar..
çogunuzun kılosunu bilmiyorum ama 80 üstü kilodakıler bu süreyi iyi degerlendırırse en az 3 en fazla 5 kılo bile atılabılır
12 gün bir şekılde geçer,ne olaylar için gün sayıyoruzda geçiyor..
işin ucunda bayrama daha zayıf,daha zarif daha keyıflı ve mutlu girmek var..
1-2 kılo dahı verdigimizde hepımızın gözleri parlıyor,çünkü biz bu kıloları istemıyoruz onlarla mutlu degiliz......
bildirim için sadece 1 cumamız var bayrama kadar.
bu hafta herkes elınden gelenın en iyisini yapsın 1 hafta dayansın,haftaya en iyi sonucları alalım
hepımız birlık olalım,yapabılrıız.7 gün çok hızlı geçiyor,frenleyın durduru kendınızı..
haftaya harıka sonuçlarla lıstemızı yenı baştan yapalım..
motivasyonu kaybolanlar sizde silkelenın,ben 5 aydır uyuyodum resmen ama artık yeterrrr
bi yerden başlamak lazımm
uzun oldu ama içimde volkanlar kopuyor,herkesin tam gaz kılo vermesını istiyorumm

ben beden eğitimi öğretmeniyim 1 yıllık evliyim malum evlenince kilocuklar geldi. 10 kilo vermek istiyorum toplamda ama öncelikli hedefim 5 kilo. 1.70 boyundayım kilom 71-72 arsında geziniyor sürekli.

Spor olarak şuanda insanity yapıyorum 1. ayı bitmek üzere. hergün 45 dk min. spor yapıyorum. bugun diyetede başladım yediklerime de dikkat ediyorum yani. hemen yarışmak istiyorum mümkünse :)

T_N, missdance, spirochet+, nurkelebek+, GIRGIRINA, qarden+, MuMu85+ :52::52:

uzun zamandır bukadar kalabalık değildik:34:

edacımm bu haftanın 1.si fitsema:16::16:hadi bakalım haftaya kim 1.olucak:23::23:

sıra bende güzelimmm hemen açacağım yüklediğim insanity videolarını annemde uyurkene yapayım sonra da hemen sıcak suya :)

sıra bende güzelimmm hemen açacağım yüklediğim insanity videolarını annemde uyurkene yapayım sonra da hemen sıcak suya :)

insanity ye başlayacaksan kesin osnuç alırsın ben 1. ayı bitirmek üzereyim. çok doğru bir karar. egzersizler bölümünde insanity diye bir bölümde var.

insanity ye başlayacaksan kesin osnuç alırsın ben 1. ayı bitirmek üzereyim. çok doğru bir karar. egzersizler bölümünde insanity diye bir bölümde var.

yapayımda hemen gireyim o bölüme :P denemeden yorum yapmayayım :) ay inşallah doğru bir karar olur :D

ay evet yerken iyi karıştırmışım bende başlayayım bu elma diyetine o kadar sert yapamam herhalde ama nasılsa öğle yemedim 2 gün deneyeyim elimdeki elmalarla detoks etkisi de yazıyor sayfalarda :)

aynen benım bugün 3,5 günüm:)
sende yapabılrısen haftasonu yap 2 gün vücudun temızlensın detoks etkısı yapsn.
zaten bu tür şeyler 3-5 ay yapılmaz kafayı kırar insan:)

bugünü saymayın,arefeyi sayın:))
bayrama tamı tamına 12 gün var kızlar..
çogunuzun kılosunu bilmiyorum ama 80 üstü kilodakıler bu süreyi iyi degerlendırırse en az 3 en fazla 5 kılo bile atılabılır
12 gün bir şekılde geçer,ne olaylar için gün sayıyoruzda geçiyor..
işin ucunda bayrama daha zayıf,daha zarif daha keyıflı ve mutlu girmek var..
1-2 kılo dahı verdigimizde hepımızın gözleri parlıyor,çünkü biz bu kıloları istemıyoruz onlarla mutlu degiliz......
bildirim için sadece 1 cumamız var bayrama kadar.
bu hafta herkes elınden gelenın en iyisini yapsın 1 hafta dayansın,haftaya en iyi sonucları alalım
hepımız birlık olalım,yapabılrıız.7 gün çok hızlı geçiyor,frenleyın durduru kendınızı..
haftaya harıka sonuçlarla lıstemızı yenı baştan yapalım..
motivasyonu kaybolanlar sizde silkelenın,ben 5 aydır uyuyodum resmen ama artık yeterrrr
bi yerden başlamak lazımm
uzun oldu ama içimde volkanlar kopuyor,herkesin tam gaz kılo vermesını istiyorumm

esraa:52::52::52:sahalara hızlı bi dönüş yaptın,takımada enerjin geçti valla...evet bayrama kadar çok iyi değerlendirmeliyiz bu süreyi,ben eskişehire gidicem,1 senedir görmüyorum oradakileri,geçen sene 73 kg ydum:14::14:bu sene 10 kg artıyla gidicem:14:

bu arada içinde nası bi VOLKAN kopuyo:52::52:ayy çok güldüm:9::9:

ben beden eğitimi öğretmeniyim 1 yıllık evliyim malum evlenince kilocuklar geldi. 10 kilo vermek istiyorum toplamda ama öncelikli hedefim 5 kilo. 1.70 boyundayım kilom 71-72 arsında geziniyor sürekli.

Spor olarak şuanda insanity yapıyorum 1. ayı bitmek üzere. hergün 45 dk min. spor yapıyorum. bugun diyetede başladım yediklerime de dikkat ediyorum yani. hemen yarışmak istiyorum mümkünse :)

tatlım hoşgeldin,:71::71:neslihan ben,evlenince ne oluyo kuzum bize yaa,şişiveriyoruz...neyseki senin boy avantajın var bide sporla haşır neşirsin,şimdiden azmin daim olsun canım,birlikte kurtulucaz inş.kilocuklardan:34:

Son düzenleme:
amanınnn sayfalar ne güzel ilerlemiş:32::32:pek bi mutlu oldum:21:

mumucum 15 de sınırlamak bencede mantıklı,sonra takip etmek zor olucak:34::34:

esrammmm seni pek bi azimli gördümm:nazar::nazar:evettt haftaya listeleri sallayalım,bayrama süper motiveyle girelim,benimde reglim biter,bide bu hafta sporada ağırlık vericem:51:

bayrama 79.9 la girmek istiyorum...2 haftada 3.5 kilo verebiliriyim acaba ..suyu artırısam veririm die düşünüyorum ama ben hiç su içemiyorum:((

esraa:52::52::52:sahalara hızlı bi dönüş yaptın,takımada enerjin geçti valla...evet bayrama kadar çok iyi değerlendirmeliyiz bu süreyi,ben eskişehire gidicem,1 senedir görmüyorum oradakileri,geçen sene 73 kg ydum:14::14:bu sene 10 kg artıyla gidicem:14:

bu arada içinde nası bi VOLKAN kopuyo:52::52:ayy çok güldüm:9::9:

tatlım hoşgeldin,:71::71:neslihan ben,evlenince ne oluyo kuzum bize yaa,şişiveriyoruz...neyseki senin boy avantajın var bide sporla haşır neşirsin,şimdiden azmin daim olsun canım,birlikte kurtulucaz inş.kilocuklardan:34:

hehehe gıcıktır mıcıktır ama severım kocamı,bak nasıl yakaladın onsuz olamıyorum napim:)
neyse,sana oraya gittiginde aaaaa cok kılo almışın falan derler sakın takma he de geç
motıvasyonunu etkılemesın
bu hafta hepımız için çok önemli
spor yapmıyosan bu hafta sporda ekle bacım,

aynen benım bugün 3,5 günüm:)
sende yapabılrısen haftasonu yap 2 gün vücudun temızlensın detoks etkısı yapsn.
zaten bu tür şeyler 3-5 ay yapılmaz kafayı kırar insan:)

3-5 ayda mefta olurum ben, yıllarca yediklerimi düşünür kahrımdan ölürüm :)))))))

insanity spor programı canım videoları var aerobik bir çalışma çok sağlam yoruyor yani herkesin harcı değil bunu yapmak icdden çok zor. biz başlamadan önce jillian michaelle 30 day shred yapıp geçtik yani önceden hazırlık yaptık gibi oldu. beachbody.com da örnek videosu var ordan bak sitersen.

şimdi yarışmaya başladık mı. tartı günümüz ne zaman? bildirimleri nasıl yapıyoruz? ne soru sordum yahu. birde ben hergün sabahtan akşama buralardayım bir tek salı cuma akşamları girebilirim. aktifimdir yani :)

****1.TAKIM 278.ETAP****

sapphiree (59,3/ 59,1/ 0,2/ 0,34% )
MuMu85 ( 73,3/)izine ayrildi
spirochet (86/ 86 / 0 /0,00 % )
milkshakem (55,2/56/-0.8/%-1.45)
bilgililgili (76,4/)izine ayrildi
sekerskiz67 (72/72/0/%0)Kilo bildirmedi
hepbera (63/) kilo bildirmedig
T_N ( 85,1/ 84,6/ 0,5/ 0,59 % )
Naz (66,3/ 66,0 / 0,3 / 0,45 % )
fitsema (82/81.3/0.7/%0.85

1.TAKIM ORTALAMASI:0.08

kilo veren arkadasalrimi tebrik ediyorum,veremeyenler haftaya diyorum,kilo bildirmeyenlerede teesüf ediyorum:19:

mumucum tşkr ederım eklemişsiniz benı listeye dedıgım gıbı geç kaldım ve arkadasa ugramam gerekıyordu . tabi kilomu akşamdan bıldırdıgım için içim rahattı elinize saglık :34:

sabah uyandım ve tartıldım net 700 vermişim şükürler olsun....su mu kaybettım dıye düşünüyordum ama degılmış ,sporun etkısı :8::8:tebrık eden arkadaşlara çok tşkr ediyorum....

ayrıca burayı böyle kalabalık:13: görmek ayrı bır keyıf....

bayrama 79.9 la girmek istiyorum...2 haftada 3.5 kilo verebiliriyim acaba ..suyu artırısam veririm die düşünüyorum ama ben hiç su içemiyorum:((

tatlım olmayacak bişey değil ama senin bebeğinde var,çok yorma kendini,evet suyu kesinlikle artır hem sütünde artar,emzirdiğin için fazladan kaloride harcarsın,hadi bakalım çok zimli gördüm seni:16:

hehehe gıcıktır mıcıktır ama severım kocamı,bak nasıl yakaladın onsuz olamıyorum napim:)
neyse,sana oraya gittiginde aaaaa cok kılo almışın falan derler sakın takma he de geç
motıvasyonunu etkılemesın
bu hafta hepımız için çok önemli
spor yapmıyosan bu hafta sporda ekle bacım,

ne onunla ne onsuz diyosun yani:1::1:

spora kesinlikle başlamam lazım,1-2 kere leslie yaptım,güzel ter attırıyo hemde hareketler çok basit:34:

baya bir hoplayıp zıpladığın bir spor sana şöyle anlatayım 1 kez denedim. göğsümü vücuduma yapıştıran bir sütyen ve dar bir tşört gerektirdi bana :)

ayy bende baktımda şimdi bunu yaparsam bizim alt kattaki yukarı çıkar valla:1:

şimdi yarışmaya başladık mı. tartı günümüz ne zaman? bildirimleri nasıl yapıyoruz? ne soru sordum yahu. birde ben hergün sabahtan akşama buralardayım bir tek salı cuma akşamları girebilirim. aktifimdir yani :)

canım tartı günümüz cuma,adı üstünde zaten cuma zayıflama yarışması:34:en geç 12 ye kadar kilonu bildirmen gerekiyo,bildirimleri yine buraya yazıyosun,gün içinde menüleri,yapılan sporları da yazıyoruz,hem kendimizi takip için hemde motive için,şu anda deneme haftasındasın,ne kadar çok paylaşım olursa o kadar iyi,haftaya inş.listede olursun:16:

mumucum tşkr ederım eklemişsiniz benı listeye dedıgım gıbı geç kaldım ve arkadasa ugramam gerekıyordu . tabi kilomu akşamdan bıldırdıgım için içim rahattı elinize saglık :34:

sabah uyandım ve tartıldım net 700 vermişim şükürler olsun....su mu kaybettım dıye düşünüyordum ama degılmış ,sporun etkısı :8::8:tebrık eden arkadaşlara çok tşkr ediyorum....

ayrıca burayı böyle kalabalık:13: görmek ayrı bır keyıf....

semacım hoşgeldin:16:sende artık daha çok katıl aramıza:23:ayrıcaaaa tebrik ederim seni,bu haftanın 1.sensin:46::46:

cıksss burdan yasaklı site,açılmıyor..
akşam evde bakarım
yürüyüşle birlikte bişey daha eklesemmi acaba diyodum
haftasonu c.tesi 1,5
cuma 1 saat yürüycem
durmak yol yola devamm:)

aa kızlar bu arada bayramın 2, günü olan cuma ben bıldırımde bulunamamkı
nete giremıyorum
lısteyı sarsarsa bu durum benı bayram sonrasındakı hafta katın ortalamaya

Back
X