biten bölümü silip kendi kilonuzu yazmanız gerekn yere yazıp öyle kaydedin,liste olduğu gibi çıkacaktır
umarım anlatabilmişimdir:26::26:
Arkadaşlar ,takımınızda boş yer varmı acaba?
günaydın arkadaşlar....2 gündür gelemedim...kusura bakmayın...MUMU cum geçen hafta listeye girebilicemi söylmişti ama bu hafta biraz ihmal ettim takımı...hataya kadar da deneme süresinde olabilirim..
GEÇEN HAFTA takıma ilk başladıgımda kilom 84.5 idi..bu sabah 83.5...1 kilo verdiğimiçin çok mutluyum ve motive oldum:))))
günaydın kızlar,
sanırım burası bana iyi geldi sabahın 5inde kalktım en son 7 itibariyle wc den ayrılıp uyuyabildim. :)))) inşallah terazileri fazla gösteriyordur
birde 2. kattayız. sabah bile 4 kez inip çıktım asansör yok :) merdivenleri değişik yapmışlar 2 merdiveni var birisinin yüksekliği çok tuhaf bacakları ağrıyan burdan çıksın dedi bizim odaya yakın diye çıktım. yüksekliği fazla sanki 2 şer çıkıyorum gibi üst bacak kaslarım ağrıyor 1. kata çıkana kadar yani bahçeye bile geçmeden baya spor yaptım sonrada sıcak suya ohhh hamlama derdi yok :)
GunaYdin arkadaslar kilo verenleri tebrik ediyorum simdiden. ben uyumaya gidiyorum birazdan uyaninca gorusuruz.
canım hoşgeldin,kaptanımız mumu,bende yardımcısıyım,boş yer olup olmadığı aslında bu hafta belli olucak,ama sen yinede burda bizimle ol
T_N cim, ben aslında 13. takımdaydım.izine cıktım bi kaç ay gelemedim. şimdi oradada yer yokmuş. Bende vakit kaybı olmasını istemiyorum,o yüzden sordum.
Mumu da bir ara 13. teydi. tanıyoruz birbirimizi :) inş. alır beni... ne zaman gelir?
günaydın hanımlarr,ben tekrar dönmek istiyoırum ama tartılmadıgım için bugün bildirim yapamam,neslim haftaya lısteye dahıl olup 19 ekımde ılk bıldırımımı yapsam?
nickini yarışmalardan hatırlıyorum canım,mumu da gün içinde gelir mutlaka
şu an 10 kişiyiz sanıyorum 2 kişilik yerimiz vardır. mumu gelince karar verir...
umarım istekli, motive kişiler katılır aramıza burdaki muhabbete bile dalıp yeme dürtümüzü unutabiliriz :)
T_N, neslihan sonuçlarını 1 haftadan sonra söylerim ama bu termal suyun yararları gerçekten çok güzelmiş. vakit ayırabilirseniz hepinize tavsiye ederim.
canim 1 hafta daha deneme süresinde kal,ama bu hafta paylaismin güzel olsun lütfengünaydın arkadaşlar....2 gündür gelemedim...kusura bakmayın...MUMU cum geçen hafta listeye girebilicemi söylmişti ama bu hafta biraz ihmal ettim takımı...hataya kadar da deneme süresinde olabilirim..
GEÇEN HAFTA takıma ilk başladıgımda kilom 84.5 idi..bu sabah 83.5...1 kilo verdiğimiçin çok mutluyum ve motive oldum:))))
Arkadaşlar ,takımınızda boş yer varmı acaba?
sekerkiz ve fitsema gelmemsi bildirim saati 12 en son ben simdi kahvaltiya gidiyom,gelene kadar gelirler ins..
fitsema nin paylasiminda problem yok,aksilik olmustur sanirim
sekerkiz canim senin paylasimini arttirman gerekiyor,menü bildirip cikiyosun böyle olmuyor biraz daha özen lütfen,kimsenin hakkina girmek istemem amancia paylasim yapmadiigndan disskalifiye oldu,senin paylsiminda böyle devam ederse üzülerek senide diskalifiye etmek zorunda kalicam
mumucum sema dün demişti 12 ye kadar gelmezsen 700 gr eksi yazın diye,dünki kilosu 81,3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?