Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

****1.TAKIM 278.ETAP****

sapphiree (59,3/ 59,1/ 0,2/ 0,34% )
MuMu85 ( 73,3/)izine ayrildi
spirochet (86/ 86 / 0 /0,00 % )
milkshakem (55,2/
bilgililgili (76,4/)izine ayrildi
sekerskiz67 (72/
hepbera (63/) kilo bildirmedignden kilosu 2 ye bölündü
T_N ( 85,1/ 84,6/ 0,5/ 0,59 % )
Naz (66,3/ 66,0 / 0,3 / 0,45 % )
fitsema (82/

1.TAKIM ORTALAMASI

listenin son hali kızlar,bi sonraki gelen burdan alıntı yapsın

birde kızlar alıntı yaparken; başında [QUOTE ile başlayan yeri parantez sonuna kadar silin,birde alıntının en sonda yine
biten bölümü silip kendi kilonuzu yazmanız gerekn yere yazıp öyle kaydedin,liste olduğu gibi çıkacaktır

umarım anlatabilmişimdir:26::26:

canım tebrik ederim1 kilo çok çok iyi,inş.devamıda gelecektir...bu hafta mazeretin vardı,deneme süren devam ediyor,haftaya takımda ol lütfennnn

ayy eda sen anlattıkça benim içim gidiyor...ohh sıcak sular felan
GunaYdin arkadaslar kilo verenleri tebrik ediyorum simdiden. ben uyumaya gidiyorum birazdan uyaninca gorusuruz.

canım maşallah bu saatte burdasın,size göre tabi

canım hoşgeldin,kaptanımız mumu,bende yardımcısıyım,boş yer olup olmadığı aslında bu hafta belli olucak,ama sen yinede burda bizimle ol

T_N cim, ben aslında 13. takımdaydım.izine cıktım bi kaç ay gelemedim. şimdi oradada yer yokmuş. Bende vakit kaybı olmasını istemiyorum,o yüzden sordum.
Mumu da bir ara 13. teydi. tanıyoruz birbirimizi :) inş. alır beni... ne zaman gelir?

nickini yarışmalardan hatırlıyorum canım,mumu da gün içinde gelir mutlaka

günaydın hanımlarr,ben tekrar dönmek istiyoırum ama tartılmadıgım için bugün bildirim yapamam,neslim haftaya lısteye dahıl olup 19 ekımde ılk bıldırımımı yapsam?

Günaydın sekerler okuldan yazıyorum cok zor şartlar altında :) kilom 56 (( artıyı görmek noralimi bozdu sanırım hesaplamayı bzm yapmamız gerekiyor ama bnm yerime bu hafta birisi yapabilirse sevinirim çünkü aksama gelirim ancak
Öpüyorum hepinizi özür diliyorum bide ama haftaya hakikaten telafi edicemm

sapphiree (59,3/ 59,1/ 0,2/ 0,34% )
MuMu85 ( 73,3/)izine ayrildi
spirochet (86/ 86 / 0 /0,00 % )
milkshakem (55,2/ 56 / -0,8 / - 1,45% )
bilgililgili (76,4/)izine ayrildi
sekerskiz67 (72/
hepbera (63/) kilo bildirmedignden kilosu 2 ye bölündü
T_N ( 85,1/ 84,6/ 0,5/ 0,59 % )
Naz (66,3/ 66,0 / 0,3 / 0,45 % )
fitsema (82/

ben yaptım milkshake senin yerine ama güzelimmm sende öğren, buraya gel bak dertlerimiz bile ortak neler yapıpta nelerle düzeliyoruz nelerle kilo veriyoruz yaşın daha genç senin için çok güzel bir bilgi oluyor :)

şu an 10 kişiyiz sanıyorum 2 kişilik yerimiz vardır. mumu gelince karar verir...

umarım istekli, motive kişiler katılır aramıza burdaki muhabbete bile dalıp yeme dürtümüzü unutabiliriz :)

T_N, neslihan sonuçlarını 1 haftadan sonra söylerim ama bu termal suyun yararları gerçekten çok güzelmiş. vakit ayırabilirseniz hepinize tavsiye ederim.

nickini yarışmalardan hatırlıyorum canım,mumu da gün içinde gelir mutlaka

inş. katılırım.. kilo aldım adapte olmam lazım

Ben zaten cuma yarısmalarındaydım canım.. ama uzun bi süre giremedim.. inş. yer olursa tekrar baslamak isterim...

selam canlar,sabah igne vurulmaya gittim gelmeedim,hemen gecmise bakip geliyorum daha kahvalti yapmadim ama önceligim burasi

canim 1 hafta daha deneme süresinde kal,ama bu hafta paylaismin güzel olsun lütfen
Arkadaşlar ,takımınızda boş yer varmı acaba?

canim hosgeldin,sendemi kilo aldin almak isterdim seni takima ama takim izinlilerle birlikte suna tam 13 kisi izinlilerde dönecegi garanti kisiler haftaya garden giriyo takima ki o eski 1.takim üyesi nur kelebekde deneme süresinde olan üye ama olurda yer bosalirsa haber veririm sana,istedigin zamanda gelip muhabbete katilabilrisin

not:kontejan kalkmis canim,gelmek istersen gelebilirsin

Son düzenleme:
sekerkiz ve fitsema gelmemsi bildirim saati 12 en son ben simdi kahvaltiya gidiyom,gelene kadar gelirler ins..

fitsema nin paylasiminda problem yok,aksilik olmustur sanirim

sekerkiz canim senin paylasimini arttirman gerekiyor,menü bildirip cikiyosun böyle olmuyor biraz daha özen lütfen,kimsenin hakkina girmek istemem amancia paylasim yapmadiigndan disskalifiye oldu,senin paylsiminda böyle devam ederse üzülerek senide diskalifiye etmek zorunda kalicam

mumucum sema dün demişti 12 ye kadar gelmezsen 700 gr eksi yazın diye,dünki kilosu 81,3

kizlarrr takim kontejani kalkmis ,bu durumda mutedeyyin takima gelebilrisn canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…