Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizlarrr takim kontejani kalkmis ,bu durumda mutedeyyin takima gelebilrisn canim :)

bende az önce gördüm çok çok sevindim,ne kadar çok kişi o kadar mativasyon
tamam canim,gözümden kacmis :)

tabagimi aldim geldim :)

ahh canım yaa kahvaltını bile edemedinbende birazdan öğle yemeğimi yicemsonrada diyetisyenin yolu göründü yine

bende az önce gördüm çok çok sevindim,ne kadar çok kişi o kadar mativasyon

ahh canım yaa kahvaltını bile edemedinbende birazdan öğle yemeğimi yicemsonrada diyetisyenin yolu göründü yine

evet canim öylede aslinde bide dezavantaji var,söyleki diger takimlarin üye sayisi az olursa yüzdeleride yüksek oluyor :) o yüzden ins herkes hassasiyet gösterirde üye sayilarini yüksek tutalrar..

ayrica 1 kisi daha davet ettim takima :) cok hevesli görünüyor iyi gelir bize sporda yapiyor hergün :)

kizlarrr takim kontejani kalkmis ,bu durumda mutedeyyin takima gelebilrisn canim :)

nasıl yani takım kontenjanı kalkmış?
yani artık 1"2 den fazlamı olacak takımlar?

ben listeden saydım hemen eksik dedim izinlilerimiz de var :) madem kontenjan durumu kalkmış hoşgeldiniz diyelim bari :)

yanlız takımdaki kişi sayısı ne kadar artarsa o kadar zor takip edilir. sınır artırılsaydı da yine olsaydı iyiydi :)

yok canim üye sayisi en fazla 13 dü ya o kalkmis :) yalnis yazmisim üye sayisi kontejani kalkmis :)

Haa tamam
Mumucum takım kaptanı sensin ama takımınız aktif mi?
kilo aldım ve geri dönüş yapmak istmeiyorum artık...

Beni gaza getirebilirmisiniz

birde listeyi paylasıma verdin mi? vermediysen benide ekle dicektim...

evet mesela 15 de kalsaydı...
sayı cok olursa iyi takımların üye sayısı artar, diger takımların azalır...
bu da zor bir durum...

****1.TAKIM 278.ETAP****

sapphiree (59,3/ 59,1/ 0,2/ 0,34% )
MuMu85 ( 73,3/)izine ayrildi
spirochet (86/ 86 / 0 /0,00 % )
milkshakem (55,2/56/-0.8/%-1.45)
bilgililgili (76,4/)izine ayrildi
sekerskiz67 (72/72/0/%0)Kilo bildirmedi
hepbera (63/) kilo bildirmedig
T_N ( 85,1/ 84,6/ 0,5/ 0,59 % )
Naz (66,3/ 66,0 / 0,3 / 0,45 % )
fitsema (82/81.3/0.7/%0.85

1.TAKIM ORTALAMASI:0.08

kilo veren arkadasalrimi tebrik ediyorum,veremeyenler haftaya diyorum,kilo bildirmeyenlerede teesüf ediyorum

vermedim canim ,ekliyeyim ,takimimiz orta sekerli canim ne cok aktif ne cok sönük ama yeni kanlarla canlanacagini düsünyüorum :) karar senin giriyomusun listeye :)

kizlar ozaman biz takimiz adina üye sayisini 15 de belirleyelim,daha fazlasinida takip etmek zor olur

selam kızlar haftaya bomba bi bildirimle ortalamaları alt üst edicem:)
mumucum merhaba,ben takımdan ayrılırken sen yenı gelmıstın hatırlıyorum..
mayıs gib ayrıldım ve bu ayrılışla birlikte bomba kılolar aldım:)
bayrama kadar elma diyetindeyim
çok azımlıyım motıvasyonum cok iyi..
her akşam 30dk yada 45 dk yürüyüşümü ihmal etmiyorum
haftada minimum 5 maksımum 7 gün..
ee dahada zayıflayamazsak ayıp yanee

kızlar kilo yüzünden psikolojim bozuldu foruma giresim gelmiyo ooff ooffff

kız sen bizde miydin???? psikolojinin bozulması gayet normal... daha ben 42 bedenden 46 ya çıktım diye sevinenini görmedim. ama bu bozulma kısa sürmeli hemen kararını almalısın ne yerim ne yemem ne yaparsam kilo veririm yada hepsini unut nete zayıflama yaz bir sürü yazı çıkar oku birinden başla denemeye (spor yada bitki çayları ve diyetler... zayıflama hapları değil..!) kilo almak içinden çıkılmaz bir problem değilki önemli olan kendini başarmaya verdiğin süre, bak ben çok zor kilo veriyorum. sağlık problemleri vs. yüzünden bende kendime 1 sene tanıdım zor değil ilk başta kolay verilir dedim 10 kg için 6 ay tanıdım. 6 ay bitti hedefime ulaştım. şimdi 1 senedeyim. hemen gelmiyor ki hemen gitsin... 6 ayda 10 kg başarı mı? herkes için değişir benim kendime seçtiğim hedef buysa (çünkü bünyeni en iyi sen tanırsın) benim için başarıdır...

psikolojim bozuldu diye masaya oturup ağzına attığın her lokma sana kalori... birde şu andan itibaren yediklerini vermem gereken kilolar diye düşün... bunu sağlık için bunu benim için bunu eşim için değil tüm yediklerin vermen gereken kiloların temelleri...

tekrar hosgeldin canim,motivenin yerinde olmasi süper sizler vesilesiyle ,motivesi düsük arkadasalrda hirsa gelir ins..( basta ben)

yalniz elma diyetini biliyorum,daha sonra kilolarini almayacaginin garantisi varmi?

çok aktifiz çoook sen belirle nasıl kilo verebildiğini yarış mı yaparsın takım içinde, yoksa fırça mı atalım? her denediğiniz şeye varım diyorsan hepsini yazıyoruz zaten... ödüllendirmemiz yok ne yapsak ki bende düşünüyorum ama aklıma birşeyler gelmedi... bizim yarış grubunda sema adının altında birincimizi yazmıştı aslında güzel bişi ben biraz yoğundum yapamadım ama bu hafta yapalım sanırım neslihan sen birincisin güzelim dur azcık uğraşayımda yazayım birincimizi :) gerçi takımın birincisini de yazabiliriz gaza getirirseee

bu hafta sema birinci bacim 700 gr vermis :)

hoşgeldin güzelim dolapta 2 kg yeşil elmayla kaplıcadayım 1 hafta hemeeeen bakıyorum elma diyetine şu an bana çok uygun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…