• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

geldim kızçeler:3::3: hepinize teşekkür ederim... işler birden yoğunlaştı bakamadım...ay bi taraftan göğsümün acısı bi taraftan yoğunluk aha böle oldum:27::27:

hala arada zonkluyo...bide ben acıya çok dayanıklı değilimdir,küçük çocuk gibi annemi aradım hemen,oda korktu tabi...neyseki şimdilik bişi yok...ayy ne kadar büyüttüm dimi:1::1:

bu arada nurkelebek hoşgeldin tatlım,neslihan ben,azmin daim olur inş.:16::16:

edacımm sanada çok güldüm yaa:1::1:eşinle ilgili söylediklerine...işte onları memnun etmek biraz zor,gerçi benimkisi allahtan bana çok destek oluyo,tabi arada dondurma,tatlı ikram etmesini saymıyorum:1::1:akşamları genelde sebze pişiriyorum,oda sen hep diyette ol,sayende sağlıklı besleniyoruz diyo:56:

dünki menümüde yazayım hemencik...yaa ben yine hergün tartılmaya başladım ve kilom 3 gündür sabit,deliricem.:52:..hayır yediklerimede dikkat ediyorum,yürüyüşümüde yapıyorum ama takıldı kaldı...inş.cumaya birden iner...sanırım direniyo vücudum ama yok öyleee:20::20:ben galip gelicem:1:

sabah
2 dilim ç ekmeği arasına
köy peyniri
domates,maydonoz

ara
1 avuç leblebi
1.y.k kan üzümü

öğle
büyük bi kase ton balıklı salata
2 dilim ç.ekmeği
ayran

ara
200 ml lıght süt
2 ad.kepekli grisini

akşam
kiremitte tavuk
mevsim salata
ayran

ara
2 mürdüm eriği
yarım ayva

2,5 litre su,3 büyük bardak yeşil çay

1 saat yürüyüş

1.öğün:07.00

1 kase mercimek çorba 1dılım ekmek
2.öğün:12.30

az pilav yanına 2yk musakka bol yeşil salata

bu arada kızlar bu ara bol bol fotoğraf çekinin...hatta her kg verdiğinizde çekinin...sonra değişim albümü yapın

ben geçen sene yapmıştım...hala pc de kayıtlı,şimdi onlara bakıp dahada hırslanıyorum...burdaki albümümdede var,10 kg luk serüvenim:1:bakabilirsiniz

hoş şimdi geçen seneki başlangıç kilomun bile çok çok üstündeyim:53: ama oldu bikere,azimle tekrar dönücem 70 li hallerime:34:

Son düzenleme:
Kızlar;

3-4 EKİM Dünya Yürüyüş Gününüz Kutlu mutlu olsun. Bugün ve yarın en az yarım saat yürüyelim lütfen..

** Gencim, güzelim gezerim : )

bende bugün şimdiye kadar yediklerimi yazayım

sabah
2 dilim tambuğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet zeytin

öğlen
1 kase yoğurt
taze fasülye
siyah üzüm

ara
elma ( şuanda kemriyorym :)

geldim kızçeler:3::3: hepinize teşekkür ederim... işler birden yoğunlaştı bakamadım...ay bi taraftan göğsümün acısı bi taraftan yoğunluk aha böle oldum:27::27:

hala arada zonkluyo...bide ben acıya çok dayanıklı değilimdir,küçük çocuk gibi annemi aradım hemen,oda korktu tabi...neyseki şimdilik bişi yok...ayy ne kadar büyüttüm dimi:1::1:

edacımm sanada çok güldüm yaa:1::1:eşinle ilgili söylediklerine...işte onları memnun etmek biraz zor,gerçi benimkisi allahtan bana çok destek oluyo,tabi arada dondurma,tatlı ikram etmesini saymıyorum:1::1:akşamları genelde sebze pişiriyorum,oda sen hep diyette ol,sayende sağlıklı besleniyoruz diyo:56:

benimde canim cok tatlidir :)
bu arada kızlar bu ara bol bol fotoğraf çekinin...hatta her kg verdiğinizde çekinin...sonra değişim albümü yapın

ben geçen sene yapmıştım...hala pc de kayıtlı,şimdi onlara bakıp dahada hırslanıyorum...burdaki albümümdede var,10 kg luk serüvenim:1:bakabilirsiniz

hoş şimdi geçen seneki başlangıç kilomun bile çok çok üstündeyim:53: ama oldu bikere,azimle tekrar dönücem 70 li hallerime:34:
bende cekmistim en son 60 la begenmiyodum zamainda simdi bakip bakip ic cekiyorum :)

bugünkü menüm

sabah
1 gevrek
peynir
yesil zeytin
biber
1 elma

ögle
kiymali kabak
2 ince dilim cavdar
mango

aksam
tavuk,salata

bu arada suyuma 2 cubuk tarcin attim öyle iciyorum,niyeyse durup dururken aklima geldi :)

bende bugün şimdiye kadar yediklerimi yazayım

sabah
2 dilim tambuğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet zeytin

öğlen
1 kase yoğurt
taze fasülye
siyah üzüm

ara
elma ( şuanda kemriyorym :)

Afiyet olsun nazlım:56::56:

yanlız dikatimi çekti üzüm montide yasak değilmiydi:26:benmi yanlış hatılıyorum

benimde canim cok tatlidir :)

bende cekmistim en son 60 la begenmiyodum zamainda simdi bakip bakip ic cekiyorum :)

bugünkü menüm

sabah
1 gevrek
peynir
yesil zeytin
biber
1 elma

ögle
kiymali kabak
2 ince dilim cavdar
mango

aksam
tavuk,salata

afiyet olsun canım:16::16:ohh menülerimiz düzene girdi ne güzel...ımmm ayrıca kabağıda pek severim,haftada 1 kez bizdede mutlaka pişer:56::56:

bu arada suyuma 2 cubuk tarcin attim öyle iciyorum,niyeyse durup dururken aklima geldi :)

bende yeşil çayıma hergün 1 çubuk tarçın atıyorum,tatlı isteğini azalttığı söylenir,sanırım doğru,şimdiye kadar canım hiç tatlı istemedi:34:

Afiyet olsun nazlım:56::56:

yanlız dikatimi çekti üzüm montide yasak değilmiydi:26:benmi yanlış hatılıyorum

afiyet olsun canım:16::16:ohh menülerimiz düzene girdi ne güzel...ımmm ayrıca kabağıda pek severim,haftada 1 kez bizdede mutlaka pişer:56::56:

bende yeşil çayıma hergün 1 çubuk tarçın atıyorum,tatlı isteğini azalttığı söylenir,sanırım doğru,şimdiye kadar canım hiç tatlı istemedi:34:

doğru canım yasak ama bir ara aeben abla üzüm yenebilir yemeklerle beraber demişti sanki aeben ablayada sordum bakalım cevap bekliyorum bende

doğru canım yasak ama bir ara aeben abla üzüm yenebilir yemeklerle beraber demişti sanki aeben ablayada sordum bakalım cevap bekliyorum bende

hımm anladım canım...yanlız aeben abla yenmez desede yemişsin artık:1:afiyet olsun

Selam kızlar kıbrısa gitmeden bir görüneyim dedim sizlere :)) izinliyim mağlum tatile gidiyorum. Ne var ne yok sizlerde... Özledim sizleri şimdiden. Kendinize güzel bakın kaçamak yapmayın uleeeyn :p

Merhaba kizlar.. Bugun iki yumurtali omlet, peynir, dort kasik yogurt, domates-salatalik sogus, birazda aci yesil biber yedim. Oglen icin kiymali barbunya yapiyorum buyuk ihtimal aksamada yogurt ve salata esliginde aynisini yicem. Cumaya az kaldi yaris yapanlari merakla bekliyorum simdiden nolcak diye:))

günaydın kızlar....çok fenayımm şu anda...yolda gelirken arı soktu beni:52::52::52:

hayatımda ilk defa diyebilirim,nasıl oldu anlamadım,yürürken birden boynuma çarptı ordanda hoppp içeri,göğsümden soktu:53::53:can havliyle nasıl çıkarttım bilmiyorum,panik oldum yaa

gelene kadar nasıl ağrıdı,şimdide orayı iyice sıktım,buz koydum ama çok fena yanıyo:18::18:

Gecmis olsun canim.
ben size GÜNAYDIIIIIIIIINNNN dememişim.....günaydııııınn... az kalorili bir gün olsun...bol hareketli olsunnn.....

Hosgeldin takima nurkelebek insallah istedigin motivasyonu burda bulursun ve elveda drtsin kilocuklara.

günaydin kizlar,sabah sporumu yaptim kahvaltimi ettim geldim,simdi bi gecmise bakayim

Ay ayy ayyy mumu sporda yaparmis koca bir :nazar: benden. Bu yaris olayi takima ayri bir hava ekledi sankim:))

walla ne bileyim iyi mi... sabah tartıldım 87.5 çıktım terazide 3-4 kere indim çıktım birşey değişmedi. ne zaman sıkı diyete niyetlensem böyle alırım bundan öncede yediklerim ne aşırısıydı ne azıydı neden illa artıya geçiyorum hayret ya... birde akşam yarım saat müzikle dans ettim (eşimde yok, şehir dışında) moralimi bozmayacağım kalori hesabınıda yapıyorum artık, çikolataya da elveda dedim dur bakalım nolacak...

benimde belara dün bitti 2-3 gün içinde regl olmayı bekliyorum ama hadi hayırlısı... kesin cumaya olurum ben :)))))))))

Sen yine iyisin canim ben birhafta onceden davul oluyorum resmen herseye care buldumda buna care bulamadim.

Boyle kocalar kaldimiydi ya. Sen sebze yap saglikli besleniyoruz diyen?? Bence neslihan sen salonun ortasina kocisinin heykelini dik haketti bence:1:

Tn resimler hangi albumde canim biz gorebiliyormuyuz? Haklisin bende de birkac resim var dogum sonrasi bazen bakiyorum cok cirkinmisim. Kilo bazi insanlar yakisiyor gercekten ama bende cok kotu durmus zaten boyda kisa birazdaha alsaymisim nolurmusum bilmiyorum gercekten.

arkadaşlar öğleyin ani misafirim geldii...misafirim gidince eve elektirik servisi geldiii...ancak açabildim pc yi aklım sizde kaldı:))şimdi de yemek hazırlama telaşı...koçişe yemeğini yedireyim gelicem....ben yemesem diyorum bu akşam yemek...yaa da sadece patlıcan salatası yesem..zaten geç oldu...sonra da bir büyük kupa tarçınlı süt içsemm....

Back
X