selam kızlar..kızımın dişçıkarma dönemi...zor bir gece geçirdim..akaşm mutfagı bile toplaryamadım..acaba eşim bana süpriz yaparda toplar mı diye ümit ettim ama ümidim boşa çıktı...o yüzden ancak gelebildim:)))
tabiki spor yapacam jiliana başlıyorum bugün kadınlar kulübnde resmi gördükten sonra spor yapmamak saçma olur.bir kilo vermesine rağmen jilianla bir incelmişki sanki 15 kilo vermiş gibi duruyorzaten fazla kilomda yok bu jilianı yapayım ben en iyisi hemde gözle görülür bir fark olur ne güzel. :))
1.öğün :07.00
patateslı yumurtma 1 mandalına
2.öğün30
patateslı tavuk ,az pılav,uzum
bak canım tabiki ne güzel gitsin bu kilolar bizdenjilana ben de bakayım hemen..merak ettim cansucum...
hayirdir gülüm patatesmi aseriyon
hergün sabahımı 9 lu çayla açıyorum. bal+çörekotu yiyip işe geliyorum. gün boyu çaya devam max. 3 oluyor. akşamları insülin direnci için gliforumuzuda atıyoruz. hangisi işe yarıyor bilmiyorum ama gayet az yiyorum hatta şu an midem gurulduyor. 3 gündür bariz açım amaa hangidi ne ellerim aşırı titriyor, ne dengemi kaybediyorum, ne kontrolümü, ne başım ağrıyor birisinden biri yarıyor belkide iyi bir kombin yapmışımdır
yağmurlu vede gri bir çorum sabahından hepinize günaydınnn
keyifler iyidir umarım...bugün benim diyetisyen günüm,bakalım varmı bir eksilme.:26:..
nedense ordaki tartıyla benimki tutmuyo...orda hep daha eksik çıkıyorum,üstelik öğleden sonra ve kıyafetli olmama rağmen
kahvaltım....
2012-10-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Sucuk 20 GRAM 90
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Kayısı reçeli 30 GRAM 86.1
[4] Domates 1 ADET 14
[5] çeçil peyniri 0.50 100 gr 71.5
Toplam : 316.6 kal.
günaydın kızlar dünkü menümü yazayım hemencik
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
zeytin
öğlen
taze fasülye
yoğurt
siyah üzüm
ara
1 adet elma
akşam
çok az sucuklu yumurta
domates
peynir
ayy kizlar bidaha kahvaktdan önce spor yapmam fena oldum ya,bas dönmesi migde bulantisi bidahami tövbeee ama böylede iyi oluyodu yemek yedikten sornada canim sitemiyo 1 saat beklemek gerekiyor 1 saatten sonrada üseniyom iste :)
ödemin gider de enşallah güzel sonuç alırsın canım yarın...kilolarımız çok yakınmış haftaya yarışalım mıı?kızlar sporumu yaptım 60 dak.8 mil leslı 25 mekik ve egzersız yaptım inşlh gider bu ödem offf salı 81 i gördüm bugun aynı kiloda görunuyorum bakalım yarın sabah kaç çıkacak oyy sabahta olmaz bana :93:
1.öğün :07.00
patateslı yumurtma 1 mandalına
2.öğün30
patateslı tavuk ,az pılav,uzum
ayyy bayılazammmm şimdi:84::84::84:sabahtan beri ne yoğunduk ne yoğunüstüne bide istatikçiler geldi,kıl oldum resmen
az biraz rahatladım da hemen şekersiz bi türk kahvesi yaptım valla kendime geldim
birazdan hastaneye gidicem,bakalım inş.dediğiniz gibi güzel sonuçlarla gelirimgerçi evdeki tartıya göre durum vahim gibi...hayır bu hafta çokta dikkat ettim yürüyüşlerimide ihmal etmedim ama geçen haftaya göre eksiklik çok az neyse yarın ola hayrola:26:
bu arada sinemimmmm boşalttım msj kutumu hadi bekliyorum
kızlar bu bonprixten alışveriş yapan var mı??? öğleden önce birşeyler almaya çalıştım. beceremediğimi sandım. hatta öğlen arası bankaya gidip kredi kartı şifremi bir değiştireyim bir bakayım dedim. baktım limit diplerde çokta fazla duramadım beni bekliyorlardı. sanırım ben almışım o zaman sonra öğleden sonra tekrar aldım yine görünmedi. müşteri hizmetlerini aradım sabahkini unutmuşum neden alamadım dedim aldınız siparişler paketlenme evresine geçmeden hesabım bölümünde göremezsiniz dedi. sanırım tam 6 tane pantolon sipariş verdim. Allahtan kararsız olduğum için sabahki siparişten sonra da değiştirmiştim fikrimi birbirine yakın 4, aynısından da 2 kotum olacakeğer alırsanız benim gibi aceleci olmayın sabredin birde arayıp teyit alın.
ben geldimmmm
kızlar bu hafta 900 gr vermişimüstelik hepside yağdan
benim tartıda kesin bişiler var, yada sabah yataktan kalkıp direk üstüne çıktığım için bana kızıyo
sanırım şiş oluyorum sabahları bi daha hemen tartılmıcam çünkü 600 gr farketti
yarın 1 ay oluyo diyetisyene gideli ve toplamda 2900 gr cık oldu bunun 1900 gr mı yağdan gitti...biliyorum ilk ay için çok değil ama araya izin girince böyle oldu,ne yapalım bunada şükür
biz önümüze bakalım dimidiyetisyene b fit ide sordum bi 10 kg verdikten sonra gitmemi önerdi...bende lesli teyzemi anlattım hatta kadın tam adını aldı bende yapayım diye
bende lesli ye başlıcam galiba...hareket harekettir,tamam yürüyüş güzel ama ter atamıyorumki
bu arada bilgili canım yaa kıyamam sana,ben yakın olsaydım sana hemen türk kahvesini yapı getirdimiçerdik karşılıklı
ben geldimmmm
kızlar bu hafta 900 gr vermişimüstelik hepside yağdan
benim tartıda kesin bişiler var, yada sabah yataktan kalkıp direk üstüne çıktığım için bana kızıyo
sanırım şiş oluyorum sabahları bi daha hemen tartılmıcam çünkü 600 gr farketti
yarın 1 ay oluyo diyetisyene gideli ve toplamda 2900 gr cık oldu bunun 1900 gr mı yağdan gitti...biliyorum ilk ay için çok değil ama araya izin girince böyle oldu,ne yapalım bunada şükür
biz önümüze bakalım dimidiyetisyene b fit ide sordum bi 10 kg verdikten sonra gitmemi önerdi...bende lesli teyzemi anlattım hatta kadın tam adını aldı bende yapayım diye
bende lesli ye başlıcam galiba...hareket harekettir,tamam yürüyüş güzel ama ter atamıyorumki
bu arada bilgili canım yaa kıyamam sana,ben yakın olsaydım sana hemen türk kahvesini yapı getirdimiçerdik karşılıklı
yazdım cankuşumm ..kutlarım senı tatlım hep boyle yağlardan gıtsın bı dahada gelmesın inş..
tebrik ederim neslihancığım . ne güzel yağdan gitmiş kilolar .
evet nazlım ya diyetisyende çok iyi dedi...benimde keyfim yerine geldi valla..
sanırım biberiye yağı işe yarıyo,yeşil çayımın içine bi kaç damla katıyorum...tavsiye ederim canım...yağ parçalama özelliği varmış
aradım tekrar geldiğinde beğenmezseniz iade edersiniz paranız kartınıza tekrar geçer dedi :S hakkaten böyle birşey yapacaklarsa süpermiş hepsi gelsin deneyeyim aynı olanları gönderecem o kesinde diğerlerine de bakalım :)
T_N tebrik ederimmmmm olsun yavaş olsun yağdan gitsinnn efet spor salonunu ilerde düşün nasılsa bir duraklama evresine gireceksin o zaman gidersin bünyenide şaşırtırsın... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?