Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aa kızlar bu arada bayramın 2, günü olan cuma ben bıldırımde bulunamamkı
nete giremıyorum
lısteyı sarsarsa bu durum benı bayram sonrasındakı hafta katın ortalamaya

hg canım evet haklısın bende burda olamıcam ve kılo bıldırımı yapamıcam bu durumda ne olacak dıger hafta bildirip 2 ye mı bolunecek kılolar???

aa kızlar bu arada bayramın 2, günü olan cuma ben bıldırımde bulunamamkı
nete giremıyorum
lısteyı sarsarsa bu durum benı bayram sonrasındakı hafta katın ortalamaya

hg canım evet haklısın bende burda olamıcam ve kılo bıldırımı yapamıcam bu durumda ne olacak dıger hafta bildirip 2 ye mı bolunecek kılolar???

ben de evlenince kilo alanlardanım 31 kilo aldım desem korkarsınız heralde.:)
bayramda ben de hala kilolarını verememişsin dicekler diye sinir oluyorum şimdiden..özellikle eşimin akrabalarına:)))

bayrama 79.9 la girmek istiyorum...2 haftada 3.5 kilo verebiliriyim acaba ..suyu artırısam veririm die düşünüyorum ama ben hiç su içemiyorum(
oo bu olmadi iste,su icmeden zor kilo verirsin canim,suyunu arttir bak hemen nasil farkedecek,sende sasiracaksin

tekrar tebrikler canim
tüh ya buda bana denk geldi siz beni hemen yarışmaya alsanız olmaz mı ki?
canim t-n yazmis yeni üye oldugun icin deneme süresindesin süre 2 hafta ama 2.haftan bayrama denk geliyor ve bayramda bildirim olmuyor ozaman söyle yapalim sen bu hafta 2 haftalik paylasim yap,bizde deneme süreni 1 hafta tutup seni bu hafta alalim listeye diger türlü 2 hafta bekleyen arkadasalra haksizlik olur ama paylasimin cok iyi olurda burda kalici oldugnu ispatlarsan 1 hafta denem süresiyle girebilrisin diyorum takima..

itirazi olan varmi kizceler??

bayramda ben de hala kilolarını verememişsin dicekler diye sinir oluyorum şimdiden..özellikle eşimin akrabalarına:)))

hamile kaldiktan sonra almissindir heralde cogunu ?

bende evlendıgımden berı kılo alıyorum canım ee 2 de çocuk olunca hamilelikte aldım kolay alıp zor veren bırıyım hemde .

e bizim bayram hedefımız vardı ?? ben 79 demştim umuyorum 2 kilo kaldı bıraz hızlanırsam verırım

benim bayram hedefim hayal oldu ama parmagim düzeldi ptesi dönebilirm sahalara tekrardan sükür

tekrar tebrikler canim

tşkrler canım

canim t-n yazmis yeni üye oldugun icin deneme süresindesin süre 2 hafta ama 2.haftan bayrama denk geliyor ve bayramda bildirim olmuyor ozaman söyle yapalim sen bu hafta 2 haftalik paylasim yap,bizde deneme süreni 1 hafta tutup seni bu hafta alalim listeye diger türlü 2 hafta bekleyen arkadasalra haksizlik olur ama paylasimin cok iyi olurda burda kalici oldugnu ispatlarsan 1 hafta denem süresiyle girebilrisin diyorum takima..

itirazi olan varmi kizceler??[/QUOTE]

bencede haftaya gırsın listeye bayram sonrasına kalırsa motıvasyonu düşebilir kaptanım bol paylaşım beklıyoruz hadı bakalım

vermedim canim ,ekliyeyim ,takimimiz orta sekerli canim ne cok aktif ne cok sönük ama yeni kanlarla canlanacagini düsünyüorum :) karar senin giriyomusun listeye :)
mumu gireyim ama listeyi verdin mi :44: geç oldu giremedim ...
şu an 73.5 im ama hangi etapta ayrıldıgımı bilmiyorum.
listeyi paylasıma vermediysen bi arastırayım...
kizlar ozaman biz takimiz adina üye sayisini 15 de belirleyelim,daha fazlasinida takip etmek zor olur
bencede 15 de sabit kalsın..

tamam şu kilo işine bi gireyim bakarız bişiler

degistirirm canim sorun degil,burdayim suan

*** 13. Takım 255. Etap ***ETAP BEŞİNCİSİ

angelic2 ( 76.2 / 71.6 / 4.6 / 6.04 % ) yeni üye hedef kilo:60
Chika ( 92.7 / 92 / 0.7 / 0.76 % )
Elmaliturta: ( 65.9 / / / %)
Eski_bir_masal : ( 57.0 / 56.5 / 0.5 / 0.88 % )
LaydLiNe: ( 70.2 / 69.8 / 0.4 / 0.57 % )
Mumu85: ( 72.5 / 72.9 / -0.4 / -0.55 % )
Mutedeyyin: ( 67.5 / 67.8 / -0.3 / -0.44 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
TadLi : ( 57.1 / 57.3 /-0.2 / -0.35 % )
UcukMavi ( 63.7 / 63.2 / 0.5 / 0.78 %)
UZAYIM ( 66.6 / 66.6 / 0.0 / 0.0 % )

buldum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…