Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oyy Allah yardim etsin kuzucuga,valla malesef erkekler söylemeden bisey yapmiyolar he bide söyleyipde yapmayanlarda var biz o yüzden söyledigimzide yapanlara cok sükür diyoruz :)

jilana ben de bakayım hemen..merak ettim cansucum...

1.öğün :07.00

patateslı yumurtma 1 mandalına

2.öğün 30

patateslı tavuk ,az pılav,uzum

ayyy bayılazammmm şimdi:84::84::84:sabahtan beri ne yoğunduk ne yoğunüstüne bide istatikçiler geldi,kıl oldum resmen

az biraz rahatladım da hemen şekersiz bi türk kahvesi yaptım valla kendime geldim

birazdan hastaneye gidicem,bakalım inş.dediğiniz gibi güzel sonuçlarla gelirimgerçi evdeki tartıya göre durum vahim gibi...hayır bu hafta çokta dikkat ettim yürüyüşlerimide ihmal etmedim ama geçen haftaya göre eksiklik çok az neyse yarın ola hayrola:26:

bu arada sinemimmmm boşalttım msj kutumu hadi bekliyorum

kızlar bu bonprixten alışveriş yapan var mı??? öğleden önce birşeyler almaya çalıştım. beceremediğimi sandım. hatta öğlen arası bankaya gidip kredi kartı şifremi bir değiştireyim bir bakayım dedim. baktım limit diplerde çokta fazla duramadım beni bekliyorlardı. sanırım ben almışım o zaman sonra öğleden sonra tekrar aldım yine görünmedi. müşteri hizmetlerini aradım sabahkini unutmuşum neden alamadım dedim aldınız siparişler paketlenme evresine geçmeden hesabım bölümünde göremezsiniz dedi. sanırım tam 6 tane pantolon sipariş verdim. Allahtan kararsız olduğum için sabahki siparişten sonra da değiştirmiştim fikrimi birbirine yakın 4, aynısından da 2 kotum olacak eğer alırsanız benim gibi aceleci olmayın sabredin birde arayıp teyit alın.

merhaba kızlar, ben hem tatilde olduğumdan hem de kızım bu aralar bütün günü uykusuz geçirip devamlı kucakta durmak istediğinden bir türlü fırsat bulamıyorum. UMARIM HERKES İYİDİR. gördüğüm kadarıyla bu hafta çok azimliyiz. yarın güzel sonuçlarını alırız inşallah...

ben de bu çayı çok merak ediyorum ama emziren anneler içemiyormuş...

güzel sonuçlar alırsın inşallah canım

aaaaaahhhhh sucukkkk, ağzıma layıkkk :) afiyet olsun canım

afiyet olsun canım çok güzel menün...

ayy kizlar bidaha kahvaktdan önce spor yapmam fena oldum ya,bas dönmesi migde bulantisi bidahami tövbeee ama böylede iyi oluyodu yemek yedikten sornada canim sitemiyo 1 saat beklemek gerekiyor 1 saatten sonrada üseniyom iste :)

wooowwwww sabah sporu mu tebrik ederim canım bu defa başaracaksın ben sana inanıyorum azimlisin

ödemin gider de enşallah güzel sonuç alırsın canım yarın...kilolarımız çok yakınmış haftaya yarışalım mıı?

1.öğün :07.00

patateslı yumurtma 1 mandalına

2.öğün 30

patateslı tavuk ,az pılav,uzum

afiyet olsun canımmm

kız uyusa bir ben de türk kahvesi istiyorum ama cin gibi bakıyor

iyi günlerde kullAN canım aldıklarını. hiç duymamıştım bu siteyi. değiştireceksin değil mi aldıklarını?

ben geldimmmm

kızlar bu hafta 900 gr vermişimüstelik hepside yağdan

benim tartıda kesin bişiler var, yada sabah yataktan kalkıp direk üstüne çıktığım için bana kızıyo

sanırım şiş oluyorum sabahları bi daha hemen tartılmıcam çünkü 600 gr farketti

yarın 1 ay oluyo diyetisyene gideli ve toplamda 2900 gr cık oldu bunun 1900 gr mı yağdan gitti...biliyorum ilk ay için çok değil ama araya izin girince böyle oldu,ne yapalım bunada şükür

biz önümüze bakalım dimi diyetisyene b fit ide sordum bi 10 kg verdikten sonra gitmemi önerdi...bende lesli teyzemi anlattım hatta kadın tam adını aldı bende yapayım diye

bende lesli ye başlıcam galiba...hareket harekettir,tamam yürüyüş güzel ama ter atamıyorumki

bu arada bilgili canım yaa kıyamam sana,ben yakın olsaydım sana hemen türk kahvesini yapı getirdimiçerdik karşılıklı

yazdım cankuşumm ..kutlarım senı tatlım hep boyle yağlardan gıtsın bı dahada gelmesın inş..

tebrik ederim neslihancığım . ne güzel yağdan gitmiş kilolar .

tebrik ederim neslihancığım . ne güzel yağdan gitmiş kilolar .

evet nazlım ya diyetisyende çok iyi dedi...benimde keyfim yerine geldi valla..

sanırım biberiye yağı işe yarıyo,yeşil çayımın içine bi kaç damla katıyorum...tavsiye ederim canım...yağ parçalama özelliği varmış

akşamları herkes daha sık giriyor sanırım sabahları pek kimseyle karşılaşamıyorum . evde internette yok akşamları giremiyorum

aradım tekrar geldiğinde beğenmezseniz iade edersiniz paranız kartınıza tekrar geçer dedi :S hakkaten böyle birşey yapacaklarsa süpermiş hepsi gelsin deneyeyim aynı olanları gönderecem o kesinde diğerlerine de bakalım :)

T_N tebrik ederimmmmm olsun yavaş olsun yağdan gitsinnn efet spor salonunu ilerde düşün nasılsa bir duraklama evresine gireceksin o zaman gidersin bünyenide şaşırtırsın... :)

ay bende biberiye yağı aldıydım sürüp kendimi sarmam lazımda üşendiğimden elim değmiyor çaya mı katsam ki? :S

Selam kizlar nasilsiniz yine herkes buralardaymis ne gusel sayfalar artik hizli ilerliyor. Ben bugun niyetliyim menu yok. Burdada hava yagmurlu ve kapali insanin ici daraliyor gercekten.

T_n tebrik ederim arkadasim. Diyetisyen yagdanmi kastanmi kilo verdigini nasil olcuyor,adi ne o aleti biliyormusun?

Hayirli olsun tatlim gule gule eskit yeni cicilerini:))

selam kizlar,bugün mevlüdü olan arkadasa gitmiszim,lahana rendelerken sag serce parmagimin nerdeyse yarisini rendeledim sag elimi kullanamiyorum dolayisiyla klavyeyide kullanamiyorum T_N cim listeyi yapabilecekmisin yarin ca-cansu girecekti listeye listede baslangic kilosunu hedefini ve baslangic tarihinibildirmen gerekli

ca-cansu takima girdigin ilk kilo
gecen haftaki kilon ve tabiki yarinki kilon ve hedefin lazim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…